Arama sonuçları: *

• Users: Arif01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Ramlerimde sorun var

Arkadaşlar dün akşama kadar hiç bir sorun yoktu pcde ben işten geldikten sonra PC açmaya çalıştım açılmadı bende 8+8 ve 16+16 toplam 48gb ram takiliydi sistemde 4 slotta iki slot kullanmak istedim açılmayınca bios resetledim ne yaptıysam PC acilmiyor 1 tam takınca aciliyor
  2. A

Yardım HARDDİSKİM PCDE SSD OLARAK GÖRÜKÜYOR NORMALMİ ?

WDC WD10EARS-00Z5B1 harddiskim var görev yöneticisinden bakıyorum harddisk bilgisinde tür olarak ssd diye görüküyor normal mi ? yoksa bir sorun mu var ?
  3. A

Yardım Kingston NV3 SNV3S Alınır mı? ?

Benim sistemin ssd saglık durumu %64 yeni ssd almak istiyorum windows kurmak için ve bazı bf 2042 oyunlarını koyacam fazla oyun olmayacak ama bu ssd alınır mı Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk windows 11 kurmak için alınmaz ise 2000 tl bandında ssd...
  4. A

Pc Açiliyor Ekran Gelmi̇yor

pc başlat dügmesine basıyorum açılıyor 10 sn sonra geri kapanıyor açıyom kapanıyor sonra belli deneme sonrası açılıyor bu sefer ekran gelmiyor kapatıyorum herşeyi söküp geri takıyorum olmuyor sonra kapalı pc kendiliğinden açılıp ekran geliyor bu seferde AMERİCAN MEGATRENDS PRESS F1 hatası...
  5. A

PC Kendiliğinden kapanıyor Nasıl düzeltirim

pc oyun oynarken durduk yere siyah ekran verip yeniden başlıyor bazende siyah ekran verip öyle takılı kalıyor pc'yi yenden zorla başlattıgımda ise amd software siliniyor DA Sistem 2 Var elimde Rx 5600 xt
  6. A

Ekran Kasıyor Kırılmalar oluyor

DA sistem2 var elimde ilk seri. RX 5600 XT ekran kartı var fakat sistem son zamanlarda bi kasma ekran dalgalanma oluyor aygıt yöneticisinden baktıgımda ekran kartında uyarı gösteriyor neden
  7. A

DA Sistem 2 Kasıyor RX5600xt

Donanım arşiv sistem 2 Rx 5600xt'li pc var ama aldıgım şu zamandan beri kullanıyordum aralıksız tam Formattan sonra kasmaya başladı nasıl çözerim Formatı atmamın sebebide bazı oyunlar açılmıyordu hata veriyordu
  8. A

PC'deki Virüs'ler için Virüs Programı Önerisi

Windows Defenderden virüsleri nasıl silerim veya gerçek anlamda virüs silen VİRÜS PROGRAMI Varmı ?
  9. A

Eski SSD'den Yeni SSD'ye NASIL WİNDOWS TAŞIRIM

Eski ssd'den yeni ssd'ye nasıl windowsu silmeden veya format atmadan geçirebilirim. veya geçirme yolu varmı yoksa illa formatmı atmak gerek
  10. A

DA SİSTEM 2 KASMA SORUNU VAR

Donanım arşiv sistem 2 almıştım temmuz ayında. gayet güzel kullandım fakat şu zamanlar kasıyor ve bazı oyunlarda fps drop yiyorum sorun nedir. sistem güncellemelerini aktif yapıyorum sorun nedir
  11. A

DA SİSTEM 2 KASA PSU SES YAPIYOR

Kasa içinden ses geliyordu baktım ve inceledigimde psu rahatsız edici ses yapıyor degiştirsem garanti bozulurmu veya başka ne yapabilirim
  12. A

RX 5600XT'ye dar boğaz yaptırmayan anakart önerisi ?

Da sistem 2 var ve tahminim anakart darboğaz yaptırıyor ve kastırıyor RX5600XT'ye göre darbogaz yaptırmayan anakart lazım
  13. A

Güncelleme Sonrası Kasıyor Yardım Edermisiniz.

Rx 5600 xt güncelleme sonrası sistem kasıyor darbogaz yapıyor
  14. A

Güncelleme yaptım kasmaya başladı

Elimde Da sistem 2 var ve dün bi güncelleme gelmiş amd'ye güncelleme yaptım alt+r den sonra yenden başlattım oyunlar falan kasmaya ve darbogaz yapmaya başladı
  15. A

Battlefield 1'de Directx Error hatası Sorun nedir Da sistem 2 var

pc da sistem 2 battlefield 1 de directx error hatası alıyorum en son amd güncellemesi geldi güncellemeyi yaptıktan sonra hata almaya başladım
  16. A

Öneri MAX 6K Laptop Önerisi

Max 6k laptop önerir misiniz? oyun performansının önemi yok orta ayarlardada olur eba ders için laptop lazım.
  17. A

Yardım Max 6K Laptop önerir misiniz? Lütfen

max 6k laptop lazım oyun performansı farketmez ders tipi ama arada oyun için laptop önerir misiniz? lütfen.
  18. A

MAX 6000TL Laptop önerisi

Fiyat performans ürünü oyunlar fazla önemli degil ve eba ders depolama gibi özellikli max 6000 laptop önerir misiniz?.
  19. A

6000 TL - F/P Laptop önerir misiniz? Eba ve oyun için

4,5,6 bin tl civarı fiyat performans bir ürün önerir misiniz? eba gibi ve oyun tarzı laptop önerir misiniz?.
  20. A

DA SİSTEM2 cs goda kasma ping sorunu var

donanım arşiv sistem2 de botlarla girince sorun yok ama online girince drop var kasıyor adam karşımda donuyo sonra öldürüyo sorunu nasıl çözerim
Geri