Arama sonuçları: *

1. Fatih Sultan Terim

1k civarı mouse tavsiyesi

Üniversitemin kütüphanesinde mouseumu unuttum dolayısıyla mouseum kayboldu. Kullandığım mouse razer deatheader v2 mini ydi. Bu minvalde bir mouse önerirseniz güzel olur. İlk tercihim yine razer olacaktır çünkü synapse ten renk ayarı yapıyorum çevre birimlerine) Onun dışında yeşil forumda Aula...
  2. Fatih Sultan Terim

Mekatronik ödevime yardım

Agalar selamlar. Mekatroniğin temelleri dersinden Sevgili hocam Elektrik motorunun mekanik modelini şekiller Çizerek ve formüllerle açıklayınız demiş. Ben ilk başta şunu çizip götürdüm bu olmaz dedi Bakınız: Neyse örnek olarak şunu gösterdi: Dedim ki hocam benim gösterdiğimde dc akımlı motor...
  3. Fatih Sultan Terim

Bu parfümü deneyen var mı?

https://www.boyner.com.tr/bottled-elixir-parfum-intense-100-ml-p-1746913?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.29 Beyler kokusunu bilen var mı? kalıcılığı nasıl? deneyen varsa yorumlarsa sevinirim. @TinerciAlper
  4. Fatih Sultan Terim

Grafik çizim tableti önerisi

Cihazlar hakkında pek bilgim yok. Sadece ders için kullanmayı planlıyorum. Önerebileceğiniz en ucuz grafik çizim tableti nedir yardımcı olursanız sevinirim. https://amzn.eu/d/0sag52k Ben böyle bir şey buldum ama dediğim gibi cihazlar hakkında pek bilgim olmadığı için yardıma ihtiyacım var
  5. Fatih Sultan Terim

Geçici Ücretsiz Amazon prime Mafia:definite edition dağıtıyor!!!!!!!!

Amazonprime gaming e özel mafia: defınite edition dağıtıyor. Almak isteyen kaçırmasın https://gaming.amazon.com/mafia-definitive-edition-gog/dp/amzn1.pg.item.e4bad3f3-f5e0-484c-b8df-dd2680e4910f edit: konu daha önce açılmış yeni fark ettim :D
  6. Fatih Sultan Terim

Aylık TOD yada Beinsports alınabilir mi?

Aylık TOD yada Beinsports alabiliyor muyuz?
  7. Fatih Sultan Terim

EA FC24 Cloud data is corrupted hatası

EA FC24 Cloud data is corrupted hatası nasıl çözülür. Arkadaşın Epic Games hesabına bağlanıp Pro clubas a giriyorum çocuğun kariyer siliniyor. Bunu nasıl düzeltiriz?
  8. Fatih Sultan Terim

Bu saç spreyini kullanan var mı?

https://www.pttavm.com/bioxinin-forte-minoksidil-5-deri-spreyi-60-ml-p-430392614?gad_source=4&gbraid=0AAAAADOoTajPIo1fs91c42GbWZyPitoyv&gclid=Cj0KCQjw9vqyBhCKARIsAIIcLMHijfrXrBFVtXz7E0rD3AxIrJgKQr6-yYYnPl_4A1ccHo60m7WML4MaAu55EALw_wcB Özellikle kelliği olan arkadaşlar kullandıktan sonra bi...
  9. Fatih Sultan Terim

Acer nitro 5 için çanta önerisi

Arkadaşlar laptopun ekran boyutu 15.6"(39,6cm) bi iki cm de kasanın fazlalığı var. bu laptopa uygun bir çanta arıyorum. Sırt çantası gibi modeller daha çok işime gelir. Teknosa gibi mağazalarda bulabilir miyim bu laptopa uygun çanta
  10. Fatih Sultan Terim

Windows11 hakkında yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar elimde freedos bir laptop olacak yarın. Benim flashta win10 kurulu. Bunu pc ye kurduktan sonra pc üzernden win11 e update yapabilir miyim?
  11. Fatih Sultan Terim

34K Bütçeye Laptop Önerisi

https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-46-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-NH-QH1EY-001/dp/B0C8NVFGX7/ref=pd_ci_mcx_mh_mcx_views_8?pd_rd_w=n4fQj&content-id=amzn1.sym.ae2bba38-788d-4c8a-b21a-5031294f4f1f%3Aamzn1.symc.ca948091-a64d-450e-86d7-c161ca33337b&pf_rd_p=ae2bba38-788d-4c8a-b21a-5031294f4f1f&pf_rd...
  12. Fatih Sultan Terim

Ehliyet almak için ne yapmalıyım

hocalar şimdi ehliyet almak için ne yapmalıyız? Fiyatları nedir? Bilen bi kardeşimiz açıklarsa çok makbule geçer
  13. Fatih Sultan Terim

Tesla bobini yapıyorum ama bazı sorularım var

Elektrik elektronikten anlayanlar bana özelden yazabilir mi?
  14. Fatih Sultan Terim

Yine dönem ödevi verildi proje yapmam lazım

12. sınıf fizik dersinde yine proje ödevi verildi konu yine aynı. Geri dönüşüm malzemelerinden bir şey yapıcaz bu fizik/kimya gibi derslerde anlatılan konulara yardımcı olacak şeyler olacak. Ben geçen iki ödevde sabun yapıp getirmiştim ama bu sefer sabun yetişmedi. O yüzden pratik bir şekilde...
  15. Fatih Sultan Terim

bjk 0-1 GS Maç hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Alalım yorumları(objektif olun!)
  16. Fatih Sultan Terim

Akvaryum kurmak istiyorum

Odama güzel bir akvaryum kurmak istiyorum. Çok yüksek bi bütçeye sahip değilim. Akvaryum için para vermeyeceğim. Isıtıcılarımda mevcut. Sizce nasıl balıklar almalıyım. İçine doldurmam gereken yapı malzemeleri ne olmalı? Birde temizlik işi. Akvaryumun içinin 💩 götürmemesi için ne yapabilirim...
  17. Fatih Sultan Terim

Kasamı satıp laptopa geçmek istiyorum.

Arkadaşlar yaza doğru mecburen laptopa geçeceğim(üniversite için başka bir şehire gidersem diye) Kısaca kasamın özellikleri: R5 3600 işlemci Adata gammix d30 16gb ram B450m s2h anakart adata pylon 550w psu zotac gaming gtx1050ti 4gb oc micron m2 nvme ssd var 256 gb Anakartta işlemcide ramlerde...
  18. Fatih Sultan Terim

MSÜ sınavı için nasıl kayıt açacağım bilen var mı?

Arkadaşlarım banka falan bir şey dediler de anlamadım. Ne yapmam gerektiğini yazar mısınız?
  19. Fatih Sultan Terim

koşu ayakkabısı önerisine ihtiyacım var

bütçem ortalama 1.3k-1.5k belki 1.8k ya çıkabilirim. Benim için ayakkabının rahat ve tabanının kaydırmaması önemli. Önerebileceğiniz modeller var mı?
  20. Fatih Sultan Terim

Edebiyat projesi için beate uygun şiir önerisi

Arkadaşlar edebiyat dersinden proje aldım. Hoca da benim müzik yaptığımı biliyor. Yapmış olduğum beatin üstüne söz söylemem lazım. Ama bu sözleri benim yazmamı yasakladı. Sözleri ancak şu şekilde kullanabilirim. Cumhuriyet dönemi sonrasında çıkan şairlerin şiirleri, halk ozanlarının şiirlerini...
Geri