Arama sonuçları: *

• Users: Wiennx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Yurt dışı apple kayıt

Her kese iyi akşamlar arkadaşlar benim şöyle bir sorum olucaktı yurt dışından ikş adet aynı model ve aynı özellikler aynı model numarasına sahip 2 cihaz alıcam tek kayıt ücreti ödemek için ancak olurda gittiğimde apple mağazasında fiziki sim yuvasına sahip cihaz yok ise e-sim'li cihazlardan alıp...
  2. W

Anakarta uygun işlemci MSI A320M-A PRO

Arkadaşlar merhaba arkadaşımdan almış olduğum bir kasa var da kasa içerisinde MSI A320M-A PRO modeli var her neyse ben bu kasanın maksimum alabileceği işlemciyi araştırıyorum araştırma sonucunda chat gbt ye sordum beni pek tatmin etmedi açıkcası çünkü m2 slotu olmayan anakarta M2 slotu var ssd...
  3. W

Uygun işlemci seçimi

Arkadaşlar merhaba elimde Msı A320M A PRO anakart var buna bıos güncellemesi ile işlemci 7 5800X3D takabileceğimi öğrendim bunun herhangi bir zararı olur mu peki ? bir de sistem toplamak da istiyorum monitör ve ekran kartı da alıcam ama monitör kısmında çok fazla marka ve seçenek var 2K görüntü...
  4. W

Samsung J7 Core hafıza artırımı

Arkadaşlar merhaba Samsung J7 Core telefonum var ancak 16Gb dahili hafıza yetmiyor ve arttırmak istiyorum bunu araştırdığımda ise 512GB'a kadar artırabileceğimi gördüm internette 1TB'lık bir hafıza kartı takmam durumunda kartı hiç görmeden çalışmaya devam mı edicek yoksa ne olucak tam olarak ne...
  5. W

Aygıt yöneticisine girmiyo

Arkadaşlar merhaba Windows 7 li bir laptop kullanıyorum arama kısmına aygıt yöneticisi yazıyorum görünüyor ancak girmiyor sorunu nasıl çözebilirim
  6. W

PC toplama da yardım

Arkadaşlar merhaba Elimde şuan ryzen 5 5600x işlemci , asus 2060 dual oc ekran kartı ve Corsair vs600 güç kaynağı var anakart konusunda ise 4 ram slotu olan bir anakart artıyorum ama hangisi uyumlu bilmiyorum bir de güç kaynağım ekran kartı ve işlemciyi besleme konusunda yeterli olur mu ...
  7. W

Laptop Açılırken Bu Ekranda Kalıyor

Merhaba dostlar laptobum Toshiba marka ve açılırken şu ekranda kalıyor belli bir süre sonra tekrar başa sanıryor aynı şekilde yardımcı olursanız sevinirim
  8. W

Laptop tan sen gelmiyor

Merhaba Dostlar ; Tatile çıkmıştık hiç bir sorun yoktu ancak eve gelip laptop'u mu açtığımda ekte belirttiğim gibi bir hata aldım ne yaptıysam ses çıkmadı hiç bir şekilde ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum Not : Driverler güncel
  9. W

Korumalı Flash Bellek Nasıl Çözülür

Merhaba Arkadaşlar ; Diskimi biçimlendirmek istediğimde RAW formatında olduğunu öğrendim anladım ancak ne diskin içine girebiliyorum nede cmd 'den tarama yapabiliyorum ne yapmalıyım yine cmd den "G/Ç hatası alıyorum" yardımcı olursanız sevinirim
  10. W

Bilgisayarımı Kaç TL'ye Satabilirim

Arkadaşlar Merhaka ; Askere gideceğimden dolayı satmak istiyorum bilgisayarımı işlemcisi : intel pentium G4560 ram : 4 GB G-Skill 2133 Mhz ram Ekran Kartı : Saphire Rx 5500 XT SE OC 8 GB 128 Bit (Garantisi Devam Ediyor) Psu : Thermaltake 750 W Rhb Pro Anakart : Msı H 270-A Pro SSD ...
  11. W

hangi işlemci almalıyım

Arkadaşlar Merhaba ; Anakartım msı h270-A-pro şuan da pentium G4560 işlemciyi kullanıyorum. İnternetten işlemci arattığımda bir sürü seçenek çıkıyor konuya çok ta vakıf olmadığımdan dolayı hangisini almam gerektiğini bilmiyorum bütçem 1300- yüz lira fazla eksik olabilir sorun değil benim...
  12. W

Kasa açık ama görüntü yok

Arkadaşlar Merhaba benim kasamda tüm her şey aktif halde çalışıyor ancak görüntü alamıyorum ekran kartı fanı işlemci fanı ve kasa fanları çalışıyor az önce de söküp tekrardan taktım ama yine de görüntü alamadım. biosa girdiğim de de bilgisayar tüm parçaları görüyor ama neden görüntü alamıyorum...
  13. W

ram aldım ekran gidip geliyor

arkadaşlar merhaba benim bilgisayarım da 4 gb ram vardı 8 gb bir ram aldım ek olarak yeni ram'i taktığımda ekran gidip geliyordu oyunlar da yeni aldığım ramı çıkardım ama şimdi sadece oyunlarda 3-5 saniye olarak ekran gidip geliyo işlemci intel pentium g4560 3.5 Ghz ekran kartı : saphire...
  14. W

hangi rami almalıyım

Arkadaşlar Merhaba Anakartım msi h 270 a pro anakartımda 2133 mhz 4 gb ram var ve ram almak istiyorum hangi rami almalıyım 3000 Mhz ram alırsam uyum sağlarmı ?
  15. W

750W lık power suplly

Merhaba thermaltake smart pro RGB 750W RGB ye kaç adet 8 pinli ekran kartı takılabiliyor
  16. W

Bitcoin Madenciliği Hakkında Bilgi

Her kese selamlar dostlar :) Bitcoin madenciliği hakkında birkaç video izledim ve etkilendim açıkcası ardından araştırma da yaptım kendimce ama hâlâ aklımda birkaç soru var 1. Anakarta aynı marka ve model ekran kartı mı takmalıyız 2.Diyelim ki elektrikler gitti ne olucak en baştan mı başlicam...
Geri