Arama sonuçları: *

• Users: JATDAV
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Yardım SSD'nin Tüm Verileri Nasıl Silinir?

Elimde 1TB WD Green mevcut ve bugün onla işim kalmayacağı için içerisindeki tüm dosyaları silmem gerekiyor, win dahil ya da silebiliyorsak silecek şekilde. Video varsa video da atabilirsiniz. @MBZ| @keremcnsz24 @Emirhandkee D diskini biçimlendirdim fakat, C'deki Win ile nasıl silebilirim?
  2. J

Öneri 3500TL Android Telefon Önerisi (Satın Alındı)

Bütçemiz 3500TL, anneme alınacak fiyatta esneme olabilir, fiyatını kesin hak ediyor dediğiniz ve tecrübelerinizi belirtirseniz sevinirim. Şu an Xiaomi Mi10 Lite 128GB düşünüyoruz. Daha iyi bir model var mı? Huawei telefon önermeyiniz, uygulama desteği vs. Konusunda hala önyargılıyım.
  3. J

No Souce Signal Problemi

Bildiğiniz üzere yeni RAM'lerim geldi ve ilk başta ekran görüntüsü alamıyordum CPU ışığı yanıyordu ve aklıma Bios sıfırlamak aklıma geldi ve sıfırladığımda ekran geldi, 2-4 Slot'a takılı. 4.1 1.2V - 3200MHZ'de çalıştırdım ve sistemi yerine koydum. Yerine koyduktan sonra ekran gelmedi ve bios'u...
  4. J

24GB RAM Kullanmanın Riskleri Var mı?

Bildiğiniz üzere RAM'lerimi satılığa koydum ve şans eseri bir arkadaşla anlaştık. Zaten satma nedenim tam olarak gelen nakit parayla 24GB Yapmaktı ama tam olarak sorunları var mı, yok mu? Bilemediğimden ötürü sormak istedim. Bir de 2X4 + 2X8 şeklinde aynı RAM modelinden alırsam sorun olur mu? OC...
Geri