Arama sonuçları: *

• Users: EmreYavuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

İtopya hazır sistem kargo

Merhabalar itopyadan dün bir hazır sistem aldım, montaj seçeneğini de seçtim normalde forumda baktığım insanlar kargoya uzun sürede verileceğini söylüyorlardı. Ama bu sabah kargoya verilmiş bundan dolayı şüphelendim iade vs. geri mi kargolandı diye ama. Sizce böyle bir durum yaşanabilir mi?
  2. E

200-250 TL Sırt Çantası önerisi

Dostlar lise son sınıfım bir sırt çantasına ihtiyacım var. Güzel bir sırt çantası var mıdır bu fiyatlara? Bütçe maks 250.
  3. E

JBL T500BT Kulaklık Pedi

Merhaba dostlar. Jbl T500Bt kulaklığımın pedleri eskidi ve soyulmaya başladı. Bu kulaklığa uygun ped bulabilir miyim?
  4. E

Öneri 120 GB Ssd önerisi yapar mısınız

Merhaba 2TB harddiske sahibim sadece Windows ve basit 1-2 program kurmak için bir ssdye ihtiyacım var. Kronik sorunu olmayan, sıkıntı çıkarmayacak ne önerirsiniz?
  5. E

Windows 11 güncellemesinde "0x8024601d" hatası

Merhaba, Insider ile Windows 11 kurdum. Yeni güncelleme geldi fakat ekran görüntülerinde gözüktüğü gibi güncelleme yapamıyorum. Nasıl çözebilirim?
  6. E

Bilgisayar direk bios menüsüne giriyor

Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlattım fakat pc sürekli bios menüsüne giriyor boot menüsünde harddiski görüyor fakat yine biosa giriyor. Nasıl çözebilirim. Bios ayarlarını default a çektim fakat düzelmedi.
  7. E

Xoutput ile kullandığım kol Sekiro Shadow Die Twice adlı oyunda çalışmıyor.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende ucuz bir gamepad var. Bu gamepadi Xoutput programı ile çoğu oyunda kullanabiliyorum fakat Sekiro Shadow Die Twice adlı oyunda çalışmıyor X360ce adlı uygulamayı denedim. O program da oyunu bulamıyor. Ne yapmalıyım?
  8. E

Rampage Comfort alınır mı? Ses kalitesi ve mikrofonu nasıldır?

Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi Rampage Comfort alınır mı? Mikrofonu ve ses kalitesi iyi midir? Mesela sadece oyun değilde müzik, film vs. içinde kullanabilir miyim? Kullananlar var ise yardımcı olabilir mi. Başka öneriniz var ise önerilere açığım. Teşekkürler.
  9. E

Forza Horizon 4 Sınırsız Indirme¿

Öncelikle selamlar, Dün Forza Horizon 4 indirmeye başladım ve 76 GB gösteriyordu. Şuan 76 GB inmiş olmasına rağmen 100GB gösteriyor. İnternette araştırınca bu sorunu yaşayanlar varmış ama kimse çözümü tam olarak bilmiyor. İnternetim yavaş olduğu için tekrar indirmek istemiyorum. Nasıl çözerim...
Geri