Arama sonuçları: *

• Users: Quepardo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Quepardo

Yarı fiyata vp diyor güvenilir mi

Site gamelobi.com instagramda bir sürü yorumu falan vardı ay sonuna kadar bonus olayı olduğu için bi düşündüm yoksa fiyatlar dolandırıcı gibi farkındayım Alışveriş yapan duyan var mı
  2. Quepardo

REKABETÇİ OYUNA YÖNELİK MONİTÖR

Dostlar bende 1 tane 65" tv var dizi film ve hikayeli oyunlar için laptop kullanıyorum rtx 3070 ve i7 10875h var laptop ekranı aslında güzel 2k 165hz ama ben büyük monitör düşünüyorum aklımda 24" 240hz bir şey var Bu monitörü düşünüyorum kullanan var mıdır ya da daha iyi önerisi olan
  3. Quepardo

Ebay Alışveriş Hakkında Bilgi Lazım

Dostlar ebay ile bu ekteki ürünü almayı düşünüyorum Gümrükte ek vergi çıkar mı süreç nasıl bilgilendirir misiniz ? Şu anki hali ile ürün kargo dahil 530 tl gözüküyor türkiyede gri renk bulamadığım için burdan sipariş ermek istiyorum
  4. Quepardo

30-60 Civarı Bütçeye En F/P Oranlı Laptop Önerisi İstiyorum

Dostlar iş gereği masaüstümü satma kararı aldım yerine laptop koyacağım bütçe 60 ı geçemez ortalama 30 civarlarında oyunları rahat oynatan mümkünse ekranı büyük bir şeyler arıyorum Aşağıdaki laptop güzel gözüküyor ama parasını hakeder mi daha ucuz ama daha f/p öneriniz var mıdır ? Fiyatı 61.584...
  5. Quepardo

Masaüstüme laptop takası değerlendirme

Dostlar imzadaki sisteme sahibim ilan numarası koyamıyorum reklam olmaması adına Ekteki laptop + 5 bin takas teklifi geldi sizce nasıl bir laptoptur 25-27 civarı eder mi yorumlar mısınız? Mesleki gerekliliklerden ötürü laptoba döneceğim kasamı 32.5 a koydum sahibindene buna göre yorumlarsanız...
  6. Quepardo

Yurtdışı İphone Kullanım İçin Router

Merhaba 1 ay sonra telefonumun süresi dolacak 2. telefon mu daha mantıklı olur router mi diye düşünüyordum router daha kompakt gözüktü Ekteki routerlerden hangisi daha f/p olur sadece telefonu kullanmaya devam edebilmek için istiyorum
  7. Quepardo

Bilgisayarımı Satacağım Ederini Öğrenmeye Çalışıyorum

Dostlar imzamda yazılı olan ekteki bilgisayarımı satacağım ben 34 ilana atmıştım teklif 25-27 civarında geziyor sizce ederi nedir parçalar: ASUS ROG B550-A AMD Ryzen 5 5600 DEEPCOOL LS520 WHİTE GİGABYTE VİSİON RTX 3080 CORSAİR VENGEANCE RGB PRO 32GB (2x16) DDR4 3200MHz CL16 BEYAZ...
  8. Quepardo

5000 tl civarı klavye önerisi lazım

Dostlar klavyem eskimeye başladı ben de bakınmaya başladım Mümkün olduğu sürece tam klavye olması tercihim Beyaz olursa daha güzel olur kasa beyaz olduğu için ama şart değil 5000 civarı bütçe düşünüyorum Önerilerinizi bekliyorum
  9. Quepardo

Python'da veri tabanını inceleyip istenenlerin tamamını verecek kod lazım

Merhaba başlığa yazdığım gibi ödev için pythonda bir uygulama yazıyorum python'da giriş seviyesindeyim Ödev için 110 tablodan oluşan her tablodada 3-12 aralığında veri bulunan bir veri tablosu hazırladım ve bunları QT Design ile tasarladığım uygulamada ismine bastığımda ekrana bilgilerinin...
  10. Quepardo

Ufak Çocuğa Tablet Önerisi 1000 TL Civarı

Dostlar 2-3 yaşında 2 çocuğa 1 er tane tablet alınacakmış benden rica ettiler araştırmamı ama hiç anlamam tabletlerden Tanesine 500-1500 aralığı aşağı yukarı para düşünüyolarmış düzgün bir şey alınabilir mi bu bütçelere alınabilirse ne alınabilir
  11. Quepardo

Pc için kulakiçi kulaklık ve mikrofon önerisi gerekli

Dostlar başlıktaki gibi bir tavsiye lazım mikrofonu iyi bir kulak içi varsa mikrofon olmasa da olur toplam bütçe 5000 ayrılmış
  12. Quepardo

Bu eski pc açılmıyor sebebi nedir

Dostlar biri benden bunu satmamı rica etti de pc açılmıyor bile bozuk mu yoksa kablo falan mı oynamış bilemedim Düğmenin kablosu mu takılı değil ya da ters gördüğünüz bir şey var mı görselde Düğmeye basınca en ufak herhangi bir tepki olmuyor
  13. Quepardo

Bu cihaz nedir ve nasıl değerlendirilir?

Dostlar bu sanırım kripto madenciliği için kullanılan bir şey ama nedir nasıl değerlendirilir bilemedim biri bunu al sat diyerek verdi hdmi ile bağlayınca görüntü alamadım kime satılır para eder mi yardımcı olur musunuz
  14. Quepardo

Airfry tavsiyenizi bekliyorum

Dostlar max 4 bin tl olacak şekilde hatta mümkünse 2-3 bin TL'ye çözersek daha iyi olur airfry bakıyorum Beyaz tercihimiz ama şart değil 2 kişi kullanacak bozulmayacak parasını hakedecek güzel bir ürün tavsiyeniz var mıdır?
  15. Quepardo

Masaüstü laptop kıyaslaması lazım

Dostlar şimdi benim bir mühendis arkadaşım bilgisayar almak üzere ama masaüstü mü laptop mu kararsızız Masaüstü olursa 32 ram r5 5800x3d ve rtx3080 düşünüyordum ben Buna denk güçte bir laptop önerisi yapar mısınız mümkünse +17” ekran olmalı bütçe net değil ürünlere göre belirlenecek Kaliteli...
  16. Quepardo

Masayı değiştirmek yerine tablası değişirilir mi?

Dostlar ekteki masaya sahibim beyaz sistem dizdiğim için denk geldikçe masa-koltuk vb sistemleri beyaz/gri değiştirmeyi düşünüyorum Masa konusunda satıp beyaz bir masa mı alsam yoksa direkt beyaz tabla alıp bunun ayaklarına mı oturtsam kararsız kaldım Bunun ayakları içe bükük olduğu için...
  17. Quepardo

Beyaz Tam Boy Bi̇lek Destekli̇ Klavye Ariyorum

Dostlar red switch beyaz bilek destekli ve mini tkl vs olmayan tam boy beyaz klavye arıyorum var mıdır böyle bir şey yurtdışından sipariş etmek sorun olmaz benim açımdan güvenilir olduktan sonra Şu an k70 mk2 rgb kullanıyorum Beyaz sistemden dolayı beyaz ekipmanlara geçmek istiyorum ama...
  18. Quepardo

Gamebooster fire storm a geçilir mi

Dostlar corsair k70 mk2 rgb kullanıyorum şu anda klavyeden çok memnunum aslında ancak yılların verdiği yıpratma sağ olsun bazı tuşların ledleri sorunlu ve h-k gibi bazı tuşlar çift basma gibi şeyler yapıyor Bir de beyaz sistem topladım uyum olması için gamebooster fire storm almayı düşünüyorum...
  19. Quepardo

Yardım R5 5600 oc yardım lazım

Dostlar imzadaki sistemde ek 1 deki ayarları yaptım test sonuçları da ek 2 de gördüğünüz şekilde Sistemde herhangi bir ısınma yok pbo yerine manuel oc ile daha yüksek sonuçlar alabilir miyim yardımcı olur musunuz 1683940238 @RevDeisDou @crazyreign
  20. Quepardo

LS520 argb kontrol nasıl sağlanır

Dostlar ls520 sıvı soğutucu kullanıyorum sistemi bugün kurdum ancak kasada uygun yer göremediğim için fanları önce birbirine bağladım daha sonra yanında gelen dönüştürme kablosuyla sata kablosuna bağladım a-argb kullanmak için ne yapmam gerekiyor anakart b550-a
Geri