Arama sonuçları: *

• Users: thebiocher
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Lazer Yazıcı Önerisi

Evde kullanabileceğim uygun fiyatlı bir lazer yazıcı arıyorum. PCB için kağıda baskı almam gerekiyor onun için lazer olması şart. Fiyatı max 7-8k civarı olursa çok iyi olur. Çok bir özelliğe gerek yok sadece çıktı alıcam ama temiz ve sağlam bir çıktı almam gerek.
  2. T

2000TL Civarı Bütçeyle Kablosuz Kulaklık Önerisi

Başlıkta da belirtildiği üzere 2000TL civarı kablosuz kulaklığa ihtiyacım var. Uygun fiyat bandında önerilerinizi almak istiyorum.
  3. T

HDMI Destekli Full HD Monitör Önerisi

Min 1920x1080 çözünürlükte HDMI destekli bir monitör arıyorum. 2 - 3k ya kadar bütçem mevcut.
  4. T

Uygun Fiyatlı Joystick Önerisi

Merhabalar, bilgisayarımda Devil May Cry, Monster Hunter World gibi oyunları oynamak istiyorum fakat ucuz konsolların tuş ortaklığı problemi yüzünden oynamam mümkün olmuyor. Kaliteli f/p bir konsol olduğu sürece ve bu oyunları oynatabilecek bir konsol olduğu sürece yeterli olacaktır.
  5. T

15k Civarı Telefon Önerisi

Bütçem 15k civarı belki 1 2 daha üstüne çıkılabilir. Aklımda samsung a54 almak vardı ama daha uygun güçlü ve uzun süre idare edecek bir telefon önerisi varsa duymak isterim.
  6. T

2X8 Single Kit RAMler ile 2x16 Dual Kit RAM lar uyumlu çalışır mı?

MSI THIN GF63 12VF laptopumdaki 16gb ramler yetersiz geldiği için yükseltmek istedim. Takılı olarak 2x8 Singel Kit RAM lar var.. 1 Slot boşluğa 2x16 Dual Kit bir RAM taksam herhangi bir problem yaşar mıyım?
  7. T

SAMSUNG EVO 870 2.5" SSD İçin Hangi SSD Kutusunu Almalıyım?

Elimde 2.5" samsung evo 870 ssd bulunmakta. Laptopumun içine sabitlemek istiyorum ama hangi ölçülerde bi ssd kutusu alabileceğimi bilemedim. Laptop MSI THIN GF63 12VF. Hangi kutu uyumlu olur?
  8. T

2.5 INC HDD Önerisii

Bilgisayarım MSI Thin GF63 12VF . Biraz araştırdım 2 slotun birinin M2 SSD (takılı halde gelen) diğerinin de 2.5 inç hdd slotu olduğunu gördüm. Laptopuma uygun hdd önerinizi almak isterim.Bütçe hakkında bişey diyemeyeceğim f/p olursa 1tb 512gb çok farketmez önceliğim 1tb tabii ki
  9. T

Çözüldü✓ 1000Tl civarına kablosuz kulaküstü kulaklık önerisi

1000 TL ve etrafında gaming kablosuz kulaküstü kulaklık önerilerinizi almak istiyorum
  10. T

2.5inc 1TB HDD Önerisi

Selamlar, laptopum için 2.5 inç 1 tb sata hdd almayı düşünüyorum.Açıkçası piyasayı tam bilmediğim için bütçe veremiyorum ama siz ne çok pahalı nede çok ucuz birkaç tane önerebilirsiniz çok iyi olur.
  11. T

3000TL Bandında Saat Önerisi

3000TL civarına uygun casio marka bi saat istiyorum ama çok seçenek olduğu için bilemedim.Su geçirmez ve çelik kordon olması kasa çapının 40mm altında olması şartlarım arasında.
  12. T

Çözüldü✓ Havit Gamenote H2232D Alınabilir mi? Alternatif Kulaklık Önerisi

https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2232d-rgb-mikrofonlu-siyah-gaming-e-spor-oyuncu-kulakligi-p-743335702 Bu kulaklığı almayı düşünüyordum ama değer mi değmez mi bilemedim. Bu bütçe bandında gaming kulaklık arıyorum bayadır ama elime çok bir bilgi geçmedi. Eğer sizin öneriniz varsa başka...
  13. T

Çözüldü✓ Gaming kulaklık önerisi

Selamlar, 500 600 tl civarına f/p Gaming kulaklık önerebilir misiniz? Kulağı az acıtan bişey olaması tercihim
  14. T

Gaming klavye önerisi

Selamlar, 500 600 tl civarına uygun f/p klavye önerisi alabilir miyim. Mekanik vs önemli değil şık ve kaliteli bişey olsun yeterli.
  15. T

Traş makinesi önerisi

Merhabalar, fiyat performans bir traş makinesi arıyorum. Amacım sakal traşı için temiz alsın yeter. Varsa max 600 700 tl civarı öneriniz alabilirim.
  16. T

Dyson süpürge önerisi alabilir miyim?

Merhabalar, dyson marka süpürge almak istiyorum ama çok fazla çeşit olduğu için hangisi iyi bilemedim.Önerilerinizi alabilir miyim? Bütçe farketmez.
  17. T

Termos Önerisi Alabilir Miyim?

Başlıkta da gördüğünüz üzere çook uzun süre sıcak tutacak termos önerilerinizi alabilir miyim? Bütçe 800 900 civarına kadar çıkabiliyor.Daha ucuza kalite varsa tercihim tabii ki o olur.
  18. T

Laptop Soğutucu Önerisi Alabilir Miyim?

Arkadaşlar 400-500 TL civarına işimi görecek laptop soğutucusu önerebilir misiniz acaba? Çok fazla bi seçenek yok ama işimi görse yeter bana.
  19. T

Çözüldü✓ Kablosuz Gaming Mouse Önerisi

Arkadaşlar en fazla 500 550 civarına kablosuz gaming mouse öneriniz varsa alabilir miyim? Bu fiyat aralığına çok bişey bulamadım ama belki sizin bildiğiniz güzel bişey vardır.
  20. T

iPhone Orijinali Dışı Şarj Aleti ve Kablosu Önerisi

Beni üzmeyecek ama orijinali kadar da pahalı olmayacak şarj aleti ve kablosu ne alabilirim acaba?
Geri