Arama sonuçları: *

• Users: FBMI
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FBMI

3-4 bin TL oyun kolu önerisi

Arkadaşlar selam. Yaklaşık 4 yıldır Xbox son nesil gamepad kullanıyorum. Fakat hiç memnun değilim kalitesinden. Özellikle drift problemi. 2 kere yaşadım. 2-3 tane tavsiye verirseniz çok sevinirim. Ağırlıklı olarak FC26 oynuyorum. Kronik bir problemi olmasın yeter. Daha ucuza seçenekler olursa...
  2. FBMI

Akko M1 v5 klavyeye VIA üzerinden nasıl ayar yapılır?

Arkadaşlar selam. Akko M1 v5 klavye kullanıyorum. VIA üzerinden klavyenin ayarlarını yapmak istiyorum ama hiçbir şekilde ayarlayamadım. Nasıl yapılıyor? Ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz?
  3. FBMI

2000-2500 TL'ye kadar pembe-mor klavye önerisi

Arkadaşlar selam. Kız kardeşim için klavye bakıyorum. Pembe olsun istiyor :D. Daha doğrusu pembe-mor renk tonlarında daha çok kadınlara hitap edecek bir klavye arıyorum. Yardımcı olur musunuz? İyi sosyaller.
  4. FBMI

8000-10000 TL monitör tavsiyesi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat bandında monitöre ihtiyacım var. Samsung G65B modeli çok kafama yattı. Başka önerilerede açığım. İyi forumlar.
  5. FBMI

40.500 TL sistem toplama

Arkadaşlar selam. 40.500 TL’ye sistem topladım parça parça. Diğer parçalardan kısıp ekran kartını yükseltmek istemedim. Her bir parçanın kaliteli olması için uğraştım. 3-6 ay peşin fiyatına taksitlerle aldım parçaları. Sizce nasıl bir sistem olmuş...
  6. FBMI

Maksimum 5000 TL DDR5 ram tavsiyesi

Arkadaşlar selam. DDR 5 32 GB ram ihtiyacım var. Asus B650M-K anakart kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  7. FBMI

5000-6000 civarı kasa+psu önerisi

Arkadaşlar selam Asus PRİME 9060XT 3 fanlı model ekran kartı ve R5 7500F işlemcim var. Kasa+psu ihtiyacım var. Bir aşağı bir yukarı fiyatı f un güncelleyebilirim ama gerçekten kalite farkı varsa. Yardımcı olur musunuz?
  8. FBMI

Samsung Odyssey G6 QHD 240 HZ

Arkadaşlar selam. Başlıkta belirttiğim model 10000 TL. Sizce alınır mı? Alternatif önerebilir misiniz yoksa? https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim//feature.LS27BG652EUXUF/
  9. FBMI

Maksimum 4500 TL 32 GB ram önerisi

Arkadaşlar selam. Asus b650m-k model anakart düşünüyorum. Bu modelle uyumlu olacak şekilde 32 GB ram ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
  10. FBMI

5000-6000 TL kasa +psu önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat bandında 3 fanli 9060xt’nin sığabileceği bir kasa+psu olursa sevinirim.
  11. FBMI

2000-3000 tl arası Palm grip fare önerisi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir fareye ihtiyacım var. Elim ortalama büyüklükte. Palm gripe yakın bir tutuşum var.
  12. FBMI

MCHOSE X75 vs Wraith W75

Arkadaşlar selam. Başlıkta belirttiğim ve ayrıyeten: MCHOSE GX87 Lite VGN V87 Pro MCHOSE Ace 60 Pro MCHOSE X75 Wraith W75. Bu 5 klavye forumda çok tavsiye ediliyor. 3-4 k bütçem var. Sizce hangisini ve neden almalıyım?
  13. FBMI

4000 TL maksimum bütçe klavye önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi en fazla 4000 TL olacak şekilde şekilde klavye önerilerine açığım. Şimdiden teşekkürler.
  14. FBMI

6000 TL kasa+psu önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi kasa+psu olarak ne tavsiye edersiniz?
  15. FBMI

45 bin TL bütçe ile PC toplama

Arkadaşlar merhabalar. Ben bir sistem yaptım. Fikirlerinize ve yeni önerileri açığım. https://www.gaming.gen.tr/urun/645473/asus-prime-radeon-rx-9060-xt-oc-16gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/?ref=akakce#cr_qna...
  16. FBMI

10-12 bin TL arası oyuncu ya da ofis koltuğu tavsiye

Arkadaşlar merhaba. Oyuncu koltuğu olmak zorunda değil. Benim için önemli olan rahatlık ve kumaş türevi olması. Deri tercih etmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  17. FBMI

LOL yeniden başlat hatası

Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Başka klasöre kurdum. Epic Games üzerinden indirdim. Dosyaları onardım. Windows Defender kapadım. Ne yapıcam bilmiyorum.
  18. FBMI

4000 TL maksimum klavye önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi klavye önerilerine açığım.
  19. FBMI

6000 TL psu+kasa önerisi

R5 7500F ve RTX5070 Super destekleyecek bir PSU+kasaya ihtiyacım var. Öneriniz ne olur?
  20. FBMI

45k bandı sistem önerisi

Arkadaşlar 5070 beklesem mi diye düşünürken artık almam gerekiyor. Sizce bu fiyat bandında hangi sistemleri alabilirim?
Geri