Arama sonuçları: *

• Users: Alina
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Alina

Ergen dolu discord sunucuları

Kxfjsksjsjcshfdsksjdndnvkskdjcjdsjscjjdsksksjcbskskjcdjkdajdjksfjnscnmsfnsmcnsmfnsnfnsmnclsnvkamfgkxksjjvksfjskkdkdckamfkkdkdkdkskcsdudjjsjcjscjjdsjdk
  2. Alina

Yardım Yeni aldığım modem ile internete bağlanmıyorum

Mercusys mw300d adında bir modem aldım ve kurulumu yaptım fakat bana İnternet gelmiyor, kurulum sayfası aşırı karışık ,bana hangi ayarları yapmamı ve neden bağlanamadığımı söylersiniz sevinirim. 1607336961 Burada 2 kere banlandım ve hepsinin nedeni forumun bir işe yaramamasını eleştirmemdi ,yine...
  3. Alina

150-200 ₺ bütçem var, nasıl bir modem almalıyım?

Bütçem 150-200 Tl konu gayet açık.
  4. Alina

Kafam esti gidip bolca su içtim bir sıkıntı olur mu ?

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere herkeste olduğu gibi benimde kafam esti ve bolca su içtim , sizce zehirlenirmiyim ? Umarım en yakın zamanda sizinde kafanız eser.
  5. Alina

Mouse pad ne kadar önemli ve gerekli ?

Soru yukarıda , herkes kendi fikrini nedeni ile beraber belirtsin.
  6. Alina

Aşırı karışık bir galerim var

Arkadaşlar yedeklediğim fotoğraflar klasörlerinden gidiyor sadece tüm fotoğraflar kısmında gözüküyor ve buda işi çok karmaşık yapıyor. Gerekirse tüm yedeklediğim fotoğrafları geri yüklemek istiyorum. PC ye değil telefona. 1603564306 Bir önceki konuya yine olduğu gibi hiç cevap gelmedi. Artık bu...
  7. Alina

Kimsemi cevap vermez .Galerim çok karışık ( Google fotoğraflar )

Arkadaşlar yedeklediğim fotoğraflar klasörlerinden gidiyor sadece tüm fotoğraflar kısmında gözüküyor ve buda işi çok karmaşık yapıyor. Gerekirse tüm yedeklediğim fotoğrafları geri yüklemek istiyorum. PC ye değil telefona. 1603539209 Lütfen yardım edin uzun zamandır canımı sıkan bir durum bu...
  8. Alina

Yardım Logitech G102 lightsync 169 TL

Çok kararsız kaldım o fiyata gamepower icarus ve rampage flare var sizce hangisi daha iyi . G102 nin küçük olduğu söyleniyor . - NEDENİ İLE BELİRTİNİZ - 1603529700 Alınır yazıp geçmeyin , nedenini söyleyin.
  9. Alina

170 TL'ye Logitech g102 mı yoksa gaming gecesinden James Donkey 325 mı ?

170 TL'ye Logitech g102 mı yoksa gaming gecesinden James Donkey 325 mı ? Çok kararsızım çok
  10. Alina

Logitech g102 vs gamepower icarus ( NEDENLERİNİ İLE BİRLİKTE )

Çok kararsızım sizce hangisi alınmalı ?
  11. Alina

Adata infarex m10 + RGB mouse pad 210 TL

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-adata-infarex-m10-mouse-infarex-r10-rgb-mouse-pad-fiyati,197894749.html Fiyat baya uygun geldi fakat mouse nasıl bilmiyorum , bilgilendirirseniz sevinirim.
  12. Alina

Öneri Logitech g102 lightsync 170 TL ye düştü alınır mı ?

Evet arkadaşlar fiyatı şuan gayet iyi sizce alınır mı ? Ben gamepower icarus yada rampage sniper la flare i düşünüyordum . Bu mouse un sensörü daha mı iyi ? Bu gece incehesap indirimi var orda başka bir mouse görürsem alacağım zaten.
  13. Alina

Logitech g102 lightsync nasıl ?

Aklımda rampage sniper ( Logitech e çok benziyor ) ve gamepower icarus vardı ama Logitech g102 nin nerdeyse aynı fiyatta olduğunu görünce onu almaya karar verdim. İçlerinde kullanılan sensörler nelerdir. Ramoage ve icarus takı pmw3325 diye biliyorum ama Logitech i bilmiyorum.
  14. Alina

(yardım) Yine bu konuyu açmak zorunda kaldım

Arkadaşlar az önce 3 tane aynı konu açtım ve hiçbirine cevap gelmedi . İlk başta kendi kategorisinde açıp daha sonra konu dışnda açtım ve şimdi ise bu açtığım konu ilginizi çekip etkileşimi arttıracak evet bende bu konunun altına attığım konuları atıp bundan yararlanacağım. 1603305803...
  15. Alina

Öneri 500 TL ye koltuk önerir misiniz? ?

Yaklaşık 500 TL bütçem var , bilgisayar kullanımı için alıyorum . Bu fiyat bazında öneride bulunursanız sevinirim. 2 konu açtım ve cevap gelmedi. 1603303845 Belki fiyattandır , saçma ama doğru 1603303859 Fiyatı yükselttim bu yüzden
  16. Alina

400 TL koltuk önerisi

Yaklaşık 400 TL bütçem var , bilgisayar kullanımı için alıyorum . Bu fiyat bazında öneride bulunursanız sevinirim.
  17. Alina

400 TL Koltuk önerisi

Yaklaşık 400 TL bütçem var , bilgisayar kullanımı için alıyorum . Bu fiyat bazında öneride bulunursanız sevinirim.
  18. Alina

Redbox ve Superbox hakkında .

Bu iki servisi kullananlar deneyimlerini yazarsa iyi olur . Altyapım iyi değil millenicom bile 16 mbps download 4 mbps upload verdi. Diğerleri daha düşük değerler verdi ör 1-2mbps upload. Ayrıca 150 GB kotalı tarifeyi almak istiyorum. Normal kullanımda yeter ama oyun indirmem gerekebilir o da...
  19. Alina

Redbox ve Superbox hakkında .

Bu iki servisi kullananlar deneyimlerini yazarsa iyi olur . Altyapım iyi değil millenicom bile 16 mbps download 4 mbps upload verdi. Diğerleri daha düşük değerler verdi ör 1-2mbps upload. Ayrıca 150 GB kotalı tarifeyi almak istiyorum. Normal kullanımda yeter ama oyun indirmem gerekebilir o da...
  20. Alina

Vodafone evde internet .

Vodafone evde internet kullanan var mı Az önce aradığımda bana 8 Mbps download , 2 mbps upload hızı vereceklerini söylediler . 86 TL ve ilk 6 ay yüzde 50 indirim var. Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Geri