Arama sonuçları: *

1. RedDeadRedemption

Asus TUF B450M Pro Gaming'a 5600X Takabilir miyim?

Selamlar millet bir sorum var Asus TUF B450M Pro Gaming'a 5600X Takabilir miyim?
  2. RedDeadRedemption

200-300TL İle alınacak en iyi kulaklık nedir?

Selam millet 200-300TL İle alınacak en iyi kulaklık nedir? Oyun için olucak yani mikrofonu iyi ve rahat olsun :D.
  3. RedDeadRedemption

Sizce sistem olarak full ASUS mu? Yoksa MSİ mi?

Selamlar arkadaşım herşeyi bir marka almak istiyor eger asus alırsa ROG Strix, eger MSİ alırsa Gaming X Trio falan alıcakmış 3080, B550, Sıvı Sogutucuyu falan hep aynı marka almak istiyor sizce hangisi daha kaliteli? Asus 1-1,5 daha pahalı oluyormuş sizce hangisi mantıklı?
  4. RedDeadRedemption

Twitch Hesabım ile yeni valorant heasbımı baglayamamıyorum

Öncelikle selamlar ben önceden riot hesabımı twitch ile baglamıştım valorant çıkınca başka bir eposta ile valoranta kayıt oldum PRİME almıştım orada verilen beleş şeyleri almak istiyorum ama eski riot hesabıma baglanıyor ''disconnect'' diyorum sonra tekrar baglanıyorum ama yine eski hesabıma...
  5. RedDeadRedemption

7500TL'e Telefon önerisi

Selamlar dostlar 7.500TL bütce ile sizce en iyi telefon hangisi? -Kamerasi çok iyi olacak. -Pili uzun süre götürücek (yani 1 gün falan) -Rahat oyun oynatacak. Şu an iPhone 11 (64 GB) düşünülüyor ne dersiniz?
  6. RedDeadRedemption

CoolerMaster H500 750W 80+ ARGB vs MB511 ARGB + CM 750W NME V2 80+ Bronze

Öncelikle selamlar dostlar sizce hangi seçenek daha mantıklı? hemen hemen aynı fiyata geliyorlar. 1) -CoolerMaster MasterCase H500 750W 80+ ARGB (PSU Kasa ile birlikte geliyor) 2) -CoolerMaster MasterBox MB511 ARGB -CoolerMaster 750W MWE V2 80+ Bronze Güç Kaynağı Şimdiden teşekkürler.
  7. RedDeadRedemption

MSI MAG CoreLiquid 240R 240mm ARGB vs SilverStone PF240 240MM ARGB

Selamlar dostlar hangi sıvı sogutucu daha iyidir? Aralarında 100TL Fark var, hem performans hemde tasarım bakımından cevaplarsanız sevinirim.
  8. RedDeadRedemption

E-Spor takımlarının formalarını nereden alabiliriz?

Selamlar Faze, Secret, Cloud 9, TSM gibi gibi takımların formalarını nereden alabiliriz? Böyle formalarını satan görmedim çünkü çok detaylı bakmadım şimdiden teşekkür ederim.
  9. RedDeadRedemption

2600TL e 0 RTX2060 Varmıdır?

Selam dostlar 2600TL e 0 RTX2060 Varmıdır? ''RX 5600XT Var'' demezseniz sevinirim çünkü 5600XT aramıyorum.
  10. RedDeadRedemption

i7 10700KF ve RTX30XX Sistem toplama

Selamlar yazacagım sistme hakkındaki düşünceleriniz neler? Ekran kartı takmadım çünkü RTX3060 ya da 3070 alacagım 1080P Oynayacagım 2K ya da 4K degil rekabetci oyunlar oynuyorum ve intel istiyorum (Fanboy degilim ama bu seferde intel kullanmak istiyorum) -İntel Core İ7 10700KF (K İle aralarında...
  11. RedDeadRedemption

6700TL Sistem Toplama

Dostlar bütcem 6700TL Ekran Kartı NVİDİA (GTX ya da RTX), işlemcisi ise R5 3600 ve son olarak sihirbazlardan ya da direk hazır sistem olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.
  12. RedDeadRedemption

RTX2070 ve İ7 8700K ile feci FPS düşüşü

Dostlar selamlar bir abim var kendisi yayıncı ve youtuber kayıttayken veya yayındayken FPS hep 100 e veya 120 e düşüyor 240HZ Monitörü var sistem özellikleri şöyle. -Asus ROG Strix RTX2070 -İntel Core İ7 8700K -G.SKILL 16GB (2x8GB) TridentZ Series 4266MHZ -MSI MPG Z390 Gaming Plus -Corsair...
  13. RedDeadRedemption

Klavyemin ışıgı geliyor ama hiç bir işlev göstermiyor

Dostlar ben MacBook Pro kullanıyorum önceden böyle bir sorun yoktu ama klavye takıp oyun oynamak istedim baktım ki ışıkları var ama neye tıklarsam tıklayayım işlevi yok nedeni nedir? Yardım edebilecek var mı?
  14. RedDeadRedemption

250TL Mouse önerisi

Dostlar bütcem 250TL en fazla 20TL daha çıkabilirm daha fazla çıkmam ve istegim var. -Hafif olsun (70-80 Gram falan) Buna uyarak bir mouse önerir misiniz? elim ne büyük ne küçük.
  15. RedDeadRedemption

Palit RTX2060 Super Dual Ne kadar ısınır?

Dostlar testlere baktıgımda hiç fortnite gibi oyunlara denk gelmedim tesit yok genelde AAA oyunlar var onlarda ise 80 dereceye kadar geliyor sizce Fortnitede 1080P de Low ayarlarda kaç derecede çalışır kart?
  16. RedDeadRedemption

MSİ B550-A PRO vs MSİ B450 Tomahawk MAX

Dostlar hangi anakart daha iyidir? bu arada şu konuya bakar mısınız? yardıma ihtiyacım var.
  17. RedDeadRedemption

9500TL PC Önerisi

Selamlar bir bütcem var en fazla 9.500TL olacak bir şekilde monitör dahil hazır sistem önerir misiniz? Ya da toplama sihirbazından da olur şimdi "neden hazır sistem?" Diye sorabilirsiniz ben öyle istiyorum :D hem hepsi bir anda geliyor hem de kurulu geliyor ama küçük isteklerim var. 1)Hazır...
Geri