Arama sonuçları: *

• Users: Qzer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Qzer

Yüksek performans yapamıyorum !!

masaüstü pc de yüksek performansa alamıyorum, uygula seçenegi tıklanmıyor. tamam diyince de olmuyor. sebebi nedir ?
  2. Qzer

ASUS B450 PRO GAMİNG işlemci öneri

ASUS B450 PRO GAMİNG anakartıma maximum hangi işlemciyi takabilirim ?
  3. Qzer

CL-16-18-18 vs CL16-20-20

Bu değere sahip ramler birlikte çalışır mı ? Elime bir yerden bedava ram geldi. Bunları birlikte taksam sorun olur mu ?
  4. Qzer

Windows cpu tempe izin vermiyor !!

işlemcı ısı degerlerini bu sag alt köşeye koyuyordum, formattan sonra windows koydurmuyor. Bunu açmanın yöntemi varmı ??
  5. Qzer

güvenilir miu indirme sitesi !!

X3 pro ya miu 14 gelmedi, manuel nerden indirebilirim ??
  6. Qzer

Deprem yüzünden işten çıkma sonrası tazminat

Ben deprem yüzünden işten ayrılıp, başka memlekete gitmek zorunda kalıyorum. İşten çıkınca tazminat alma hakkım varmı ? Gerekli bahane olarak depremi gösterebilirmiyim ? İş şuan devam ediyor ama annem yüzünden gitmek zorunda kalıyorum?
  7. Qzer

millenicom dan ne zaman çıkış yapabilirim

Millenicoma bu ay giriş yaptım, en erken ne zaman çıkış yapabilirim, memnun kalmadım.
  8. Qzer

Millenicom bağlantı kopmaları

Millenicom her gün belirli aralıklarla kopma olabiliyor. 5 dk içinde geri gelebiliyor. Sizde de oluyor mu? Türk Telekom alt yapısından alıyorum interneti. Aboneliğim Türk Telekom ken böyle şeyler olmuyor du.
  9. Qzer

Millenicom'un her türlü modem kullanım parası alması

Millenicom şahsi modem de taksam, aylık modem ücreti ödeyeceğimi söyledi. Başına gelen varmı? Ne yapabilirim.
  10. Qzer

Kablolu vs wifi farkı

millenicom tük telekom altyapısında vestel modem taktı, kablolu ile 90 mps alırken wifi ile 120 mps alıyorum. Normalde bunun tam tersi olmalı.
  11. Qzer

Türk telekom modemi iade

Türk telekom modemini iade yapacam ama kutusu yok bir şey olur mu ?
  12. Qzer

Mail hesaplarım kapanıyor

windows 10 kullanıyorum, maillerim sürekli kapanıyor ve tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bunun sebebi ne olabilir ?
  13. Qzer

USB bellek pc görmüyor

10 yıllık kingston usb bellekim var, pc görmüyor, bunu çalıştırabilirmiyim ?
  14. Qzer

Başvuru davet kodunu söylemeyi unuttum.

millenicoma başvuru yaptım, arkadaşımın davet kodunu söylemeyi unuttum, internet aktif olduktan sonra kodu aktif edebilirmiyim ?
  15. Qzer

Bu iki TV arasında kaldım ?

Tcl vs LG bu iki TV arasında kaldım. Tcl qled, hangisini almalı ?
  16. Qzer

R5 5600 undervolt ile ısı değerleri !!

R5 5600 kullanıyorum. Undervolt yaptım, voltajı 1.075 verdim, 4.3 ghz ye sabitledim. Boşta 35-40 oyunda 55-60 alıyorum. Aida 64 testinde 10 dk çalıştırdım 57 dereceyi geçmedi. Soğutucu snowman t6 kullanıyorum. Dereceler nasıl ? Anakartta başka kapatmam gereken bişey varmı ? CPU boost kapatmalı...
  17. Qzer

Her seferinde HZ sıfırlanıyor !!

asus vg27aq1a kullanıyorum, pc yi her açtıgımda hz sıfırlanıp stok ayara dönüyor. Her seferinde elimle tekrar açmam gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözerim ?
  18. Qzer

3200 mhz' mavi ekran

İslemcim stok olarak 3200 MHz, ama xmp yi açınca mavi ekran yiyorum. 3000 mhz olarak kullanınca bir sıkıntı olmuyor. Sizce 3200 de neden mavi ekran yiyorum. Performans kaybı olur mu?
  19. Qzer

Kediye en ucuz çipi nerde taktırırım?

Çipi en ucuz nerde takarlar ?
  20. Qzer

İşlemci chipset driveri ne işe yarar ?

chipse driveri ne işe yarıyor, bir fark göremedim ??
Geri