Arama sonuçları: *

• Users: Hasan_Enes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hasan_Enes

Oyuna girince monitör renkleri bozuluyor

Merhaba geçen günlerde aldığımdan beri DisplayPort ile kullandığım monitörümü (Omen 25i) HDMI ile bağladım ve renkler DP'a göre çok daha canlı hale geldi sonrasında DP kablosunu tamamen söküp HDMI'a geçiş yaptım ama AMD üzerinden ayarları karıştırdığım için sıfırlamak istedim ve sıfırladıktan...
  2. Hasan_Enes

Kaliteli USB Çoğaltıcı Önerisi

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki usb girişleri yetersiz gelmeye başladığı için bir usn çoğaltıcı veya hub herneyse araştırmaya başladım tam emin olamadığım için sizlere sormak istedim ne önerirsiniz ?
  3. Hasan_Enes

Papara alternatifi kart önerisi

Merhaba Papara malum bitti gitti bende bugüne kadar tami kullanıyordum lakin bugün gelen SMS'le para gönderim ücreti geldiğini öğrendim ve tekrardan arayışa geçtim. Sizler ne önerirsiniz banka hesabı zorunluluğu olmayacak şekilde ne önerirsiniz?
  4. Hasan_Enes

TP-Link Archer BE230 VS Huawei WiFi BE3

Merhaba arkadaşlar 2000 TL civarı bütçem kendim bu iki cıhazı buldum ama arada kaldım sizce hangisi daha iyidir? Veya farklı bir öneriniz var mıdır?
  5. Hasan_Enes

ZTE H3601P V9.0 root ile modeme nasıl ulaşabilirim

Bu arkadaşın arayüzünde hiçbir ayar yok utanmasalar wifi şifre değiştirmeyi bile koymayacaklarmış neyse bu modemin root şifresine erişmenin bir yolu varmıdır ?
  6. Hasan_Enes

TurkNet uzaktan güvenli bağlantı IP adresleri nelerdir?

Merhaba arkadaşlar TurkNet'in modemimize erişmesi için modemde güvenli IP'ler adı altında kayıtlı olan IP adreslerini verebilecek var mı? Eğer TurkNet'in verdiği ZyXEL modemini ve TurkNet yazılımını kullanıyorsanız modem arayüzünden bakım sekmesi altındaki uzaktan yönetim ekranındaki güvenli...
  7. Hasan_Enes

Kioxia Exceria G2 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar Kioxia Exceria G2 (1TB) alınır mı? Isınma sorunu yaşar mıyım? Kasa olarak bu modeli kullanıyorum https://tr.msi.com/PC-Case/MAG-FORGE-100M anakartım PRIME B450M-K II M.2 SSD slotu ekran kartının arkasında kalıyor.
  8. Hasan_Enes

Cata CT-9187 ayarı ne olmalı?

Cata CT-9187 ayarı ne olmalı? bilgisayar için kullanacağım.
  9. Hasan_Enes

Netgsm yeni abonelik alınamıyor mu?

Netgsm yeni abonelik alınamıyor'mu? Yeni abonelik bölümünde sadece sabit hat var.
  10. Hasan_Enes

R5 5500 sıcaklık değerleri iyi mi?

İşlemciye bugün Dark Freezer X123 soğutucu taktım MX4 ile termal macunu yeniledim boşta 27-28 dereceye kadar düşüyor Prime95 ile en ağır testte 15 dakikada maksimum 68 dereceyi gördü değerler iyi mi?
  11. Hasan_Enes

2000-2500 TL Arası Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Viewsonic VA220-H model monitörü aldım lakin 1 adet ölü piksel çıkması ve bu konuda beni uğraştırdıkları için direkt iade sürecini başlattım şimdi ne alacağım bilmiyorum 2000-2500 arası hangi monitörü önerirsiniz?
  12. Hasan_Enes

25.000 TL'ye kadar cep telefonu önerisi

25.000 TL'ye kadar ne önerirsiniz?
  13. Hasan_Enes

Forza Horizon 4'te en hızlı para kasma yöntemi nedir?

Forza Horizon 4'te en hızlı para kasma yöntemi nedir?
  14. Hasan_Enes

Polocom güvenilir mi?

https://www.polokom.store/urun/ugreen-3-5mm-erkek-3-5mm-disi-aux-uzatma-kablosu-siyah-5-m bunu almayı düşünüyorum
  15. Hasan_Enes

3.5 mm uzatıcı kablo önerisi

3.5 mm uzatıcı kablo önerisi Bütçe 300-400
  16. Hasan_Enes

1400 TL mekanik klavye önerisi

1400 TL mekanik klavye olarak ne önerirsiniz %96 olursa daha iyi olur.
  17. Hasan_Enes

1200 TL Wireless Gaming mouse önerisi

1200 TL Wireless Gaming mouse ne önerirsiniz M800 Ultra'nın yanına alacağım ben https://www.whatgeek.com/products/ajazz-aj199-pro-4k-wireless-gaming-mouse bu modeli düşündüm ama yine de danışmak istedim sizlere.
  18. Hasan_Enes

Attack Shark X3 alınır mı?

Attack Shark X3 alınır mı? Farklı öneriniz var mı?
  19. Hasan_Enes

Creative live! Cam 1080p V2 vs Nuroum V11

Creative live! Cam 1080p V2 vs Nuroum V11 hangisi daha iyidir? Fiyatları neredeyse aynı.
  20. Hasan_Enes

Hangi bankadan hesap açmalıyım?

Merhaba gün itibarıyla 18 oldum ve bir banka hesabı açmak istiyorum lakin hangi bankadan açmalıyım bilmiyorum. Papara'ya alışmış biriyim, ne önerirsiniz, sizler neler kullanıyorsunuz?
Geri