Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

45 ile 50 K arasına alınabilecek en iyi sistem nedir?

Güncel piyasadan çok uzağım bir arkadaşım 45-50k bütçesi olduğunu söyledi AMD işlemci ve Nvidia ekran kartı istiyor 45-50k bütçeye alınabilecek en max sistem nedir arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  2. Reverse Flash

IPhone 12 Mini 64 GB Beyaz sizce ne kadar eder?

Günaydın arkadaşlar, elimde iPhone 12 mini 64gb beyaz modeli var kasa durumu çok iyi denecek kadar iyi sayılır ufak tefek 1-2 çizik ve tırnaktan daha ince göçüğümsü var 1 yada 2 tane bunlar harici bir arızası vs yok sadece pil sağlığı çok düşük 76 seviyelerinde o kadar. Yanında 2 adet kılıf...
  3. Reverse Flash

Peugot 206 alınır mı? Kullananları bekliyorum.

Arkadaşlar selam, 180-200 belki 250k civarında peugot 206 almayı düşünüyorum benim için önemli olan tek şey yürürünün düzgün olması, kazası falan umrumda değil ilk arabam olacak ve merak ettiğim bazı durumlar var bu 206 modeli Peugotun en çok satmış arabası ve yolda çevirip nasıl araba diye...
  4. Reverse Flash

RTX 3070/TI veya RTX 3080/TI bu fiyatlara alınır mı?

Arkadaslar malum sitede 2.el düz 3070 veya TI olanlarına aynı zamanda 3080 veya TI modellerine bakıyorum da 9-10 k arası fiyat girmişler ben hala imzamda yazan sistemi kullanıyorum (1650super ve r5 2600) ve çok para harcamadan upgrade yapmak istiyorum (lütfen amd önermeyin) sizce bu fiyatlar iyi...
  5. Reverse Flash

Online öğrenilebilecek ve yapılabilecek iş modelleri?

Selam arkadaşlar, aktif olarak 9-6 bazen 9-8 çalışan bir insan olarak bulunduğum sektörden sıkılmış durumdayım ve evden yapabileceğim işler öğrenmek istiyorum bu konuda öneriye ve birazda olsa yardıma ihtiyacım var. Akşamları işten sonra vakit ayırabileceğim rahatça kurslarını veya öğrenme...
  6. Reverse Flash

Yd iphone 14 pro max vs 15 pro?

Yd 14 pmler ve düz pro lar 25-27 k kapalı kutu olarak bulunabiliyor 15 proda 29-31k civarından başlıyor aradaki 5-6 k farka değer mi yoksa 14 pm alıp geçeyim mi? Mobilden yazıyorum kusura bakmayın kötü yazmış olabilirim.
  7. Reverse Flash

Am4 anakart önerisi yapabilir misiniz?

Sistemimi yavaştan upgrade etmeyi düşünüyorum işlemci olarak r7 5700x3d seçtim fakat anakarttan pek anlamıyorum gigabyte b550m ds3h iyi bir anakartmıdır ve işlemciyi direkt çalıştırır mı? ARGB girişleri vs var mı renkli sistemleri severim. Çok daha iyi dediğiniz diğer anakart önerilerinizide...
  8. Reverse Flash

max 25k kasa önerisi tavsiye

Sadece kasa için max 25k bütçe var güncel piyasada önerebileceğiniz en iyi sistemleri paylaşabilirseniz sevinirim dostlar teşekkürler.
  9. Reverse Flash

Bu sisteme fiyat önerisinde bulunur musunuz?

Kasa gamegarajdan alınmış. Kasa modeli DF Pollux Mesh Rainbow 650w rtx 3060 Ti veya düz 3060 ikisinide göz önünde bulundurarak bişeyler yazabilirsiniz. r5 5600 8+8 16 gb ram markasını şuan öğrenemiyorum ama RGB bir model. Gigabyte b450mh 480 veya 500 civarı bir m2 ssd var ama markayı yine...
  10. Reverse Flash

Disk sildikten sonra açılırken bios geliyor.

Arkadaşlar 1 ssdimi 2ye bölmüştüm bugün birleştirmek için uğraştım en son çözüm olarak komut çalıştırmadan kodla disk silme yaptım. C diski disk 1 buna eminim. Disk 0 ı sildim sonra yeni disk oluşturdum ama görünmüyordu ben de pcyi resetleyeyim dedim şimdi de pc bios ekranına açılıyor f10 yapsam...
  11. Reverse Flash

Bu programlar için 7-8-9K ya laptop bulunur mu?

Autocad, 3ds Max, SketchUp, Lumion, Revit, Cinema 4D, Maya ve Blender bu gibi programlar için bu fiyatlarda bi laptop bulabilir miyiz? Dersler için.
  12. Reverse Flash

Kulaküstü bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam normalde Airpods pro kullanıyorum ama bazen kulaküstü kulaklık takmak istiyorum antrenmanda eğer f/p diyeceğiniz kulaklıklar var ise tavsiye alabilirim. Sadece kibar ve hafif olsun kaba görüntüyü sevmiyorum bu tarz kulaklıklarda. Eğer güzel bir ürün bulamazsam muhtemelen solo 3...
  13. Reverse Flash

25k bütçeye sistem önerisi

25k bütçeye monitör kasa ve mouse olarak sistem tavsiyeniz var mı arkadaşlar? teşekkür ederim şimdiden. önceliğim rtx serisi bir kart.
  14. Reverse Flash

Uzun süre kullanılmayan monitör çalışmıyor.

Arkadaşlar merhaba iyi günler. Yaklaşık 2 aydır kullanamadığım sistemimi açtım ve 2.monitörüm açılmıyor. Durduk yere yani herhangi bir şey olmadı sizce sebebi nedir? Sorunun ne olduğunu nasıl anlayabilirim?
  15. Reverse Flash

850 li numara gmail şifrem ile ilgili mesaj attı

850 li bir numara sizden başkası gmail şifrenizi biliyor diyor arkadaşlar bu nedir?
  16. Reverse Flash

ps4 Slim 500GB Konsoluma 3750 TL Teklif Vereyimmi?

yanında kol vermeyeceğim oyun vermeyeceğim düz cihaz 3750 tl teklf ettiler vereyim mi? kol verirsemde köpeğimin paramparca ettiği sadece bişeyler acmaya yarayan kolu vereceğim :D
  17. Reverse Flash

7500 tl kasa tavsiyesi

Arkadaşım 7,5k ya i5 9.nesil 16gb ram düz 1650 kasa almış bana pahalı geldi güncel piyasadan haberim yok ama :/ kasa detaylarını bilmiyorum yüzeysel söyledi sadece.
  18. Reverse Flash

iphone 7 satmadan önce?

arkadaşlar yeni telefonumu aldıktan sonra iphone 7 telefonumu satmaya karar vermiştim ve yanlış hatırlamıyorsam ayarlardan apple kimlğimden cıkış yaptım ve sonra tüm icerikleri ve ayarları sil seceneğini secerek sıfırlama yaptım sattıktan sonra bişey olur mu? Telefonu manuel olarak temizlemedim...
  19. Reverse Flash

Apple watch 3 nike bu fiyata alınır mı?

Nike serisi watch 3 temiz pil 97 kutulu faturalı 1800 e alınır mı? Saatten aşırı beklentim yok. Aksesuar ve ekosistem amaçlı düşünüyorum bide ne işlevi varsa yerine getirsin kafi. SE nikelara çıkınca fiyat çok yükseliyor o kadar veresim yok.
  20. Reverse Flash

Inno3d 1650Super ederi

Ederi nedir arkadaşlar? Güncel piyasada kaçtan gider tertemiz kart.
Geri