Arama sonuçları: *

• Users: ahM3TTTTT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ahM3TTTTT

Yurtdışından Gelen Klavyede Vergi Ne Kadar Olur?

EPOMAKHER TH80 Almayı planlıyorum 72$ ne kadar vergi çıkar ve vergi çıkarsa ödeme nasıl olur?
  2. ahM3TTTTT

Klassegear mousepad iyi mi?

mousepad değiştirmeyi düşünüyorum ve Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Oyuncu Mouse Pad (Vaxee) https://amzn.eu/d/d7IijN9 nin tasarımı hoşuma gitti. Alınır mı?
  3. ahM3TTTTT

2000-2500TL %60 KLAVYE ÖNERİSİ

Genelde FPS oynuyorum ve fazla yer kaplamasını istemiyorum. Kablosuz olsa güzel olur ama şart değil.
  4. ahM3TTTTT

Bilgisayar Oyunda Resetliyor?

3-4 Hafta önce işlemci sıcaklık değerleri yüksek(90-95 derece) diye termal macun değiştirdim ve uv yaptım. Başlarda sıkıntı yoktu ama son günlerde kendini resetlemeye başladı. Ryzen mastera her girdiğimde voltaj 1.1 gösteriyor ancak ben biosta 1.25 yapmıştım. Ryzen master üzerinden de 1.25...
  5. ahM3TTTTT

Hyper X Cloud Alpha mı Cloud 2 mi?

Anakartım MSİ B550-A PRO. İkisi arasında 100TL fark var en iyi hangisi olur?
  6. ahM3TTTTT

Cloud Alpha Mi Daha İyi̇ Olur Alpha S Mi?

Yeni kulaklık düşünüyorum ve bu ikisi iyi gibi geldi ama aralarındaki farkı pek bilmiyorum. Ses kartı ile ilgili şeyler gördüm ama pek bilgim yok anakartım MSİ B550-A pro. Aradaki 200-300TL farka değer mi? Bu fiyata başka model önerileride hoş olabilir.
  7. ahM3TTTTT

Microsoft'dan indirdiğim oyunu Steam'e aktarabilir miyim?

Gamepass ile Sea Of Thives oynuyordum ama Steam'de indirime girince oradan almaya karar verdim. İnternet yavaş olduğu için yine indirmek pek istemiyor başka yolu var mı?
  8. ahM3TTTTT

1500TL ye oyuncu koltuğu

Rahat ve 4-5 sene götürecek bir şey arıyorum. Aklımda Hawk'ın koltukları var ama emin değilim yardımcı olursanız sevinirim.
  9. ahM3TTTTT

Max 45-50TL ye Windows 10

Güvenilir bir yerden uygun fiyatlı olursa hoş olur.
  10. ahM3TTTTT

Corsair İcueyu Güncelleyince Gelen Sorun

Format attım ve İcuenün yeni sürümünü indirdim ama dip ses sorunu ve mikrofon sesini yansıtma gibi 2 saçma sorun yaşadım. Yazılımı silince ise sorun düzeldi ancak artık şarjına bakamıyorum düzgün bir İcue sürümü var mı?
  11. ahM3TTTTT

Konsol Fiyatları Ne Olacak?

Paramın yettiği bir PlayStation almayı düşünüyorum fiyatlar tahmini ne kadar olacak ve ne zaman etki eder?
  12. ahM3TTTTT

R5 3600/2070S AC ODYSSEY DE 40FPS

Geçen aylarda 70-80 alıyordum ama şimdi girince 40FPS ayarlar en yüksekde.
  13. ahM3TTTTT

UCUZA ALABİLECEĞİM İYİ HDD

MAX 160-170TL ye hdd alıcağım ssd yetmemeye başladı öneriniz nelerdir?
  14. ahM3TTTTT

100TL ye F/P Termal Macun

Bu fiyata alınabilecek kaliteli termal macun kargosu hızlı gelen biryer olursa güzel olur.
  15. ahM3TTTTT

R5 3600+T6 ultra 95 Derece

Ac:Odyysey oynuyacaktım girdim 40 fps falandı msi afterburnerı açınca işlemci sıcaklığının 95 olduğunu gördüm sebebbi ne olabilir?
  16. ahM3TTTTT

PS 5 ALL DİGİTAL KAÇ TL OLUR?

Şuanki konsol fiyatlarına göre kaç TL olur kimse tam halini bilemez ama tahmin edebilir tahminleriniz neler?
  17. ahM3TTTTT

8.000TL BÜTÇEYE SİSTEM

Oyun odaklı olucak.
  18. ahM3TTTTT

Hyperx Cloud 2 500-550TL ye mi düşecek?

Arkadaşım ilerde kulaklık alacak 500tl ye fln düşecek mi?
  19. ahM3TTTTT

2000TL ye monitör ve mouse önerisi

Razer Viper Mini Almayı düşünüyorum ama monitör olarak karar vermedim monitöre bütçem 1750TL
  20. ahM3TTTTT

İTOPYA ÖNSİPARİŞ KARGO ŞEYSİ

Razer Viper ve AOC 165hz monitörü salı günü alıcam ama Razer viper ön sipariş ürünü olduğu için 30 kasımda kargoya verilecek yazıyor monitör önceden mi verilir yoksa aynı zaman mı?
Geri