Arama sonuçları: *

• Users: Canxkarax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Mouse ve Mousepad önerisi

İyi günler, şuanda corsair katar pro kullanıyorum kablolu, memnundum ama tekerleği bozuldu. Gene bu boyutlarda kablolu/kablosuz fark etmez öneri alabilir miyim? 25x25 mousepadim var, bi tık büyük 35x35 30x30 40x40 mousepad önerilerinizi de bekliyorum. Bütçe total 1500tl
  2. C

200-300tl mousepad önerisi

Merhabalar. Corsair Katar Pro ile kullanacağım. Sadece mouse için kullanacağım büyük olmayacak
  3. C

3D Art gibi programlar ve oyun laptop önerisi

6gb ekran kartı olması gerekiyor. çizim için kullanılacak, laptop olcak. bütçe olabilecek en ucuz f/p
  4. C

Forza Horizon 4 xboxa giriş yapınca save gitti

bilgisayarımı yeni sıfırladım, forzayı indirdim ve normal oynuyordum bir haftadır normal şekilde nası bıraktıysam. ancak bugün fark ettimgi win+g yaparak xboxa girmemişim dedim giriyim. girdim sonra lets play falan bir şeyler dedi herhangi bir kayıt yükle vs demedi. sonra oyuna döndümki güncel...
  5. C

600tl power supply önerisi

High power br750 yi kaçırdım. Ryzen 5 3600 Snowman T6 ultra fan asus tuf b450 m plus gaming 2x8 16gb ram Rtx 2060 super seagate barracuda q1 480gb sata ssd sandisk ultra 3d 500gb m2 ssd msi mag force 100r kasa...
  6. C

Kullandığım power supply iyi mi?

sistemimde şuanda kernel power 41 hatası yaşıyorum. tüm kabloları kontrol ettim artık psu dan şüpheleniyorum. Bilgisayarı sıfırlayalı 4-5 gün oluyor. R5 3600 16gb ram b450 tuf gaming plus rtx 2060 super PSU: Xilence XP750w 80+...
  7. C

Bilgisayarım durduk yere kapanıyor

yaklaşık 2-3 aydır oluyor. açıyorum 1-2dk sonra çat gidiyor sanki güç kaynağı kesiyomuş gibi. güç kaynağını kapatıp açınca geçiyordu ancak son zamanlarda öyle olmamaya başladı. sürekil kapat aç kapat aç kapat aç yapıyorum saniyelik güç gidip geliyor 10-15 kere yapınca açılıyor. Burada kernel...
  8. C

600tl psu önerir misiniz

Ryzen 5 3600 Snowman T6 ultra fan asus tuf b450 m plus gaming 2x8 16gb ram Rtx 2060 super seagate barracuda q1 480gb sata ssd sandisk ultra 3d 500gb m2 ssd msi mag force 100r kasa
  9. C

Ekran kartı sıcaklığım normal mi?

Normal midir? MSI afterburnera göre ölçüyordum ben, bu kadar olmuyordu. en yüksek 72 görmüştüm o da HWMonitör ile idi. Şuanda 80 lere dayandı. Bilgisayarımı yeni formatladım formattan önce böyle değildi. MSI RTX 2060 Super Ventus GP MSI Mag Force 100R kasa
  10. C

Ekranımda çok garip şeyler oluyor

Ekranım böyle olmaya başladı bunu sadece pubg de yaptı şuanlık pc yi daha yeni sıfırladım. Yazılımını yeni güncelledim. Sıcaklıklar 70-72 yi geçmezdi 80 leri gördü ilk defa. **NOT: yere inince düzeliyor, havada böyle. Ryzen 5 3600 Asus B450 M Plus Gaming 16gb Ram(2x8 3200mhz cl16) MSI RTX 2060...
  11. C

Forza Horizon 4 SS lerim Forzamotorsport üzerinde gözükmüyor?

Her ss imi ENTER ve F12 tuşlarıyla 2 tane olmak üzere alıyorum ancak ENTER ile çektiklerim, yani forzamotorport üzerine gitmesi gereken ss lerimin hiçbiri yok. Bir ayar mı açmam lazım yardım eder misiniz?
  12. C

500tl klavye önerisi

razer cynosa v2 alıp iade etti arkadaşım başka bir şey bakıyor
  13. C

Steam üzerinden 74tl ye ne alabilirim?

Oyunlarım bunlar. Aradığım özellik mümkünse online olması ve 100-150+ saat beni sarması. Daha önce Squad aldım iade ettim bu arada. Pubg veya Battlefield 1 düşünüyorum ancak ikisinde de hile muhabbetleri dönüyor ortalıkta. Emin olamıyorum
  14. C

Kasa temizlerken elektrikli süpürgenin zararı olur mu?

Süpürge biraz fazla güçlü sıkıntı olur mu? Başka öneriniz var mıdır temizlemek için?
  15. C

Face ID Iphone XR alıp yaptırmak mantıklı mı?

İlanlara bakıyorum, faceid bozuk. 3800-3900 e verirler gibi pazarlıkla, çoğu yerde 400-500tl yaptırmak deniyor. Tecrübesi olan var mı? Yaptırıp kullanmak ne kadar mantıklı? Faceid çalışnalar ise masrafı dahil 300-500tl civarı daha pahalılar. Ara sıra fırsat cihazları geliyor çok nadiren 2 kere...
  16. C

Battlefield 1 alınır mı?

steamda 70tl. sorularım; ortalama kaç saat oynanır? online kitlesi nasıl durumda? 70tl ye değer mi?
  17. C

Sistemime PSU önerisi

RTX 2060 Super Ryzen 5 3600+T6 ultra fan 16gb ram Asus Tuf B450 m plus gaming Msı Mag Force 100R 480gb ssd+500gb hdd Kafamda Hydro K var da sorayım dedim, Pylon 650w stoklarda yok malesef 500-600tl arası bütçem var
  18. C

Bilgisayarım aniden kapanıyor

Hiçbir hata yok, sanki psu yetmiyormuş gibi aynı, kapanınca hala güç var anakartın ışığı yanıyor ancak psu yu kapat aç yapmadan çalışmıyor. psu dan olabilir mi? Xigmatek 750w 80+ bronze(modelini bilmiyorum) rtx 2060 super 16gb ram r5 3600+t6 işlemci soğutucu 480gb ssd+500gb hdd
  19. C

Laptop için ssd önerisi

https://www.msi.com/Laptop/GE62-2QL-Apache/Specification cihaz bu, üstünde 1tb harddisk var. Uygun fiyatlı 250gb ssd önerir misiniz?
  20. C

Max 73tl lik steamdan oyun önerisi

Squad düşünüyodum ancak Squad tek başına sarmaz diyorlar, başka ne öneriniz vardır? Diğer indirimde pubg alabilirim ama pubg de siz önermiyorsunbuz çok hile vs. Tek başıma oynayabileceğim, sıkmayacak online oyun olursa güzel olur. Sistemim 2060 super+r5 3600+16gb ram Hala pubg düşünmüyor...
Top Bottom