Arama sonuçları: *

1. A

Yurt Dışı Gezileri İçin Powerbank Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Güncel konu olmadığı için konu açma ve yardımınıza başvurma ihtiyacı hissettim. Yurt dışında ortalama 6-9 günlük gezilerim için yüksek MAh'lı powerbank almayı istiyorum. min 20k ve üstü düşünüyorum. Uzun ömürlü olmasını istiyorum. Yüksek hızlı şarj olmalı. Genel olarak...
  2. A

Diski Nasıl Ayarlamalıyım ?

Selam arkadaşlar, 2 tane SSD'ye sahibim. Birisi Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD (okuma hızı 7000 MB / yazma hızı 5100 MB) Diğeri GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD Gen.2 (2000MB Okuma / 1600MB Yazma) Ben normalde Goodram'i fotoğraflarım için kullanıyordum ama PC driver sorunları sebebiyle...
  3. A

Temiz kurulum sonrası driver güncelleme ve disk ayırma işlemleri

Merhaba arkadaşlar, Masaüstü PC'me temiz kurulum yaptım. Sistem bileşenlerim aşağıda. Anakartımın Wi-Fi-BT özelliği var ve yanında alıcısıyla geliyor. Sitesinde driver olarak gözüken driver isimlerinde (anakart Intel chipset olmasına rağmen) AMD driver yazıyor. Daha öncesinde bu driver ile...
  4. A

Samsung 980Pro 2TB Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1,5 ay kadar önce Vatandan Samsung980PRO SSD satın aldım. SSD yeni firmware sürümüyle geldi buna da dikkat ettim. Pc'ye taktım ve Win10Pro kurdum. Öncesinde kasayla birlikte GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD Gen.2 (2000MB Okuma / 1600MB Yazma) SSD gelmişti ve...
  5. A

Yardım Samsung 980Pro 2TB SSD kullanıyorum. Bir hata var mı bakar mısınız

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1,5 ay kadar önce Vatandan Samsung980PRO SSD satın aldım. SSD yeni firmware sürümüyle geldi buna da dikkat ettim. Pc'ye taktım ve Win10Pro kurdum. Öncesinde kasayla birlikte GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD Gen.2 (2000MB Okuma / 1600MB Yazma) SSD gelmişti...
  6. A

Çözüldü✓ İndirimde Fp Genel Kullanım Amaçlı Kulaklık Tavsiyesi

Oyun-Müzik-Dizi Film- Beat Yapımı. Kısaca her alanda kullanmak için bir kulaklık arıyorum. Kablolu veya kablosuz olabilir. Gigabyte B660 DS3H AX DDR4 anakartım var. Taksitle alacağım dolayısıyla biraz esneğim diyebilirim. Hem Fps hem Hikaye oyunları oynuyorum ve sıklıkla müzik dinliyorum...
  7. A

Çözüldü✓ 24k Sistem H.O mu G.O mu ?

Arkadaşlar attığım resimlerdeki ilk sistemi yaklaşık 24kya geliştirilmiş haliyle satın aldım. Yorumlarınızı bekliyorum. Değmiş mi sizce ? Buna karşılık olarak ikinci resimdeki sistemi almayı düşünüyordum(35k) ama fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm. Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim :) Bu...
  8. A

Hangi Sistemi Almam Daha İyi Olur

Kendime ilk kez sistem alacağım.Pc olarak beni en az 5 yıl götürsün istiyorum. İleride Render almam gerekebilir ama arada 10sn fark var diye fikirlere kapalı edğilim. Yani oyunlarda veya renderde işte 3-5 fps fark olucak ve ya 3-5sn erken biticek diye daha fazla fiyat ödemek mantıksız geliyor...
  9. A

Yardım Hangisini almalıyım ? Koltuk Tavsiyesi

Arkadaşlar. Kendime koltuk almaya karar verdim. Tabureden dolayı çok sıkıntı yaşıyorum. Boy 182 Kilo 75. Bu iki ürün arasında kaldım. Varsa başka önerileriniz onları da duymak isterim.Kodlamayla uğraşıyorum.Film dizi oyun etkinliklerimin tamamını bilgisayardan hallediyorum. Bazen tek sezonu...
Geri