Arama sonuçları: *

1. Hikvision M2 SSD Alınır mı?

Hikvision M2 SSD Alınır mı? Kronik sorunu varmı, kullanan varsa yorumu nedir.
  2. Kuiyn v700 klavye alınır mı?

KUİYN V700 Klavye alınır mı? RGB Mebran bir klavye kullanan varmı yada alınır mı?
  3. 1000 TL Kulaklık Önerisi

Merhaba, 1000 TL ye kadar kulaklık önerebilir misiniz?. Teşekürler
  4. 9 bin TL Sistem nasıl?

Öncelikle merhaba, i5 10400F işlemci. ASUS Phoenix GT 1030 ekran kartı. Corsair Vengeance 8 GB 3200 MHz RAM. MSI B560M Pro anakart. XPG PLYON550 550W PSU. Gametech X-color kasa. Dell S2421HGF monitör. Alacağım sistem bu arkadaşlar burası komple 9 bin TL FPS oyunu oynayacağım için işlemci daha...
  5. 9k monitör dahil sistem önerisi

Öncelikle merhaba 9 bin TL ye 144 hz monitör dahil sistem önerisi yapcak varmı? Genellikle fps oyunları oynucağım için işlemcinin yüksek olması benim için daha iyi olur.
  6. 6500 TL PC Toplama Önerisi

Merhaba, 6500 TL ye bilgisayar toplamayı düşünüyorum. İ5 10400f Gt 1030 alıp 3 - 4 ay sonra 1650 yada rtx serisi takmak ne kadar mantıklı
  7. Epic Games Rocket League çalışmayı durdurdu hatası

Başlıkta olduğu gibi Epic Games'den başlat a basıyorum birkaç sn açılıyor gibi yapıyor ses falan gelmiyor sonra çalışmayı durdur hatası veriyor
  8. Max 200 tl mouse onerisi

Merhaba https://www.itopya.com/razer-viper-mini-rgb-gaming-mouse/ İtopya razer viper mini indirime girmiş alınır mı? Mouse onerilirinize bekliyorum
  9. Max 230 TL Mouse Önerisi

Claw tutuşu ile tutuyorum mouseu Fps oyunları oynadığım için ona göre öneri yaparsanız daha iyi olur
  10. 175 TL Mouse Önerisi

Merhaba 175 tl fiyat cıvarında mouse almak istiyorum g300s yada g203 ls düşünüyorum nasıldır. Önerilerinizi bekliyorum
  11. 5500 Tl oyuncu odaklı bilgisayar toplama

Monitör dahil 5500 tl ye bilgisayar önerisi yapabilcek var 5500 tl aşamam işlemci intel olursa iyi olur
  12. i5-2450M donmaları SSD ve RAM ile geçer mi?

Merhaba, herkese iyi günler. 5-6 yıllık Asus K53SD laptopuma SSD ve 4 GB RAM daha ekleyeceğim. Oyunlardaki donma, kasma kalkıp FPS artışı olur mu? bilgisayarımın özellikleri; i5-2450M. GT 610M 2 GB paylaşımlı. 4 GB RAM (4 GB daha ekleyeceğim).
  13. Asus K53SD Bios güncelleme

Merhaba iyi günler Asus K53SD marka leptopum var bios güncellemeyi düşünüyorum benim bilgisayarımdaki bios sürümü 202 en son çıkan ise 208 acaba ne kadar performans artışı olur yada olurmu?
  14. Kronik sorunsuz SSD önerisi

merhaba 6 7 yıllık notebookuma hızlandırmak için SSD alıcam bütçem 250 tl https://www.n11.com/urun/gigabyte-gp-gstfs31240gntd-25-240-gb-sata-3-ssd-858057?magaza=atn&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.84.6 şöyle bir SSD buldum kronik sorunu varmıdır (kronik...
  15. Java csgo fps düşürdü

Minecraft oynamak için java indirmişdim. Oynadıktan ertesi gün csgo da gereğinden daha düşük fps aldığımız fark ettim, nedeni ne olabilir veya çözüm varmı?
  16. 120 gb ssd önerisi bütçe 160 tl

Başlıkta yazfığı gibi ssd almayı düşünüyorum 6 yıllık leptopum için alıcağım hali hazırda leptopumda 750 gb hdd var ssdi oyun yüklemek için alıyorum ne önerirsiniz.
  17. Raft Siyah texture sorunu

merhaba bizim ekipce raft fakat ark siyah texture sorunu yaşandı sorun böyle bişey sorunu bilen varmı acaba
  18. faceit 2fa doğrulama kodu gelmiyor

merhaba faceit iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirdim ama uzun bi süre sonra mm e döneceğim için telefondan iki faktörlü doğrulamanın bize kod verdiği uygulamayı sildim şuan tekrar faceit girmek istiyorum benden giriş bilgilerimi istiyor yazıyorum ve sonrada uygulamadan gelen kodu istiyor bende...
  19. Gerçek mekanik hisli klavye

gerçek mekanik hisli rgb klavye önerisini yapabilirmisiniz max fiyat 170
  20. windows 8.1 kurma hatası

windows 8.1 iso dosyasındaki setup a basıyorum windows 8 yazısı geliyo ama bişey yok sources deki setup dada kurulum başlıyor diyor geri masaüstüne geliyor çözümünü bilen biri yardım etsin
Geri