Arama sonuçları: *

1. İsmail Crin

20.000 TL Toplama Sistem Önerisi

Selamlar arkadaşlar, arkadaşım için yeni bir masaüstü bilgisayar arıyorum. Bütçesi 20.000-30.000 TL arası(çok zorlanırsa 30). Aradığı özellikler şöyle: • Edit yapabileceği, tasarım yapabileceği ve oyun oynayabileceği performansı yüksek sağlam ve uzun süre dayanabilecek bir bilgisayar olmasını...
  2. İsmail Crin

CCleaner taraması sürekli 1 izleyici görünüyor.

ilk taramamda 4000'den fazla izleyici buldu kaldırdım şu an anlık olarak kaldırsam da sürekli 1 izleyici diyor nedendir? Nasıl gider? 1647846179 Dostlar bunlar çerezler sanırım kaldırdığımda siteleri tekrar hatırlaması gerekiyor hani d yazınca donanım arşivi sitesi çıkması gibi bir sorun yok...
  3. İsmail Crin

BIOS'da yapılabilecek performans arttırma ayarları var mı?

BIOS ayarlarında bilgisayarı hızlandırmak, açılış hızını arttırmak, ( Fast Boot'u biliyorum bir tek ) oyunlarda yüksek fps sağlayabilecek bir ayar (ram frekansını arttırmayı biliyorum bir tek) vs. var mı?
  4. İsmail Crin

Çözüldü✓ Windows 11 işletim sistemine Windows 10 Bios indirilir mi ?

2013 tarihli BIOS güncellemesine sahip Acer Aspire E1-572G Laptopun BIOS'unu güncellemek istiyoruz. Bunun için bir kaç soru sormak istiyorum. Bu seçeneklerden hangisi güncel biostur? Sistem bilgilerinde bios sürümünün 2.13 olduğunu gözlemliyoruz. ODD yazan kısımda en yüksek değer 2.17 iken...
  5. İsmail Crin

Biostar b365mhc anakart BIOS'ta performans ayarları nasıl olmalı?

Biostar B365MHC model bir anakarta sahibim. Bios hakkında pek fazla bilgim yok. Bilgisayar performansı, stabil çalışma, işlemci ram, boot hızı vb ayarlar hakkında bilginiz var mı? Neyleri ne yapmam lazım?
  6. İsmail Crin

18 Kasım 2021 Günceliyle Uygun Fiyatlı 144Hz 1ms Monitör Önerisi

**Merhabalar dostlar. En son 1250 lira olan mönitör şimdi baktığımda 1600 liraya çıkmış. Yaklaşık 1 haftada bu fiyata ulaşmış,** öyle ki dolarda her gün 1 tl artıyor. bu tarih günceliyle uygun fiyatlı 144hz 1ms monitör arıyorum. ekranı 21.5 inç olursa güzel olur çok büyük olursa gözümü yorar...
  7. İsmail Crin

Lise vakti helal yoldan nasıl para kazanılır?

Merhabalar dostlar. Lise 1'e 9. sınıfa gidiyorum 14 yaşındayım. Evde veya haftasonları çok fazla boş vaktim oluyo ve bu boş vakti sadece oyun oynayıp yatıp kalkarak geçirmek istemiyorum. Helal yoldan yasal yoldan evde veya dışarda ne gibi işler yapabilirim? Şu an 5 ay vaktim var 900TL paraya...
  8. İsmail Crin

20x10 elim için claw grip 800dpi fare önerisi

Selamlar herkese. gördüğünüz gibi bir fare istiyorum. Elim büyük 20x10. Claw Grip tutuyorum VALORANT için beni yarı yolda bırakmayacak bir fare arıyorum. 800DPI veya 400DPI işimi görecektir. Bütçem 250TL Teşekkürler.
  9. İsmail Crin

Nvidia Ekran kartında FreeSync ne faydası olur?

Selamlar. ACER Eg220qp 21.5" monitör almayı planlıyorum. Monitör 144Hz 1ms TN Panel ve FreeSync özelliği var. Bildiğime göre AMD: FreeSync Nvidia: G-Sync oluyormuş. Benim Nvidia GTX 1650 Ekran kartım var bu ekran kartında o Sync özelliği çalışır mı? Nvidia denetim masasından GSYNC mi açılır...
  10. İsmail Crin

Discord.js v13 command handler nasıl yazılır?

Selamlar herkese. Discord.js v13'te command handler yazmayı bir türlü çözemedim. Hani şey vardıya commands klasörü içinde kod.js var. bunu index.js ile nasıl bağdaştırabilirim onu araştırdım ama bir türlü bulamadım. Yeni öğrenmekteyim.
  11. İsmail Crin

JavaScript Discord.JS v13 Hata

Selamlar arkadaşlar, discord.js v13 çalışırken bir hata ile karşılaştım sebebi nedir anlamadım. KOD: ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// const { Client, Intents, MessageEmbed, MessageActionRow, MessageButton } =...
  12. İsmail Crin

20 cm X 8 cm el için 150 ₺ mouse önerisi

Selamlar herkese. 8cm en ve bilek kemiğinden işaret parmağıma 20cm boyunda bir elim var. 150tl bütçem var ve VALORANT için oyuncu mousesi arıyorum. İyi iş görecek 800dpi veya 400dpi olan bir oyuncu mousesi arıyorum ama forumda ve başka yerlere baktığımda bulamadım. Teşekkürler.
  13. İsmail Crin

Nvidia Geforce Game Ready Sürücüleri Ne işe yarıyor?

Selamlar herkese. GTX 1650 Ekran kartım var. Her game ready sürücüsü güncellendiğinde bende indirip güncelliyorum. Ancak resimlere ve açıklamalara baktığım zaman RTX ve yeni nesil oyunlardan bahsediyor. Ben ne bu oyunları oynuyorum ne de RTX'im var. Sürücü bir işe yaramıyor mu? Öylesine mi...
  14. İsmail Crin

Yardım Gta5 Story Mode girerken oyundan atıyor

Selamün aleyküm dostlar ben daha yeni epic gamesten gta5 indirdim açtım felan story mode kısmına tıkladım yükleniyor sonra hata vermeden küt diye kapanıyor sistemlik sorun yok eskiden 90fps rahat oynuyordum sonra sildim bugün yeniden indirdim yok olmuyor ne yapabilirim?
  15. İsmail Crin

Yardım Download Hızım Yüksek Ama İndirme Yavaş

Yav dostlar 50mbit internetim var internetten bir şey indirirken acı çekiyor bazen artıyor bazen iniyor Bazen böyle oluyo bunu da az önce ayarladım şu parallel felan varya dur onuda göstereyimheh şunları açtım işte arada 4 5 felan oluyo bak şimdi canlı olarak bu kadara düştü ne yapacam ben ama...
  16. İsmail Crin

Yardım 100-200 TL Oyuncu Mouse Önerisi

merhabalar, mousemin eskimesi sebebiyle yeni mouse arıyorum, valorantta kendimi profesyonelleşmeye doğru geliştirmek için hangi mouseyi önerirsiniz? Bütçem 100-200tl bandında uygun oyuncu mouse bildiğiniz var mı?
  17. İsmail Crin

Windows 11 kurmak demek format atmak demek midir?

Merhaba arkadaşlar windows 10 pro kullanıcısıyım. windows 11'in çıkacağını duyunca bilgisayarımı teste soktum ve windows 11 kaldırdığı gözlemini aldım. şu an windows update ayarlarında insider programı var ancak buna kayıt olursam çok fazla bug içeren ve optimizasyon ayarları olmayan, geliştirme...
  18. İsmail Crin

Windows10 Hoş geldiniz ekranını kaldırma yolu var mı?

Merhabalar, windows10 pro kullanıcısıyım. Bilgisayarı açarken hepimizde gözüken Hoş geldiniz ekranını kaldırmanın bir yolu var mı? Yani anakart boot ettikten sonra direkt masaüstüne ulaşmak istiyorum. Örnek olarak bu ekranı devre dışı bırakmanın bir yolu var mı?
  19. İsmail Crin

Bilgisayar boot süresi ( açılış hızını ) nasıl arttırabilirim?

Merhabalar bilgisayarımın açılış hızını bir nebze arttırmak isterim, bios üzerinden fast boot özelliği açık. açmadan önce 16.2 saniyede açılırken bu özellik sayesinde 5.4'e inmiş bulunmakta. ancak birkaç araştırma daha yaptıktan sonra bir forumdaki bir yazıyı gördüm. ama güvenilir mi değil mi...
  20. İsmail Crin

Udemy'de hangi kursu almalıyım? Öneriniz var mı?

Merhaba, son zamanlarda kafayı web geliştirmeye yorayım dedim akşama kadar oyun oynamaktansa birşeyler öğrenmek bu öğrenimimle gelir kazanmak daha mantıklı olur diye düşündüm. Öncelikle Ben İsmail. 14 yaşındayım. Tanıştığımıza memnun oldum. Sizlere bir sorum olacaktı: Udemy'de gelir sahibi bir...
Geri