Arama sonuçları: *

• Users: TRHasan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TRHasan

Samsung LF22T450FQRXUF T450 22 inç monitör nasıldır?

Bu monitör nasıldır? Alınır mı? https://www.garajonline.com.tr/samsung-21.5-lf22t450fqrxuf-ips-pivot-monitor-5ms-2620?ref=akakce&v=1.5.9
  2. TRHasan

2K TL'ye monitör önerisi

2k bütçeye bir monitör arıyorum. Kendim bulduğum bu var. Şimdiden teşekkürler
  3. TRHasan

500TL civarına kulaklık önerisi

500 TL civarında bir kulaklık arıyorum. Arkadaşlarla konuşmak için,valo cs tarzı oyunlar için, ve müzik dinlemek için. Şimdiden teşekkürler.
  4. TRHasan

Beğenmedim reaksiyonu gelebilir mi?

Konuyu açacak kategoriyi bulamadım ondan konu dışına açtım 🤠 Beğen reaksiyonu var beğenmedim reaksiyonu da gelsin istiyoruz. Etiketlerseniz sevinirim. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  5. TRHasan

8-9K Bütçeye Laptop Önerisi

8-9K bütçem var ders için kullanıcağım, arada bir pes gireceğim bir laptop arıyorum. Sıfır tercihimdir şimdiden teşekkürler.
  6. TRHasan

2700TL'ye bu sistem ho mu go mu?

Son zamanlarda pc yetersiz kalmaya başlayınca yeni bir sistem almak istedim ama rx 550li sistemlerin 8k civarındaki gezdiğini görünce 2.ele yöneldim. Ve böyle bir sistem çıkarttım. 2700TL'ye bu sistem ho mu go mu?
  7. TRHasan

10K Monitör dahil sistem tavsiyesi

Kuzene sistem topluyoruz bayadır piyasadan uzağım ondam dolayı kendim toplayamadim. Monitör ve kasa için 10K bütçemiz var. Hazır sistemler de önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
  8. TRHasan

Apacher Panther vs Gigabyte SSD

Gigabyte 240GB ve Apacher Panther AS340 240GB Aynı fiyata bu iki model arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
  9. TRHasan

Deprem bölgesine siparişim gelir mi?

Hatay'da yaşıyorum trendyol üzerinden bir ürün alsam(satıcısı da trendyol) ürün gelir mi?
  10. TRHasan

Snowman m200 vs x200

Hangisi daha iyi? X200'ün fanı daha büyük ama 1300rpmde çalışıyor bu da bi garibime gitti. Teşekkürler.
  11. TRHasan

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Fortnite'a girerken bu hatayı alıyorum minidump
  12. TRHasan

Paparadan Pazartesi Günü İçin Özür

Paparada pazartesi günü uygulamaya vs. girilmiyordu hatta kartla işlem yapamayanlar bile vardı, papara bunun için özür niyetinde 10TL yollamış. Ben sadece uygulamaya giriş yapamamıştım ama papara gönlümü hep kazanıyor.
  13. TRHasan

FPS Bir Anda Düşüyor

Fps bi anda düşüyor. Msi Afterburner ile baktığımda GPU Kullanımı bi anda %0'a düşüyor ardından 1-2dk içinde geri kullanımı yükseliyor. Sıcaklıktan diye düşündüm ama 60-70 derecelerde dolaşıyor. İşlemci Sıcaklığından olabilir mi? 80-90 derece arası geçiyor.
  14. TRHasan

Bilgisayar hiçbir tepki vermiyor

Sistem X3440 Hd 5570 Gigabyte h55 ud3h Power tuşuna basmama rağmen hiçbir tepki yok ama klavye ve kulaklık ışığı yanıyor? Sizce sorun ne?
  15. TRHasan

400TL Kulaklık Önerisi

Evet bütçe düşük ayrıca piyasadan bayadır uzağım. Ben hem oyun oynayan hem müzik dinleyen hem de discordda takılan biriyim. Yani 7.1 lazım 😃 Bu bütçeye önerilerinizi bekliyorum
  16. TRHasan

İphone X (128gb) vs Redmi Note 10 Pro (128gb)

İkisi de yurt dışı ve aynı fiyat. Hangisini önerirsiniz nedeniyle birlikte
  17. TRHasan

R3 1200 AF Windows 11 Destekliyor Mu?

AMD Ryzen 3 1200 AF Windows 11 destekliyor mu? Şimdiden teşekkürler.
  18. TRHasan

Bu Pinlerde Sorun Mu Var?

Gigabyte b450m s2h modelinde pinlerde bi sorun mu var? Ortadaki yer eksik gibi geldi Fotoğraf boyut olarak sığmıyor
  19. TRHasan

X4 950 vs Ryzen 3 1200 AF

X4 950 vs Ryzen 3 1200 AF arasında 2. elde 600 civarı fark var bu farka değer mi?
  20. TRHasan

775pin Sistem için Anakart Tavsiyesi

775pin bir sistem kuracağım ama iki anakart arasında kaldım GİGABYTE GA-G41MT-S2PT ile GİGABYTE g41m Combo Hangisini almalıyım? (Fiyatlar aynı)
Top Bottom