Arama sonuçları: *

• Users: Max speedy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Monitörümde ghosting var mı ?

Ağır çekim videodan çekip ss aldım yeni monitörümde 1 adet ölü piksel çıktı ama ghosting tam anlayamadım önceki monitörümde arkadaki 2.kopya siliüet yoktu bunda var bu ghosting mi oyunda farkedermiyim
  2. M

Çözüldü✓ 2K da bu alınır mı tavsiyeleriniz var mı?

Almayı düşündüğüm monitör https://www.sinerji.gen.tr/msi-27-mag-275qf-05ms-180hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-rapid-ips-2k-gaming-monitor-p-55372 bu ama 10k ya kadar onu alana kadar bunu al bu kesinlikle daha iyi dediğiniz bir monitör var mı pivot ozellikleri ve malzeme kalitesi önemli değil...
  3. M

Yardım 10K Bütçeyle İdeal 2K Monitör Tavsiyeleri

Arkadaşlar 10k bütçem var ama size danışma sebebim şu çok fazla seçenek ve marka var ve kusursuz çok iyi denilebilecek bir monitör yok gibi illa ki bi kötü yorum oluyor iyilerin yanında da sizden isteğim şu 2k olucak kesinlikle ıps olucak pıvot falan olması umrumda değil ve minimum 165hz olucak...
  4. M

Öneri Gaming koltuk önerisi

merhabalar iki koltuk arasında kaldım ikisininde fiyatı nerdeyse aynı ikisinden birini alıcam tavsiye üzerine ha derseniz ki bunları alıcağına 1000 daha koy şunu al o önerilerede açığım...
  5. M

Yardım Gaming monitör tavsiyesi

Arkadaşlar 4000 lira bütçem var valorant ağırlıklı arada da hikayeli oyunlar oynamak için kullanicam 2k olması şart değil ama bu fiyatlara varsa olur olmazsa olmaz istediğim özellikler şunlar IPS panel olması En az 144hz olması En fazla 1ms olmasi Ee haliyle freesync veya g sync özelliklerinden...
  6. M

Yardım lol lose streak almaktan bıktım

beyler ne kadar iyi oynarsam oynuyayım 12 maçtır maç kaybedıyorum hiç kazanamadan 1 maç win alıyorum tekrar 12 maç kaybedıyorum lcs farm yapıyorum sureklı oynadıgım laneyı ezıyorum tflere katılıyorum drake vadi gelıyorum her oyun guzel başlıyorum karşımı eziyorum ama her el o kadar kötü takım...
  7. M

Yardım Hangi telefonu almalıyım

Arkadaşlar öncelikle merhabalar iPhone 12 pro telefonumu satmak zorunda kaldım ve yd Xiaomi mi 11t pro aldım ama gerçekten Apple'dan sonra hiç sarmadı beni telefon oyuncak gibi aynı 8k video çekme falanda hikaye kağıt üstünde var evet ama Apple'ın 1080p'si bile etmez sadete gelelim zaten zevk...
  8. M

Windows pin kaldıramıyorum

Internetteki tüm adımları denememe rağmen pin kaldırmaya gidiyorum pinimi unuttum deyip tekrar kaldır yapıyorum kalkıyor Ondan sonra Windows güvenlik bildiriminde o kırmızı ünlem işareti gözüküyor bilgisayarı tekrar açtığım zaman zorla bana pin koy duruyor windows ne saçma pini nasıl...
  9. M

Yardım call of duty ww2 türkçe yama için hangi sürümü indircemi bulamıyorum

arkadaşlar call of duty ww2 v1.25 sürümü indirmem lazım tg türkçe yamanın uyumlu olması lazım ama 1337x.to dışında diğer siteler aşırı dandik oyuninndirvip fullkafe bilmem ne saçma sapan şeyler indirtip virüs bulaştırıyor 1337x.to da da güncel olan oyun sürümünün dosyaları tar dosyası onla...
  10. M

Öneri Kaliteli ve ucuza gamepad almak istiyorum

arkadaşlar yarış oyunları fifa gibi oyunları pc de oynamak için gamepad arıyorum fiyat performans olarak gözüme çarpan ürün logitech f310 gamepad var xbox kolları falan cok güzel ama 1k fiyatları var o kadar para veremem 350 lirayı geçmicek güzel gamepad önerileriniz var mı? logitech f310...
  11. M

amazon prime üyeliği hesap değiştirme

arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmıyorum ama amazon prime üyeliği aldım benim valorant hesabımla lol hesabım farklı riot hesaplarında ama fotoğrafta belirttiğim gibi tek riot hesabına girebiliyorsun valorant oynamadığım hesaba gidiyor içerikler lolde oynadığım hesaba gidiyor valoyu asıl...
  12. M

Yardım Gigabyte b450ms2h bios ram frekans sorunu

Arkadaşlar bu sorunuma internetten çözüm bulamadığım için burada paylaşıyorum anakartta yeni RAM aldım 8 + 8 GB olarak sormadan 8 daha ekledim frekans hızı birinin 3000 e kadar destekli aynı marka aynı model diğerininde 3200 mhz desteği var de ne zaman ki Yeni profil oluşturup ikisinde 3000mhz...
  13. M

Yardım M2 Ssd'de ki oyunlar kasıyor

arkadaşlar tuhaf gelıcek biliyorum banda tuhaf geldi ama adatqa xpg x6000lite ssdme lol ve valorantı yükledim iki oyunda kasıyor lolü harddiske attıp lol fps drop kasma sorunu falan kalmadı harddisk en az 10 yıllık sssd m2 ssd yeni teknloji fotoğrafda belirtmiş oldupum gibi ssd sağlık durumu...
  14. M

Mavi Ekran İyi bir sisteme rağmen fps drop yiyorum

Beyler ortalama bir sisteme sahip olmama rağmen yıllardır oynadığım valorant ve lol de fps drop yemeye başladı 200-300 fps altına düşmeyen oyun 140 lardan bir anda 80 şere düşüyor ama 80 gibi değil inanılmaz kasıyor donuyor oyunu silip tekrar yükledim virüs taraması yaptım az bir şey geçti silip...
  15. M

Yardım Razer Thx spatial auıdıo artık birisi yardımcı olsun lütfen

Arkadaşlar burası nasıl bir Forum Bilmiyorum Yıllardır bu Forum'un içerisindeyim ama 3. konumu açmış olmama rağmen yardımcı olan kimse yok razer blackshark V2x Kulaklığımı aldım sesi kötüydü 7.1 i aktifleştirmek için kutunun içinden çıkan kodu yazdım ama tatmin olmadım İnternetten araştırdım...
  16. M

Yardım Kulaklık gereksiz fazla bass vuruyor

Razer blackshark v2x kulaklığım inanılmaz gereksiz bass vuruyor ve kesinlikle 7.1 açmama rağmen ayak sesi falan kasılmıyor sesin nereden geldiği anlaşılmıyor yani nasıl bir çözüm var bunu kulaklık bekledim performansın çok çok altında Rampage confort kulaklığım bile bundan çok daha iyiydi hem...
  17. M

Yardım Razer Blackshark v2x için en iyi driver ayarları

Kulaklığı Rampage Comfort kulaklığımdan sonra kullanmaya başladım ama kesinlikle bekledim performansın altında mikrofon kalitesi kesinlikle Muazzam ama fotoğrafta belirtmiş olduğum gibi 7.1 aldığım zaman oyunlar müzikleri hiçbir şey ses vermemeye başlıyor hoparlör aldım zamanda 7.1...
  18. M

Yardım Razer blackshark v2x vs asus tuf h3

Arkadaşlar elimde 3 tane kulaklık var Rampage comfort Razer Blackshark v2x Asus tuf h3 LOL valorant gibi oyunlar oynuyorum müzik de dinliyorum mic de kullanıyorum ikisini satıcam birini kendim kullanıcam sizce ne yapayım? Hangisini kendim kullanayım
  19. M

Yardım Razer Blackshark v2x kulaklık alınır mı

Arkadaşlar soru başlıkta kullanan tavsiye eden var mı 400 liraya 0 alıcam uygulama üzerinden
  20. M

Yardım James Donkey kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar James Donkey 710-711 ve 712 den birini almayı düşünüyorum ama inceleme videolarına sponsorluk olduğu için sanırım öve öve bitiremiyorlar ama kullanıp beğenen de var markaya eşşek diyip aşağılayan sakın alma diyen de var piyasada 220 liraya 710 711 den daha iyisi yok gibi geldi bana...
Geri