Arama sonuçları: *

• Users: mevlutkok
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

C41 film banyosu kimyasallarını nerede bulurum ?

Elime eski bir kamera geçti. Markası AF ZOOM 105S . İçin de filmi de var, acaba film dolu mu, çekilmiş resimler var mı merak ediyorum. Merak da sardım aynı zamanda. Film banyosu için gereken kimyasallar veya kitler olsun denk gelemiyorum nedense. Ya stokta olmuyor ya da direkt bulamıyorum. Bu...
  2. M

Rtx 4060 ve i5 14440f ısı değeri normal mi ?

Arkadaşım vatandan yeni bilgisayar aldı. Dediğim gibi 4060 ve i5 14000f sistemi. Windowsu kurduk sürücüleri yükledik. Rocket league girelim dedik fps değerleri çok absürt ve düşük geldiği için afterburner ile işlemcinin sıcaklık değerine baktık 85-90 civarı. Bir de bu sıcaklığa 10 saniye de...
  3. M

İ5 14400F ve RTX 4060 sistem bu fiyata değer mi ?

Bütçem 30-40k arası. Vatandan ya da medimarktan yani fiziksel olarak alabileceğim yer olması lazım. Pederi ikna edemedik. Önerebileceğiniz sistemler varsa açığım.(Antalya) https://www.vatanbilgisayar.com/exper-xera-xc235-intel-core-i5-14400f-2-5ghz-16gb-500gb-ssd-8gb-nvidia-rtx4060-freedos.html
  4. M

N11 İadem reddedildi ?

Monitörü elime geçtiği gün iade talebi oluşturdum çünkü monitör dümdüz çalışmıyordu. Ne güç geliyor ne ışığı yanıyordu. Paketledim yurtiçi kargo şubesine bıraktım. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
  5. M

MSİ2412F monitörüme güç gelmiyor ?

Ya arkadaş neyi yanlış yapıyorum taktım fişini arkasında kırmızı button var hem bastım hem basılı tuttum ne talihsiz adamım ya. Benim bilmediğim bir şey mi var monitör de.
  6. M

Monitöre görüntü gelmemesi ?

Sıkınti şu ki monitörüm ilk parazit yapıp kendini kapattığı gün ablamin sisteminde de aynİ olay tekrar etti (girişi hdmı olmasına rağmen)benimki DP. Aradan bir hafta geçti tekrar ablam da denedim hem DP girişiyle hem hdmı ile görüntüyü rahat bir şekilde aldım. Eve geldim Kendi bilgisayarım da...
  7. M

500 TL mouse önerisi ?

Şuan halihazırda kullandığım legion m300 s var, sıkıntı şu ki 3 senesini doldurdu ve artık algılamamaya başladı, ikide bir tak çıkar yapıyorum ya da otomatik sens değişiyor falan iyice kafayı yedi yani. Bütçeyi biraz aşabilirim yeter ki sağlam olsun.
  8. M

Valorant da hiçbir hesaba giremiyorum ?

Vpn'siz hiçbir hesaba giremiyorum internet sitesine bile giriş yapamıyorum ama vpn'le girebiliyorum. Ping sorun olmasa girilir ama çözümünü bulamadım ? https://prnt.sc/dtcrOGX2ElII bekleyin geçiyor çözüldü.
  9. M

Soru çözmek için tablet alınır mı ?

sizce tablet den soru çözmek ile kağıt üzerinden çözmek arasın da fark var mıdır ? tavsiye eder misiniz?
  10. M

Analog saat önerisi ?

Gümüş renk analog saat arıyorum bütçe 1k belki biraz fazla ?
  11. M

1000 tl Kulaklık önerisi

Şimdiki kulaklığım bozuldu kablolarından dolayı. Fiyat performans kulaklık önerisi lazım
  12. M

18k bütçe sistem önerisi

18k bütçem var gtx 1650 ryzen 3 3100 sistemim var 3 senelik 2. el kaça çıkarırım bilmiyorum(hiçbir fikrim yok) onun parasını da ekleyip bir şeyler fiyat performans pc önerisi ?
  13. M

Benchmark test normal mi ?

ram de hız falan mı arttırlıyor biostan falan bilen var mı ?
  14. M

Bench Mark Testi normal mi ?

15. M

500 Tl Mouse önerisi ?

100 tl lik mouse kullanıyorum, mouse pad desen minnacık o yüzden bütçe ayırdım. Önerilerinizi bekliyorum bütçenin birazcık daha üstüne koyabilirim
  16. M

Bir kıza doğum günü hediyesi ne alınır ?

Bana kupa ve not defteri almış ayın şeyleri almak olmaz. Önerilerinizi beklliyorum puzzle mı alsam acaba diyorum ilgi duyduğundan değil ama aklıma bir şey gelmiyor ?
  17. M

Satranç lisans nasıl alırım ?

Şehrimde satranç turnuvaları oluyor lakin katılabilmek için lisans gerekiyor. Lisans alabilmem için herhangi bir kulübte mi olmam gerekiyor ?
  18. M

Samsung iki senede yavaşlar sözü ?

Samsung galaxy s22 almaya karar verdim ama ablam tutturdu samsung alınma iki seneye yavaşlar, xiomi al diyor. Siz ne diyorsunuz böyle bir şey var mı ?
  19. M

Telefon önerisi ? (Max 15k)

Bütçeyi biraz aşabilirim sanırim. Telefonlarla ilgili pek bilgim yok yardımcı olur musunuz bu fiyata hangi telefon alınır?
  20. M

Monitöre ekran gelmiyor

Kasa hazır geldi kasanın güç kablosunu ve monitör ile kasa arasındaki bağlantıyı sağlayan hdmı kablosunuda bağladım bütün kabloları bağladım ama monitör sinyal yok diyor sonra kapanıyor
Geri