Arama sonuçları: *

1. O

Yeni internete geçtim vdsl modem gerekli önceki adsl di

https://www.hepsiburada.com/huawei-vdsl-modem-hg658-pm-HBC0000490ECG şu modem nasıl vdsl sanırsam birisi önermişti
  2. O

lenovo V14 Alinir Mi?

Arkadaşlar ben meslk lisesi son sınıf öğrencisiyim, bölümüm bilişim teknolojileri. Ancak kendimi geliştirmek istiyorum unreal engine ve unity gibi programları kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca yakında üniversiteye hazırlanıcam yani yanımda taşımlık bir şey olması gerekiyor. Sizce bu sistem uygun mu...
  3. O

10k 12k arası yazılım yapabileceğim ve oyun oynuyabileceğim laptop önerisi

Beyler ben php ve s# kullanıyorum ama ileride unrealengine de kendimi geliştirmek istiyorum ayrıca kaliteli hikaye oyunları oynamak istiyorum biliyorum çok şey istiyorum. Bütçem 13 bin TL'ye kadar çıkıyor 2. el olabilir ama taksitle alabilirim ona göre
  4. O

Programı bir türlü indiremiyorum

Arkadaşlar adobe dreamwever indirmek istiyorum ancak google drive erişim izni istiyor ne yapmam gerekiyor
  5. O

Çekiliş kazandım dolandırıcı olabilirler mi

Instagram'da bir çekilişe katılım ve bir sonraki gün bana çekilişi kazandığımı belirttiler bir tane telefon numarasına adresimi ismimi soy ismimi ve telefon numaramı yazıp göndermemi istediler ancak dolandırıcı olabileceklerini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
  6. O

Dreamweaver indiremiyorum

Fotoğraftaki yazı hatadan dolayı ekrana geliyor çözümü nedir
  7. O

Bilgisayar bir anda mavi ekran verdi kurtarma yazıyor

Lütfen yardım edin bölüm dersleri Yeni başladı geri kalmamaliyim ne yapmam gerekiyor
  8. O

Şu basit koddaki hatayı bulabilecek var mı ?

using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace kontrol_deyimleri_öğrenilenleri_tekrar_15 { class Program { static void Main(string[] args) { char sekil, seçim; int...
  9. O

Sizce şu sistemin ederi nedir

Intel pentium sual core E5200 ATE Radeon HD 4350 2+2=4 GB 2200 mhz ram HDD 480 GB anakart foxconn g31 Mx power suply 350 watt Monitör:Samsung sync master 732 N Plus sizce ne kadar eder
  10. O

Bilgisayar çalışmıyor mouse çıkardım ama

Hemen konuya giriyorum. Bilgisayar durduk yere kapanmaya mavi ekran vermeye başladı ara sırada hata mesajları verdi sanırsam. Bilgisayarcı ya götürdüm format attı macunları yeniledi saatlerce YouTube de acık kaldı bir şey olmadı ama evde 15 dk YouTube girdim direk kapandı mavi ekran verdi...
  11. O

Yardım Bilgisayar açılmıyor mouse değiştirdim bir süre işe yaradı ama..

Hemen konuya giriyorum. Bilgisayar durduk yere kapanmaya mavi ekran vermeye başladı ara sırada hata mesajları verdi sanırsam. Bilgisayarcı ya götürdüm format attı macunları yeniledi saatlerce YouTube de acık kaldı bir şey olmadı ama evde 15 dk YouTube girdim direk kapandı mavi ekran verdi...
  12. O

versatile gm9 ışıklı oyuncu klavyesi

arkadaşlar bu klavyeyi kullanan var mı ? birde bana uygun fiyat mekanik klavye tavsiyesi verirmisiniz.
  13. O

mevcut sistemime uygun ankart önerileri

ekran kartı:ATI Radeon hd 4350 işlemci:intel pentium dual core e5200 2.50ghz 2 çekirdek harddisk:SAMSUNG HD502IJ ATA Devıce 500GB monitör:60hz Ram:2gb amacım anakartı ddr3 yükseltip ram desteği sağlamak ve kendimi buldukça daha sonraları da işlemci ve ekran kartını yükseltmek 2 gündür...
  14. O

Uzaktan eğitim sistem tavsiyesi

Merhaba ben 10. Sınıf meslek lisesine gidiyorum bölümüm bilişim teknolojileri Hem uzaktan eğitim için hem de yazılımla ilgili şeyler için basit bir sistem önerebilir misiniz bütçem fazla değil gösterişten uzak olsun sadece kasa iç donanım birimleri ve monitör
Geri