Arama sonuçları: *

• Users: ulkekerem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Sonu Garantili Ps5 Nereden Alınır ?

Merhabalar, önerdiğiniz bir satıcı var mı ?
  2. U

XBox Series S İçin Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

Merhaba bütçem maximum 500-600 bandın da, bu bütçe de kullanıp memnun olduğunuz Xbox Series S uyumlu bir kulaklık önerirseniz çok sevinirim. JBL Quantum 100 modelini önerir misiniz ?
  3. U

65inç 4K Tv için X Box Series S alınır mı ?

Merhaba kullandığım TV Vestel 65UA9090. Sorum başlıkta ki gibi fikirlerinizi merak ediyorum, ona göre bugün sipariş geçeceğim. Herkese iyi günler dilerim.
  4. U

King13 sistem neden beğenilmiyor ?

Sorum başlıkta ki gibi. Bunun sebebi nedir ? Aynı parçalarla 0 toplamaya göre gayet ucuz kalıyor aslında sistem. Bunun sebebini merak ediyorum.
  5. U

3000TL 2.el Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi maksimum 3 bin tl olacak şekilde bilgisayar toplamak istiyorum monitör dahil. Sadece lol ve metin2 oynatsın yeter. 1000tl lik bir sistem bile işimi görebilir ne kadar uygun o kadar iyi benim için. Dediğim gibi lol ve metin2 için topluyorum sadece o...
  6. U

2. Monitör problemi

Merhaba arkadaşlar. Elimde 2 adet monitör var. Ekran kartım ise MSI RTX2060 GAMING Z, tek monitör olarak kullanırken sorunum yok fakat 2. monitörü HDMI ile bağlıyorum. 1. monitörü ise DP port ile. DP port bağlı olan yani ana monitörümün 15-20 dakikada bir 3-4 saniye kadar ses ve görüntüsü...
  7. U

Molex fan mı anakart fan mı

Merhaba arkadaşlar. Kasama 3 adet daha fan aldım fakat yeterli boşluk bulunmadığı için çoklayıcı kullanmak durumundayım. Sizlere çoklayıcıyı psuyamı yoksa anakarttaki CHA_FAN2 bölümüne mi bağlamam daha sağlıklı ve performans düşüşü hangisinde olmaz bunu sormak istedim. PWM kontrol falan...
Geri