Arama sonuçları: *

• Users: MerCallow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Haqqus un incelediği izoly nasıldır ?

Arkadaşlar izoly ve turbox kesinlikle alınmaz ama haqqusun şu incelediği sistemde MSI H410M anakart kullanılmış ve i3 10100F artı Corsair Vengeance RGB Pro kullanılmış bu nasıl bu kadar düşük bütçe ile olabiliyor ?
  2. M

Artık ekran kartları bulunmayacakmı ?

Arkadaşlar artık bu madencilik yüzünden ekran kartları bulunmayacakmı veya bulunup fahiş fiyatlarlamı satılacak ilerde pc toplamak istiyorumda
  3. M

Abdullah abi yeni sistem ne zaman geliyor ?

Abdullah abi en son hatırlarsan üst düzey sistem toplama rehberi yapmıştın 50K like gelirse orta seviye sistem toplama rehberi yapıcaktın benim gibi orta seviye sistem toplama rehberi bekleyen çok @Abdullah Hacıgül
  4. M

500 ₺ kasa önerisi

Arkadaşlar içinde rahat çalışabileceğim kasa önerir misiniz? psu dahil ise maksimum 900 TL ye çıkabilirim ve lütfen hava akışının mesh olması önemli fiyatına göre ama farketmez
  5. M

Oyun Bilgisayarı İçin 250 GB Alan Yeterli Olurmu ?

Arkadaşlar başlıktaki gibi fps tarzı oyunlar oynayacağım 250 GB yeterli olurmu ?
  6. M

Yeni yıl öyle bir andırki

Bruh moment öyle bir andırki 2020 bitti sanarsın ama , saniye 60 tan devam eder. :D :eek::ROFLMAO::ROFLMAO:
  7. M

Topladığım i3 10100F + GTX 1650 SUPER sistem nasıl?

Arkadaşlar kendime f/p bir sistem topladım önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum (Monitörlü) Sistem: İŞLEMCİ: Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz - 734 TL ANAKART: MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX - 600 TL EKRAN KARTI: Asus GTX 1650 Super ROG-STRIX-GTX1650S-O4G-GAMING 128...
  8. M

1 TB Hardisk Önerisi

1 TB Hardisk önerir misiniz? ? bütçe max 320
  9. M

10.500 TL Sistem Değerlendirmesi

Hepinize selam arkadaşlar foruma yeni katıldım biraz birikimim var biraz daha çalışıp 10.5k para toplayıp oyuncu ekipmanı 144hz monitör dahil bir yayıncı-oyuncu bilgisayarı toplama hayalim var ben kendim 3,5 ay araştırdım kendi toplama planımı oluşturdum önerilerinizi ve tavsiyeleriniz başımın...
Geri