Arama sonuçları: *

• Users: Cüneytt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cüneytt

Max 1M bütçeye kadar araba tavsiyesi.

Şu anda 2010 model, manuel 1.6 benzinli Kia Cerato’m var (180.000 km). Bunu satıp otomatik bir araca geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 1.000.000 TL’ye kadar. Tercihim tork konvertörlü otomatik şanzıman ve benzinli motor—dizel istemiyorum çünkü genelde şehir içi kullanacağım, hafta sonları uzun yol...
  2. Cüneytt

60.000 TL ye laptop tavsiyesi.

Arkadaşlar merhaba, kardeşime Hepsiburada’dan laptop alacağım. 10 taksit fırsatı var diye, maksimum bütçem 60.000 TL. Ne alabiliriz? 15.6 inç veya 16 inç fark etmez; kronik problemi olmayan, serin çalışan bir laptop istiyoruz. Genellikle oyun oynayacak.
  3. Cüneytt

500-550 bin arası arac tavsiyesi

Araba alma arefesindeyim mekanik olarak bana arıza çıkarmayacak manuel benzinli bir araba önerebilir misiniz arabadan çok anlamam. Mümkünse 2007 ve üstü olsun.
  4. Cüneytt

Pc nin değeri nedir ?

Arkadaşlar araba alacağım için komple bilgisayarı satacağım nisana kadar satılacak şekilde bi fiyat yazmak istiyorum sizce ne yazayım bi fikrinizi almak istiyorum sistem şu; ASUS TUF RTX 3080-ici açılmadı garanti bitti. Ryzen 7 7800x3d 32gb Gskill 5600 mhz ram Msi b650 carbon wifi 1TB Samsung...
  5. Cüneytt

Kingdom deliverance 2 türkiye saati ile kaçta açılacak ?

Arkadaşlar oyun bugün çıkıyor ön yüklemeyide yaptım fakat giriş yapamıyorum saat kaç gibi açılacak Tr saati ile bileniniz varmı ?
  6. Cüneytt

Bu evi hangi programla en iyi seķilde boyarız?

Arkadaşlar en iyi hangi programla bu evi boyasını yapabiliriz renk seçeceğiz ama karar veremiyoruz bir programla bu evi sanki boyanmış bir şekilde nasıl yapabiliriz biri fikir verebilir mi ya da parasıyla kime yaptırabilirim. Doblo'nun önünde ki ev.
  7. Cüneytt

400-450k arası araba tavsiyesi

İlk arabam olacak Japon grubu ya da Kore grubu düşünüyorum. Tek kisiyim bekarım ara sıra uzun yol yapacağım dizel istemiyorum otomatikde istemiyorum. Bu şartlar altında bana hangi arabayı önerirsiniz. Yas 25.
  8. Cüneytt

Laptop ve wifi sorunu

Arkadaşlar is yerinden bir abinin laptopuna RAM ve SSD yükseltmesi yaptım ve format ile Windows 10 temiz kurulum yaptım Update'lerini yaptım verdim. 1-2 gün sonra verdiğim kişi wifin hızının ani olarak düştüğünü ve komple hiçbir şey yapamadığını söyledi. Bende evde denemek için laptopu aldım...
  9. Cüneytt

RTX 3090 dan RX 7900 XTX e geçilir mi ?

Arkadaşlar elimde garanti yeni bitmiş ASUS ROG STRIX 3090 var bir arkadaşla takas yapmak istiyorum aourus 7900 XTX'i var üstüne 11 bin TL istiyor 3 yıl garantili sizce mantıklı mı bir fikrinizi almak istedim. Sistemim Ryzen 7 7800x3D 32 GB 6000 MHz RAM 2K da 165 Hz bir monitörde kullanacağım.
  10. Cüneytt

Elden ring oyun arkadaşı arıyorum.

https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/510 şu mod ile ana oyunu ve dlcsi tekrardan bitirmek istiyorum oynamak isteyen özelden mesaj atsın yada buradan da atabilir.Yaş:26
  11. Cüneytt

🔥İndirim Thermalright Assassin Spirit 120 999 TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/407574/thermalright-assassin-spirit-120-plus-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ GG600 KODU ILE 999 TL.
  12. Cüneytt

Ryzen 7 7800X3D için hava soğutma tavsiyesi.

Arkadaşlar hava soğutma şart sıvı soğutucudan bıktım artık şu an Corsair A115 ile ID-Cooling A720 arasında kaldım. Sizce hangisi fiyatları aynı aşağı yukarı.
  13. Cüneytt

Sistemin değeri nedir sizce arkadaşlar ?

ASUS ROG STRIX 3090, Ryzen 7 7800x3D, MSI MAG B650 Carbon Wi-Fi, 16x2 G.Skill 6000 MHz DDR5 RAM, 1TB 980 Pro M.2 SSD, 1TB Kingston M.2 SSD, DeepCool lt 720 360mm sıvı soğutucu, zoko DK431 kasa, kasadaki fanlar Akasa Viper Black 4X fan, 2X NZXT Flow fan, XPG Core Reactor 850W Gold PSU. Arkadaşlar...
  14. Cüneytt

Kasa için fan tavsiyesi.

Zoko dk431 kasa var üstünde kasanın kendi fanları rgbli normal fanlar çok bir hava akışı sağlamıyorlar daha iyi fanlar almak istiyorum bana fan tavsiyesinde bulunabilirmisiniz 4 tane alacağım aklımda şu var şuanlık:https://app.hb.biz/0jkWQs6tT44F Daha iyisi var mı ?
  15. Cüneytt

Yd iphone 15 pro mu TR s23 mü ?

Arkadaşlar geçen hafta sıfır S23 256 GB aldım uzatılmış garanti ile birlikte 3 yıl garantisi var fakat hayatımda hiç Apple bir cihaz kullanmadığım için hep bir iPhone alasım vardı nasip olmadı. Geçen biri benim S23'e karşı iPhone 15 Pro teklif etti yurt dışı çift fiziksel simli kapalı kutu. Bunu...
  16. Cüneytt

Chatgpt 4o ya nasıl erişebilirim?

Arkadaşlar chatgpt 4o ya ücretsiz erişebilirmiyim yoksa chatgpt plusa 20 dolar verip mi erişebiliyoruz.
  17. Cüneytt

Yd iPhone 15 pro mu TR s23+ mı

İkiside yaklaşık aynı fiyata geliyor ilk alırken sizce hangisi arkadaşlar hiç iPhone kullanmadım bu arada.
  18. Cüneytt

33.000 TL ye hazır sistem önerisi

33-32 k arası hazır sistem tavsiyesi verirmisiniz sadece kasa.
  19. Cüneytt

Pc için sandalye tavsiyesi.

Arkadaşlar elimde şu an Seduna Thunder Pro Fab var ve hiç memnun değilim, bana rahat saatlerce PC başında otursam da vücudu yormayacak bir ofis koltuğu falan tavsiye eder misiniz? Oyuncu koltuğu istemiyorum. Bürositin ürünlerini tavsiye ediyorlar fakat onlari da hiç denemedim. Markus önermeyin...
  20. Cüneytt

Ryzen 7 7800X3D mi Ryzen 9 7950X mi ?

Arkadaşlar şu anki sistemimde takılı Ryzen 5 7600X ve MSI MAG Carbon Wi-Fi B650 var. Havadan para geldiği için işlemciyi yükseltmek istiyorum Ryzen 7 7800x3D ile Ryzen 9 7950X arasında kaldım. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Ryzen 7 7800x3D 13.500 TL Ryzen 9 7950X 2.elde 14.500-15.500 arası...
Geri