Arama sonuçları: *

• Users: OTTOv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OTTOv

2000 TL civarında mouse önerisi

Steelseries rival 3 kullanıyorum. Mouse tekeri yavaştan teklemeye başladı. Bu yüzden yeni bir mouse arayışına girdim. Rival 3 den genel olarak memnunum sadece kablolu olması rahatsız ediyor birde ara sıra mouse scrollu atlıyor. Bu konuyu açma sebebim forumlarda araştırma yaparken wraith isimli...
  2. OTTOv

Telefoncudan yd kapalı kutu iphone alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir ?

Merhaba, telefoncudan yurtdışı yani imei kayıtsız kapalı kutu iphone 16 pro max almak istiyorum. Nelere dikkat etmem gerekir ? Okuduğum şeyler beni endişelendirdi. - çalıntı olabilirmiş.(En çok korktuğum) - bir işlem yapılıp kutusu güzelce yeninden jelatinlenmiş olabilirmiş. - replika olabilir...
  3. OTTOv

Rj 11 2 pin Kablo VDSL2 destekler mi ?

Merhaba yakın zamanda Türknet adsl den vdsl e geçmek için paket değişikliği talebinde bulundum. Modemim vdsl destekliyor ama duvardan modeme gelen kablo konusunda pek emin değilim. Kablo Rj 11 2 pin bu kabloda sorun olur mu ? Resimdeki gibi
  4. OTTOv

Garanti süresi 20 iş gününü geçerse ne yapmalıyım ?

Dostlar Benim Asus rog strix gl531gv ürünüm var. 22.06.2020 tarihinde içerisinden yanık kokusu gelmesinden dolayı garantiye verdim. İş günlerine cumartesiyide dahil edersek bugün 18. iş günü bitti. 20 iş gününü geçtiği takdirde nasıl bir yol izlemeliyim ? Laptopumu garanti kapsamında teknik...
Geri