Arama sonuçları: *

• Users: EmreBey52
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EmreBey52

2500 TL Klavye Önerisi

Mekanik klavye arıyorum numpad olmasada olur şuan aklımda Aula F75 var. Önerir misiniz ? @mahşerin pompacısı @Mert Özkaya
  2. EmreBey52

2000 TL BT kulak içi kulaklık önerisi

Aklımda şu model var fakat bu kadar verip bir 700 daha ekleyip Pro alayım diyorum ama farklı iyi modeller de olabilir diye sormak istedim. Maksimum 1500- 2000 TL kulaklık önerir misiniz? Benim için önemli olan yoğun bass istiyorum ve mikrofonu iyi olsun. NOTHING CMF Buds 2 - Fiyatı, Yorumları Bu...
  3. EmreBey52

1000-1500 TL Arası Mouse Önerisi

Şuan kablolu Corsair kullanıyorum ve yaklaşık 3 senedir bir sorun yoktu ancak Scroll artık düzgün çalışmıyor bende kablosuz bişey istiyorum aklımda şu 2 model var önerilerinize açığım...
  4. EmreBey52

1000 Tl Kulak İçi Kulak Önerisi

Merhaba arkadaşlar. QCY HT05 marka kulaklığımı kullanıyorum 2024 ocakta aldım daha 1 sene olmadan bozuldu sağ taraf ses kısıklığı yaptı garantiye gönderdim ve kullanıcı kaynaklı filtre tıkanıklığı dediler ve bu 2.garantiye giden kulaklık ve yine aynısını dediler ve QCY N30 teklif ettiler 700 tl...
  5. EmreBey52

AOC GH300 İçin Pad Önerisi

Merhaba iyi forumlar AOC GH300 RGB kulaklığım var yaklaşık 2 sene oldu ve artık pedleri soyuldu hangi pad uyum sağlar yardımcı olur musunuz?
  6. EmreBey52

Kişisel gelişim kitabı önerisi

Kişisel gelişim kitabı ve Kişisel gelişim kanalı önerirseniz sevinirim.
  7. EmreBey52

600 700 TL bandında kulak içi kulaklık önerisi bluetooth

Merhaba arkadaşlar başlıkta ki fiyat bandında kulak içi kulaklık arıyorum. Qcy t13 kullanıyordum ondan memnundum kardeşime verdim kendime başka bir şey almak istiyorum benim için basslar daha ön planda ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
  8. EmreBey52

Anestezi Bölümü Okunur mu

Anestezi bölümü okunur mu ve dersleri zor mu okuyan biri cevaplarsa sevinirim. ( 2 yıllık)
  9. EmreBey52

Yks Sonucuma Göre Bölüm Önerisi

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar öncelikle yks sonucuma göre aklımda 2 bölüm var varsa fikriniz onlar hakkında bi kaç sorum olucak. Okumayı düşündüğüm 1 bilişim güvenliği teknolojisi ve diş protez teknolojisi var fakat gönlüm bilişimden yana. Puanım iyi olmayabilir bunun farkındayım yazmanıza...
  10. EmreBey52

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası - Minidump

Minidump dosyam : https://www.mediafire.com/file/zcfh4nhhqagw22p/minidump.zip/file Bilgisayarı açtım açılmadan mavi ekran verdi.
  11. EmreBey52

Type c to type c kablo Önerisi

Elimde 45w adaptör var onun bir şarj kablosu alacağım ama hangi marka alabilirim. Bütçe minimum 100 maksimum 150 olur. @şahin doğan
  12. EmreBey52

Kulaklık Önerisi

Bu bütçelerde arıyorum müzik konusunda tatmin etsin bi kaç oyunda da iyi ses versin yeterli.(Şuan rampage comfort kullanıyorum kullanan varsa onun gibi olabilir ses konusunda. ) https://www.itopya.com/aoc-gh300-rgb-71-surround-siyah-kablolu-oyuncu-kulakligi_u16585#bYorum...
  13. EmreBey52

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası -Minidump

Bilgisayarı açarken hata verdi ve yeniden başlattı. https://www.mediafire.com/folder/7606skzv1e87p/mindump
  14. EmreBey52

1000TL akıllı saat önerisi

Arkadaşım kendine alacak önerilerinizi bekliyorum.
  15. EmreBey52

Gönderilen kargo kayboldu

Öncelikle merhaba. Başlıkta da görüldüğü gibi kayıp kargo meselesi var şöyle bir özet geçerek anlatayım. Ben İstanbul'da yaşıyorum antepte yaşayan bir tanıdığa bass gönderdik fakat kargo Gaziantep de gözüküyor şubeye gidildiğinde burada kargo yok kargonuz kayıp olunmuş diyorlarmış. 15Kg'lik...
  16. EmreBey52

Öneri QCY GTC vs Haylou Solar LS05-1

2'si arasında kaldım QCY'yi @oEnesQlf hocamın önerisiyle yeni görmüştüm. Benim gönlüm QCY'ye biraz daha yatkın kalıyor çünkü kulaklığımda QCY ve memnunum bi sorun çıkartmadı. Kardeşim ve kendime alıcam. Linkler...
  17. EmreBey52

Akıllı Saat Tavsiyesi

Herkese iyi forumlar. Artık saat mi bileklik mi dersiniz onu bilmiyorum fakat saat tarzı bir bileklik almayı düşünyorum bütçem 500 TL aklımda Haylou Solar LS 05 var. Önerilerinizi bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/haylou-solar-ls05-1-akilli-saat-turkce-menu-pm-HBC000003EL0Z
  18. EmreBey52

Yardım Keenetic Omni Dsl n300 Yardım

Modemi kurdum fakat İnternet bağlantısı yok yardım ederseniz sevinirim. Kuurlum sihirbazından kurdum bu arada.
  19. EmreBey52

İnternet Sağlayıcı Değişikliği

Herkese iyi forumlar uzun zamandan sonra yine konu açmaya geldim :D Türk Telekom kullanıyorum neredeyse 12 sene olmuştur ama artık değiştirmeye karar verdik aşağıya fotoğraf bırakıyorum aralık 14 de bitiyor taahhüdümüz malum fiyatlar fazla türk telekomda daha pahalı konuma geldi.Sizlere hangi...
  20. EmreBey52

Steam Beyaz Ekran Sorunu

Pc'yi Windows 11 yaptıkdan sonra böyle oldu sildim yükledim her şeyi denedim fakat bi çözüme ulaşamadım. Çözüm nedir ?
Geri