Arama sonuçları: *

• Users: EnesU*
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EnesU*

Casper Nirvana X600 laptop nasıldır?

Merhaba, Bugün Casper Nirvana X600 2025 versiyon i5 13420H, 32GB DDR4 RAM ve 1TB NVME SSD versiyonunu satın aldım. Oyun oynamakla işim yok, oyun için masaüstü bilgisayarım var yazılım uygulamaları ve endüstiriyel otomasyon sistemleri uygulamaları ağırlıklı kullanacağım. Deneyimleriniz ve...
  2. EnesU*

E PLAN UYGULAMASI HAKKINDA DESTEK

Merhaba, E PLAN üzerinden projede kullanılan bütün metinleri çevirmek isityorum bunun için exele çıktı alabileceğim böylelikle yapabileceğim söylendi fakat farklı kaynaklardan destek almama rağmen beceremiyorum exele aktarıyorum, çevirisini yapıyorum ama uygulama çevirisini yapmıyor aranızda E...
  3. EnesU*

XBOX 360 OYUN KOLU NASIL PC' YE BAĞLANIR ?

Arkadaşlar Elimde Nerdeyse 0 ayarında Xbox 360 orjinal oyun kolu var, zamanında xbox 360 satın almıştım nerdeyse hiç oynamadım ordan elimde kalmış pc ye nasıl bağlayabilirim ? Xbox 360 Wireless adaptör lazım diyorlar hiç bir yerde satan bulamadım bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz ?
  4. EnesU*

Wolfenstein The New Order steam_api64dll hatası

Arkadaşlar Merhaba Wolfenstein The New Order crackli olarak kurdum oynuyordum son bölüme geldim fakat Defender açılmış steam_api64dll dosyasını silmiş o yüzden 15 saatim nerdeyse boşa gidiyor bu dosyayı nerden bulabilirim veya oyun dosyalarını başka bir yere kaydetsem ardından yeniden kursam...
  5. EnesU*

Ryzen 5500 işlemciye hangi ekran kartı ?

Ryzen 5500 işlemcim var A520M-H anakart, ramleri değiştireceğim 32 yapmak istiyorum ekran kartınıda aradan çıkartayım diyorum sizce Ryzen 5500 işlemciye hangi anakart uygun olur ?
  6. EnesU*

MAVİ EKRAN HATASI Netio.sys

Merhaba PC de mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyalarını incelediğim zaman sorunun kaynadığının Netio.sys driver kaynaklı olduğunu gördüm bu driverın ne olduğunu hangi firmaya ait olduğunu vs nerden bulabilirim bir site uygulama vs var mı ?
  7. EnesU*

Windows 11 Yükleme Hatası

Merhaba Daha önce windows 8 den 10 yükselttiğim bilgisayarımı şimdi de windows 11 e yükseltmek istiyorum ama lisansımın kaybolmaması için temiz kurulum değil, windowsun sayfasından indirdiğim iso dosyasıyla yapmam lazım fakat tmp vs devre dışı bırakıyorum işin en sonunda windows 11 yüklemesi...
  8. EnesU*

Huawei Matebook D16 (2024) HAKKINDA YARDIM LAZIM

Arkadaşlar hayırlı geceler kardeşime Huawei Matebook D16 (2024) almak istiyorum, normal gündelik olarak kullanacak bilgisayarı oyun falan oynamıyor kendisi, bu bilgisayar hakkında çok olumluyum ama kafamda bir soru var bu huawei cihazlarda google desteği yok evet mobil cihazlarda geçerli ama pc...
  9. EnesU*

Laptop için siz değerli üyelerin yardımına ihtiyacım var

Merhaba herkese, yazılım öğrencisiyim ve laptop almak istiyorum malum şeçimlerden ötürü yazın sonunda almak yerine şimdiden alacağım uzun bir süre araştırdım aslında neye ihtiyacım olduğunu biliyorum ama donanım bileşenleri konusunda baya bir amatör kümedeyim, bu yüzden bu konuda bilgi birikimi...
  10. EnesU*

LAPTOP ÖNERİSİ YARDIMINIZ LAZIM

Arkadaşlar yazılım işleriyle uğraşmak için laptop almak istiyorum, hali hazırda masaüstü pc var oyunlarını vs oradan oynuyorum, alacağım laptopu sadece yazılım işleriyle uğraşmak için alacağım aşağıya 2 tane laptop linki bırakacağım özellikleri birebir aynı gibi ama fiyatlarında vs şaçmalık var...
  11. EnesU*

2 LAPTOPUN ARALARINDAKİ FARK NEDİR

Arkadaşlar yazılım işleriyle uğraşmak için laptop almak istiyorum, hali hazırda masaüstü pc var oyunlarını vs oradan oynuyorum, alacağım laptopu sadece yazılım işleriyle uğraşmak için alacağım aşağıya 2 tane laptop linki bırakacağım özellikleri birebir aynı gibi ama fiyatlarında vs şaçmalık var...
  12. EnesU*

LAPTOP PİLLERİ VE DEVRELERİ HAKKINDA

Merhaba kullanmakta olduğum laptopun bataryalarında problem vardı bende bu yüzden bakmaya karar verdim. İçini açtım, 4 batarya birbirini bağlı iken laptopu çalıştırdığımda birkaç dk sonra bataryalar 17v verirken 13ün altına düşüyor ardından da kapanıyor. Bu yüzden pillerde bir problem olduğunu...
  13. EnesU*

3060Tİ A520 ile kullanılır mı

merhaba arkadaşlar ryzen 5500 işlemci ve rtx2060 ekran kartım var ve ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum, fazla bilgim olmadığı için internette ki videolara baktım sistem toplayanlar ne tercih etmiş diye, nerdeyse hepsi rtx 3060 kullandıklarında b450 anakart tercih etmişler. Benim elimde...
  14. EnesU*

İphone rehber sorunu beni kurtarın lütfen

Arkadaşlar peder yeni iPhone'a geçti bende eski telefonunu ikinci telefon olarak kullanıyorum ama telefonun rehberindeki kişiler pederin telefona düşüyor, nasıl kurtulurum bu durumdan yardımcı olur musunuz
  15. EnesU*

EKRAN KARTI ISINMA SORUNU

merhaba arkadaşlar pny RTX 2060 ekran kartım var oyunlarda 80 ile 83 derece sıcaklık görüyorum sizce bu normal mi normal değil ise vento vg04 kasa mevcut önünde hava alması için yeterince boşluk yok onunla bir alakası olabilir mi yardımcı olurmusunuz ?
  16. EnesU*

SABİT 75 FPS ALIRIYORUM

Merhaba arkadaşlar öncelikle pc bileşenlerimi yazarak başlamak istiyorum Ryzen 5500, RTX 2060 12GB, 3600mhz 16GB RAM, A520MH ANAKART, 500GB SSD, 1TB HDD mevcut sorunum oyunlarda 75fps alıyorum oyun içinde fps sınırlayıcısı varsa kapatıyorum yine 75 fps örnek vericek olursam, BF2042 de yüksek...
  17. EnesU*

seagate disk toshiba olarak gözüküyor

seagate barracuda 1tb hdd aldım test için hdtune pro uygulamasını kurdum ama uygulamada seagate hdd yi toshiba olarak okudu acaba dolandırılmış olabilirmiyim bir sıkıntı olurmu ? hepsiburada üzerinden puanı güzel, fiyatı da ne pahalı ne ucuz piyasa fiyatından satan satıcıdan aldım 1677704216...
  18. EnesU*

GİGABYTE BİOS HATASI

Merhaba gigabyte a520m h anakartım var ve üzerinde f15a bios sürümü mevcut bios'a girince direkt olarak advanced moda giriyor biosa giremiyorum özet olarak del tuşuna basıyorum fakat direkt olarak sarı temalı advanced moda giriyor yardımcı olur musunuz.
  19. EnesU*

GAMİNG GEN HAZIR SİSTEM ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/173024/gaming-3060-intel-i3-12100f-asus-geforce-tuf-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ arkadaşlar fazla uzatmaya gerek yok bu sistemi almayı düşünüyorum gerçekten bilgili olanlar yardımcı olabilir mi nasıl bir sistem fiyata göre iyi mi ?
  20. EnesU*

İncehesap Falcon 3060 V2 Sistem Nasıldır?

https://www.incehesap.com/falcon-3060-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-48809/ Arkadaşlar linkteki sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl? eğer beğenmezseniz bana maksimum 16k bütçeli sistem önerirseniz çok memnun olurum yardımlarınızı bekliyorum
Geri