Arama sonuçları: *

• Users: PhanTomX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PhanTomX

9800x3d Thermalright peerless assassin fan konumu

egzoz fanının dibinde duran fanı ramlerin oraya alırsam daha mı iyi olur sıcaklık konusunda etkisi olur mu ramlere değiyor biraz üstte konumlandırmam gerekiyor sıcaklık etki ederse oraya almayı düşünüyorum etki etmezse böyle kalcak işlemci boşta 40-45 cs pubg battlefront da 60-70 arası gidip...
  2. PhanTomX

B650 Eagle X Anakart kulaklık bağladığım da static noise var

B650 Eagle X Anakart kulaklık bağladığım da static noise var veya white noise artık ne deniyorsa mouse hareket edince daha da belirginleşiyor bunun çözümü var mı?
  3. PhanTomX

Çözüldü✓ Gigabyte B650 eagle ax 9800x3d x3d Turbo Mod

9800x3d Gigabyte B650 eagle ax anakart var her açılışta x3d Turbo Mod açılsın mı diye soruyor bunu kapatmanın yolu var mı?
  4. PhanTomX

Monster v22.2 11800h 3060 performance kullanan veya deneyimleyenler

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v22-2/ bu ürünü kullanan varmı veya yakını ne videosu ne de doğru düzgün hakkında inceleme var kullanan varsa ısı malzeme kalitesi ekran kalitesi karşılaştığı sorunlar varmı bilgi verirse çok sevinirim
  5. PhanTomX

mi9t MİUİ 11.0.5.0 güncellemesi

Arkadaşlar 23 Nisan'da bu güncelleme geldi güncellemeyi yapıp kullananlar telefonda herhangi bir bug yada yavaşlama oldumu güncelleme geldi ancak yapmakta kararsızım şuan pil performansı veya arayüz de sorun yok kullanan lar mesajlarınızı bekliyorum
  6. PhanTomX

AMD Ryzen 3100 ve 3300x Fiyatları belli oldu!

Komachi Ensaka tarafından yapılan fiyatlandırmaya göre, Ryzen 3100 ve 3300X fiyatı resmiyet kazanmış oldu. Ryzen 3 3300X 120 dolar ve Ryzen 3 3100 104 dolara satışa çıkacak. Ancak bu fiyatların tray veya kutulu işlemciler için olup olmadığı belirtilmemiş. Ayrıca vergilendirme için de herhangi...
  7. PhanTomX

Donanım arşivi Youtube kanalı

videolar rastgele mi geliyor yoksa belirli günlerde mi?
  8. PhanTomX

internet Hat sinyal değeri

mevcut sinyal lerim böyle modemim eski bu değerler nasıl bana biraz düşük geldi modem kaynaklı olabilirmi?
  9. PhanTomX

Karantina günleri nasıl geçiriyorsunuz?

Zamanınız nasıl geçiyor karantina günlerinde birazda muhabbet edelim :)
  10. PhanTomX

Rush Tussle RHX71 kulaklık incelenir mi?

https://www.akakce.com/kulak-ustu-kulaklik/en-ucuz-rush-tussle-rhx71-rgb-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,658877165.html bu kulaklığın incelemesi gelir mi sanal 7.1 değilde fiziksel 7.1 var deniyor 350tl gibi bir fiyatı var incelemesi gelir ise çok iyi olur @Abdullah Hacıgül
  11. PhanTomX

Karanlık tema tuşu

abi bildirim tuşu ile karanlık tema yan yana bildirim yerine ona basıyorum arada bu benlik bişey ama yerini değiştirseniz keşke :D
  12. PhanTomX

Donanım arşivi forum sitesi

mobile uygulamanız gelicekmi google Chrome üzerinden uzun süre kullanınca hem şarj hızlı gidiyor hemde bazen sitenin kararlılığı bozulabiliyor uygulamanız gelirse harika olur tabii ki hemen uygulama çıkartmak mümkün değil en azından böyle bir projeniz varmı?
  13. PhanTomX

turknet hız sorgulama

adres üzerinden hız sorguladığım da paket 35 max 50 diyor ancak ev telefonu üzerinden hız sorguluyorum bu sefer 35 mbps paket max 75 diyor hangisi ne altyapısı anlamış değilim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim
  14. PhanTomX

İnternet taahhüt cayma bedeli hesaplama nasıl yapılır (soru)

arkadaşlar türk telekom kullanıyorum bir sene kaldı taahhüt bitmesine fakat bulunduğum bölgede alt yapı çalışması oldu ve boşta port açıldı türk Telekom paketleri çok pahalı başka operatöre geçmeyi düşünüyorum taahhüt cayma bedeli nasıl yapılır bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse güzel olur
  15. PhanTomX

xiaomi mi9t

arkadaşlar bir aydır mi9t kullanıyorum uygulamalarda karanlık mod kullanırken fark ettim ekran amoled siyah yerleri oradaki pixelleri kapatarak gösteriyor YouTube da aşağı yukarı hareket ettirirken siyah olan pixeller gri rengin tonlarına geçerken arkasında lacivert bir iz bırakıyor bunun...
Geri