Arama sonuçları: *

1. KnockOut_29

Yardım Şehir dışından 0 motor sipariş edilirmi

Muğaladayım istanbuldan bir 0 bayiden motor alıcam ama kredi kartına taksitlede olsa insan bu kadar büyük parayı görmediği bir şeye bağlamaya çekiniyor sarı sitede çok fazla ilan tüm türkiyeye gönderim yapıyor olarak gösteriyor bunlar güvenilir mi? alsam başıma büyük bir iş gelme olasığı varmı...
  2. KnockOut_29

Askerlik tecili iptal ettirdim vazgeçip tekrar tecil ettirebilir miyim ?

Daha öncesinde 2 yıl askerliğimi tecil ettirdim ve askerliğim 2 aya geliyordu 1 hafta önce askerliğimin tecilini bozup bütün işlemleri hallettim şimdi sınıflandırılmayı bekliyorum ama maalesef tecilimi tekrar devreye sokmam gerekti bunu yapabilir miyim böyle bir hakkım var mı? Ek bilgi olarak...
  3. KnockOut_29

Ses kartı dip ses problemi

Bende 2 jak çıkışlı razer bir gaming kulaklık var bu çıkışlardan kulaklık olanını harici ses kartının outputuna 6.35 jak dönüştürücüyle takıyorum ve on numara sesi alabiliyorum ama mikrofon girişi boşta kalıyor bunuda bilgisayarın anakartındaki mikrofon girişine takmak için jak uzatıcı aldım ama...
  4. KnockOut_29

Steinsberg ur12 vs Presonus audiobox 96 25th anniversary

3600 tl ye ur12 aldım ama halen kargoda bu esnada amazonda 3900tl ye presonusu gördüm 2 girişi olması baya beni cezbetti sizce ur12 yi kargoda iptal edip amazondan presonusu almak mantıklı ? ur12 https://www.hepsiburada.com/steinberg-ur12-usb-2-0-ses-karti-p-MUSICCOMPEL5211?magaza=muzikexpres&...
  5. KnockOut_29

4070 ti mı yoksa 7800xt mi ?

Bir arkadaşımdan sağlam asus tuf gaming oc edition 4070ti alıcam 24k ya ama ekran kartıyla ilgili tek kafamdaki soru işareti vrami 12 gb vram yeterli kalır mı çünkü bu ekran kartını ben uzun süre kullanacağım bunun yerine hem 3-4 k daha ucuz ama performansı da biraz düşük olan 7800xt mi alsam...
  6. KnockOut_29

Unity Uİ yazıları bozuluyor

Unityde porje içerisindeki neredeyse tüm yazılar aynı hale geliyor unityi sıfırdan silip yüklememe rağmen düzelmedi ufak ingilizce araştırmada yaptım ama bir şey bulamadım
  7. KnockOut_29

Fanlarda bulunan bu aparatı ne yapmam gerekiyor

Zoko dk431 kasa aldım ve fan kontrolcüsü bulunmuyor onun yerine böylr bir bağlantı var do not remove yazan aparatı çıkarıp mı güç bağlamam gerekiyor yoksa çıkartmadanmı (anlamını biliyorum) beni şüphelendiren bu aparatın 3 pini olması
  8. KnockOut_29

Ryzen 5 7500f için anakart önerisi

Dostlar merhaba gtx 1660ti ryzen 5 2600 lü bir sisteme sahibim artık sistemi ufaktan yükseltmek istiyorum am5 bir sisteme geçmek aklıma yattı aklımdaki işlemci ryzen 5 7500 f ama bu işlemci için fiyat performans bir anakart bulamadım bana pahalı olmayan fp bir anakart önerebilir misiniz? bütçem...
  9. KnockOut_29

Yakuza serisine Like a Dragon la başlanır mı ?

Humble Choice mayıs ayı paketinde yakuza like a dragon var elimde hiç yakuza oyunu yok ve hayatımda hiç oynamadım like a dragonla seriye girilir mi ? Birde humble choice bu ayki oyunları efsane 12 dolara görseldeki oyunları alıyorsunuz steam key olarak veriyorlar diye biliyorum yine de...
  10. KnockOut_29

.lock dosyaları ne ifade ediyor

Bugün videolarımı kaydettiğim dosyada gezerken .lock_10234 gibi dosyalarla karşılaştım ne olduklarını bilmiyorum nereden geldiklerini de bilmiyorum acaba bilgisayarıma virüs falan mı bulaştı. Ne anlama geldiklerini bilmediğimden dolayı sayılarını karaladım attributesin de HAT yazıyor hat kötü...
  11. KnockOut_29

Unreal Engine 5 için kodlama dili bilmeme gerek var mı

Unreal engine 5 de hem blue print hemde kod ile oyun yapma seçeneği var kodlama olarak hiçbir şey bilmiyorum sadece blue print kullanılarak 2d yada 3d güzel bir oyun ortaya çıkarılabilir mi yoksa bir seviyeden sonra illaki c++ öğrenmem gerekiyor mu ?
  12. KnockOut_29

Türkiye'de dopshiping yapmanın kargo sorunu

Türkiye'de Türkiye üzerine dropshiping yapmaya kalktığım zaman maalesef kargo süreleri ve kargo ücretlerinden dolayı adam akıllı bir ürün bulamıyorum. Cjdropshiping gibi kargo sürelerini düşüren sitelerde bile kargo ücretleri çok üst seviyelere fırlıyor bu konudan anlayan birileri varsa acaba...
  13. KnockOut_29

Askerliği tecil ettirmek için gereken belgeler

Lise mezunuyum ve diğer sene askerliğim geliyor askerliği tecil ettirmem lazım bunun için gereken belgeleri merak ediyorum internete yazdığımda *Mezuniyet diploması ve 4 adet fotokopisi *Nüfus cüzdanı ve 4 adet fotokopisi *Yakın zamanda çekilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf *Varsa ehliyet ve 2...
  14. KnockOut_29

Dead space 1 oynanmadan 2 oynanırmı

Xbox gamepass aldım ve gamepass içerisinde dead space üçlemesinin hepsi var ve oynamak istiyorum fakat dead space remake çıktığı için o cracklandiği zaman normal oynamaktansa remake oynamak daha iyi olur diye düşünüyorum remake crack çıkana kadar 2. oyunu oynayıp bitirsem sonra 1 e dönsem olurmu...
  15. KnockOut_29

Korku türüne başlamak için korku oyunu tavsiyesi

Baya uzun süredir korku türüne başlamak istiyorum ama çok tırsak bir eleman olduğumdan hala karar veremedim beni korkudan altıma kaçırtmayacak oyun tavsiyelerine açığım
  16. KnockOut_29

Cod cold war alınır mı ?

şuan oyun battle.net üzerinde 200tl oyun sizce alınır mı? oyunu oynamış kişiler varsa yorumları cidden benim için önemli
  17. KnockOut_29

Black ops cold war alınır mı? ?

Arkadaşlar battle.net sitesinde call of duty serileri %67 indirime girerek 600 tl den 199 tl ye inmiş acaba diyorum şimdi yeni call of duty oyunu çıkacağından cod black ops oyununun multiplayer oyuncu sayısı düşermi eğer çok düşüyorsa 200 tl mi heba etmek istemiyorum black opssu oynamış biri...
  18. KnockOut_29

Microsoft minecraft sürüm farklılıkları

Arkadaşlar ben minecrat almak istediğimde karşıma 2 paket minecraft çıkıyor biri java and bedrock edition öbürü ise düz minecraft yazan bir lin ikisinin de linkini koyuyorum benim 56 tl lik olanı almam 200 tl lik pakete göre bir fark yaratıyor mu yoksa ikisi aynı ama sadece birinde bedrock...
  19. KnockOut_29

Escape From Tarkov Almalı mıyım?

Arkadaşlar eft hakkında bir sorum olacaktı oyunun fiyatı tuzlu olduğu için iyi bir düşündükten sonra oyunu almak istediğime karar verdim ama oyun steama çıkacak diye duyduğum için fiyatı daha ucuz gelirde sonra olan benim parama olur diye biraz korkmuyor değilim şu anki sürümünde oyunu almam...
  20. KnockOut_29

GPU Kullanımı Nasıl Arttırırım?

msi 1660 ti ve ryzen 5 2600 16gb hafızalı bir sisteme sahibim ekran kartım tam anlamıyla kendini kullanmıyor. Öncelikle tahmini gelicek cevaplara cevaben: -Isı değerlerim gayet normal -Darboğaz Yok -Windows , Ekran kartım güncel -OC Yapmaktan korkuyorum -Ayarları yükseltmek istemiyorum düşükte...
Geri