Arama sonuçları: *

• Users: rmznkrtl__
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rmznkrtl__

Yardım Acer Nitro 5 rtx 3070ti laptop oyunlarda arada siyah ekran veriyor çözümü varmı?

abdullah abinin önerisiyle aldım sağolsun güvenim tamdır çok beğendim laptopu ama şöyle bir sorunum var, bir saat rdr 2 oynadım iki defa ekran siyah oldu başka oyunda deneyeyim dedim witcherdada aynısı oldu ekrandamı anakarttamı driverlardamı sorun anlayamadım format attım driverları tekrar...
  2. rmznkrtl__

Asus Tuf Gaming A15 rtx 4070 laptop alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507xi-lp041-8gb-rtx4070-140w-ryzen-9-7940hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004H2G87 verdiğim linkteki laptopu almak istiyorum fakat laptop turbo boost açık bir şekilde geliyormuş, laptopun ısınma problemleri...
  3. rmznkrtl__

The Last Of Us Part 2 spoiler yedim

Bir pc oyuncusu olarak sony özel oyunlarını severek takip ediyorum ve pcye çıkmasını bekliyorum,tahminimcede bu senenin sonunda the last of us part 2'yi pcde göreceğiz. İlerdede belirttiğim üzere spoiler yedim.. Sizce öğrendiğim spoilerlar ana hikayenin bütününü çok etkiliyormu? Oyunu oynamanın...
  4. rmznkrtl__

Dead space 1 Oynanır mı?

Korku oyunlarını seven birisi olarak dead space oyunlarını hiç oynama fırsatı bulamadım sizce dead space 1 günümüzde teknik olarak eski olsada oynanabilir mi?
  5. rmznkrtl__

Dell g15 5515 ekran değişimi sonrası ekran kapanmıyor

Dell g15 5515 modelli laptopumun camı kırıldı ve servise gönderip yaptırdım. Aldığımda ekran ölü piksel olsun ışık sızması olsun hiç bir şey rastlamadım. Ama bir sorun vardı ki bilgisayarı başlat tarafından bilgisayarı kapat kısmına tıklayınca PC kapanıyor ama kendini uyku moduna alıyordu PC nin...
  6. rmznkrtl__

İlerde laptop tarafında mobil rtx 4000 serisi nasıl olur?

Rtx 3050 maxp laptop kullanıcısı olarak suanlık beni tatmin ediyor. ama ne yazıkki wram 4 gb olarak sunuyor. Mobil tarafta umarım wram en az 6 GB olur ve performans olarakta ekran kartlarının iyi olmasını temenni ediyorum . Bence ışın izleme konusundada eksik yani masaüstü tarafında verdikleri...
  7. rmznkrtl__

Altın hesabını hangi bankadan açmalıyım?

öğrenciyim çalışıyorum ve 2023 ocaktan bir itibar 2023 temmuza kadar her ay bir altın hesabı açıp para atmayı düşünüyorum. sizce hangi bankadan yatırım yapmalıyım iyi veya kötü yönlerini söylerseniz sevinirim.
  8. rmznkrtl__

(SPOİLER) The last of us 1-2 spoiler yedim.

Oyunu büyük bir heyecanla beklemiştim. PC oynucusuyum iki oyunuda çok severek oynamak istiyordum. Ama ne yazıkki birinci oyunda ellienin virüse bağışık olduğunu ve ikinci oyundada joel öldüğünü öğrendim. Çok sinirlenmiş ve çok üzülmüştüm. Sizce bu yediğim spoilerlar büyükmü ve oyunun büyük bir...
  9. rmznkrtl__

Last Of Us 1-2 beraber pcye gelirmi

Kardeşlerim pc oyuncusu olsamda plastation özel oyunları çoğu pc oyunundan daha iyi bende plastation oyunlarını gördüğüm zaman ağzımın suyu akıyor. çokta istediğim last of us serisinin 1. oyunun pc için geliştirme aşamasında olduğu haberini almıştık. bazı yerlerde gördüm yalan yanlış bilmiyorum...
  10. rmznkrtl__

DELL G15 5515 RYZEN 5 5600H RTX 3050 (90W) oyunlarda kaç sene götürür?

2022 nin başlarında abdullah reisin tavsiyesiyle bu laptopu almıştım. üniversite 1. sınıf okuyordum öğrenciydim dolar hatsafhalardaydı laptop arayışları içindeydim taki donanım arşivi storysini görene kadar hepsiburadadan sipariş verdim geldi. işlemci sıcaklık değerleri yük altında oyun...
  11. rmznkrtl__

NVIDIA VS AMD olayını anlamıyorum !!!

Kardeşlerim ben abdullah reisi 2017 den beri takipteyim v1.5 reis sayesinde onu tanıdım. donanımla alakalı olsun teknoloji olsun çok bir bilgi sahibi değildim abdullah reisi takip ede ede izleye izleye belli başlı şeyleri özelliklede (fiyat performans) kavramını onun sayesinde öğrendim. şimdi...
  12. rmznkrtl__

RX 6800 XT ve ryzen 5 5600 darboğaz yapar mı?

Başlıktata gördüğünüz gibi kasa toplamayı düşünüyorum. RX 6800 XT ve RYZEN 5 5600 dar boğaz yaparmı?
  13. rmznkrtl__

Animus tr yama üyeliği olan varmı?

assassins creed valhalla yaması arıyorum. ne yazıkkı hiç bir yerde bulamıyorum. bir kaç tane var onlarda sıkıntılı animus ekibiyle iletişime geçtim kendileri belirli bir süre vermiyorlar. nezmn çıkacağı belli değilmiş.üyelerin kullandığını söylüyorlar. bende üyeliği olan birisi hesabını bana...
  14. rmznkrtl__

assassins creed valhalla 1.5.2 için tr yama varmı?

assassins creed valhalla için tr yama arıyorum yardımcı olacak arkadaşlar varmı? bir tane buldum ondanda trojen çıktı. kaspersky ile temizledim bundan sonrada hiç bir yamaya güvenemedim.
  15. rmznkrtl__

Game garaj tracer XL Alınır mı?

Game Garaj guvenilirmi pek bilmem bide tracer XL PC rtx 3060 lı bana tam bir FP urunolarak geldi beyler sizce alınır mı?
  16. rmznkrtl__

Game power kizaru kulaklık

Selamın aleyküm kardeşlerim Abdullah abininde yapmış olduğu kizaru incelem videosunu izledim Abdullah abinin her yaptığı incelemeleri gözüm kapalı alırım kizaruyuda alicagim bide bir bakayım sitelerden araştırayım dedim araştırdığım kadarıyla kullanıcılar malzeme kitesi kötü sesde sıkıntılar...
  17. rmznkrtl__

14.000 TL leptop önerisi

Arkadaşlar üniveriste hazırlık öğrencisiyim sınavdan çıktıktan leptop alacağım benim okiyacagim bölüm PC üzerine olduğu için hem üniversite için hemde çok oyun oynayan biri olduğum icin özellikle story oyunlarına bayılıyorum gaming de olacak bir PC leptop lazım 14.000 TL ye önerilerinizi...
  18. rmznkrtl__

Kötü PC'ye Windows

Benim PC baya kötü 2gb ram ve AMD HD 4530 ekran kartı islemcimde 2.80 GHz Intel pentium ve Windows 7 acaba hiç sorunsuz Windows 8 kurabilirmiyim
Geri