Arama sonuçları: *

• Users: lia shine
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lia shine

Düşük Bütçeli 1 TB Ssd önerisi

Bilgisayarı aldığımdan beri 500 gb m2 ssd her şeyime yetiyor. Aslında yetmiyor ama ben yettiriyorum kullanmadığım şeyleri silerek vs. Fakat artık günümüzde oyunların dosya büyüklükleri olsun, kaydedilen videolar olsun çok yer kaplıyorlar. Bu yüzden yeni bir ssd almam lazım. Aslında m2 ssd almak...
  2. lia shine

3000 TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Müzik dinlemek için alacağım, basslar benim için önemli. Araştırdığım üzere liberty 4 nc benim istteklerime göre en iyisi fakat tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. lia shine

3000 TL'ye kadar TWS Kulaklık Önerisi

Müzik dinlemek için alacağım, basslar benim için önemli. Araştırdığım üzere liberty 4 nc benim istteklerime göre en iyisi fakat tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. lia shine

60.000 TL'ye sistem önerisi

Bi arkadaşım böyle bir sistem istediğini söyledi. Cs, pubg, blender tarzı uygulamalarda +500 fps almak istediğini söyledi. Önerilerinizi bekliyorum
  5. lia shine

13.000 liraya bu alınır mı?

Lenovo V15 G4 Amn 82YU00QKTX Amd Ryzen 5 7520U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" Fhd Dizüstü Bilgisayar https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-g4-amn-82yu00qktx-amd-ryzen-5-7520u-8gb-512gb-ssd-freedos-156-fhd-dizustu-bilgisayar-p-HBCV0000511BK0?magaza=olnino&url_src=ios-product-detail alınır mı...
  6. lia shine

MSI Spatium M390 ssd kaça satabilirim?

Yaklaşık 2 sene önce hazır sistem aldım ve bu zamana kadar 500 gb ile idare etmeye çalıştım fakat artık artan oyun gbları sağ olsun 500 gb yetmiyor. Anakartımda 1 tane m2 ssd slotu var o yüzden şuan kullandığımı satıp yeni bir 1tb m2 ssd almak istiyorum. Hızlısından kaça satabilirim?
  7. lia shine

Bu indirim gerçek mi?

bu ikisini aldıktan sonra gerçekten 2.5k kredi veriyor mu?
  8. lia shine

20 Cm el için mouse önerisi

Şuan parçalanmış bir pulsefire haste kullanıyorum. Parçalanma nedeni de oyunda durduk yere kablonun temassızlık yapması ve benim de sinirlenip kırmam :) Bütçe maksimum 3k olucak diye düşünüyorum. Aklımda atk f1 vardı fakat bu mouseun hem stoğu bitmiş hem de elime küçük gelicek muhtemelen, zaten...
  9. lia shine

IPhone 13 Nasıl Şarj Etmeliyim?

Yaklaşık 2 hafta önce aldım ve ilk günler sanki şarjım su gibi akıp gidiyor gibiydi. Şuan biraz daha iyi sanırım. Hala telefonu nasıl şarj etmeliyim aklımda sorular var. Biri diyor %20de tak %80de çek falan filan. Bakınca 13ün bataryası aman aman büyük bir batarya değil %80 beni nasıl bir gün...
  10. lia shine

Buds 2 Denize Düştü Şarj Kutusu Şarj Almıyor

Kankalar direkt olaya giriyorum, deniz kenarında otururken kulaklık kutusuyla beraber taşların arasına düştü ve taşların arası da şansıma su doluydu. Hemen elimi suyun içine attım kulaklığın kutusunu da kulaklıkları da aldım. Hatta kurulayayım derken tekrar düşürdüm kulaklığın tekini ahahahsh...
  11. lia shine

35k lise-üniversite için laptop önerisi

Arkadasımın 35k bütcesi var ve sadece lise üniversite icin macbook almak istedigini söyledi. Yani oyun falan oynanmayacak, sadece slayt hazırlanıp arastırmalar yapılıcak. Sizce macbook almak mantıklı mı? yoksa windows mu almali? önerilerinizi bekliyorum
  12. lia shine

10 15kya 1 2 sene idare edecek ios cihaz önerisi

Yaklaşık 4 5 senedir redmi note 8 kullanıyorum ve asla memnun değilim. Hani bana şey diyebilirsiniz bu paraya ios alıcağına düzgün bir android cihaz al vsvs. Ama imkan yok benim için çünkü gına geldi artık donmalardan kasmalardan falan filan. Ne olursa olsun iphoneun kastığını duymuyorum. Benim...
  13. lia shine

Spor Salonum İade Ücretinden 1 Ay Kesmiş

Dostlar selam, direkt napmam gerektiğini bilmediğim için mağduriyetimi direkt anlatmaya başlıyorum. Geçen sene bir spor salonuna yazıldım yıllığı 5000 liraydı gittiğimiz gün 6000 lira yaptılar. 6000 liraya kayıt oldum 1 gün sonra yine 5000 lira oldu. Biz bir şey demedik olabilir dedik. Haziranın...
  14. lia shine

Hyperx Mouseumu nasıl garantiye gönderirim?

Arkadaşlar yaklaşık 3 4 aydır mouseun kablosunda bi temassızlık var. Windows tak çıkar sesi gelmiyor ama mouseun ışıkları gidiyor ve usbyi çıkarıp takınca düzeliyor ne alakaysa. Garantiye göndericektim bir türlü nasip olmadı ve geçen gün sinirden mouseu yumrukladım, petekleri çatladı. Ama zaten...
  15. lia shine

40k bandında laptop önerisi

geçen 50kya konu açmıştım sınır 40kya düştü önerilerinizi bekliyorum
  16. lia shine

max 50k laptop önerisi

max 50k bütçe var alınabilecek en iyi laptop nedir?
  17. lia shine

60kya Her Şey Dahil Sistem Önerisi

Bi arkadaşım 60kya içinde monitörü kasası klavyesi falanı filanı dahil olan sistem almak istiyor. Bu seneki piyasaya çok hakim olamadım o yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim. @Kürşat K. abi senin bana sistem şeyinde çok yardımın dokunmuştu burda da elinden bir şeyler gelir belki diye...
  18. lia shine

iPhone 13 mü yoksa yd 15 Pro mu?

yakın zamanda ios telefon alma düşüncem var, 13 istiyodum ama 36000 lira ve bu telefon 3 yaşında bu nedenle yurtdışı alıp 15 pro mu alsam diye düşünüyorum napmalıyım ?
  19. lia shine

İtalyadan hangi mouseu alabilirim?

arkadaşımın italyadan mouse getirtebilme durumu var. hangi mouseyi alabilirim?
  20. lia shine

hyperx pulsefire haste kablosu temassızlık yapıyor

mouseun kablosu temassızlık yapıyor ne yapabilirim?
Top Bottom