Arama sonuçları: *

• Users: rasitozbkk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rasitozbkk

Yardım Araç için Double Teyp Önerisi

Arkadaşlar merhaba Yeni alacağım araç için ekranlı multimedia istiyorum fakat bazı araçlarda kasıyor. Sizin önerebileceğiniz kasmayan hızlı bir carplay var mı ?
  2. rasitozbkk

İşlemciye fazla yük biniyor

Selamlar fivem oynarken işlemcim 80-90-99-110 kullanım seviyelerinde geziyor. Grafik ayarlarım ise ful. Gpu kullanımı 30-40 civarı ekran kartım 4060Tİ 16GB Sizce sorun nedir ? Nasıl çözerim ? (fps anlık olarak düştüğü için bu şekilde daha yüksek fps ler görmekteyim.) 1736414786 İşlemci: Intel...
  3. rasitozbkk

OBS'DE BİT HIZI DÜŞME SORUNU

Arkadaşlar merhaba ! Kick'de yayın açıyorum fakat öğleden sonra açınca hiçbir sorun olmuyor 5k-6k bit bandına çok rahat yayın verebiliyorum. Ama akşam 8-9 dan sonra max 2k ya düşüyor. Kullanımdan alakalı bu kadar düşebileceğini sanmıyorum. Nasıl düzeltebilirim var mı daha önce başına gelen.
  4. rasitozbkk

BEDELLİ ASKERLİK İLE İLGİLİ SORU

Selamlar bu ay sonu tecil bozuluyor. Fakat bedelli gitmeyi düşünüyorum. Asıl sorum tecil bozulduktan sonra mı harcı yatırmam gerek veya öncesinde mi yatırmalıyım. Arasında ki fark ne deneyimi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
  5. rasitozbkk

Oyun için kulak içi kulaklık önerisi

Selamlar Harici mikrofon aldım kulak üstü kulaklığı saçda iz yaptığı için de kullanmak istemiyorum. Dışarı ses vermeyen hem oyun hem de müzik performansı iyi olan önerilerinizi bekliyorum.
  6. rasitozbkk

İstanbulda Araç İle en iyi manzaralı yer

Selamlar araç ile en güzel manzarılı sakin bi yer arıyorum daha önce gitmiş olan var mı ? Anadolu yakası olursa sevinirim.
  7. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

Selamlar! Bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım stand ile kullanacağım. Genel olarak yayın ve RolePlay ile kullanmayı düşünüyorum. Tecrübeleri olan veya deneyimleme şansı olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Fifine Ampligame A6T RGB MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon
  8. rasitozbkk

MAONO PD200X USB/XLR VS FİFİNE A6T

Selamlar bu iki ürünn arasında kaldım. Genellikle Rp ve yayın için kullanıcam sizce hangisi daha iyi olur ?
  9. rasitozbkk

HAWK FAB MI XDRİVE Mİ?

Fabv4 var ayaklığı çizik vs gelmişti iade işlemi başlatıp linkteki ürünü alayım mı ? İndirim de hem değer mi ? 1732480186 xDrive 15'li Profesyonel Oyuncu Koltuğu https://app.hb.biz/PN26EsaNKGdW 1732480963 Tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  10. rasitozbkk

FİVEM BİLGİSİ OLANLAR YARDIM EDEBİLİR Mİ ?

Selamlar ! Bir sunucuya başvuru yapacağım için aşağıda ki soruları cevaplayıp kaydettim. Fakat aklıma takıldı daha iyisi yazılabilir miydi ? Sizce bu sorular için en iyi cevaplar ne olurdu ? 1- Sunucuda sürekli dışlandığınızı, arkadaş çevresi edinemediğinizi ve hep yalnız başınıza...
  11. rasitozbkk

PC İÇİN HOPARLÖR ÖNERİSİ

Selamlar başlıkta yazdığım gibi max 1k bütçe var önerinizi bekliyorum
  12. rasitozbkk

Harici mikrofon önerisi

Selamlar Stand kolu ile kuracağım harici mikrofon arıyorum ama f/p bi ürün bulamadım. Deneyimi olan söylerse sevinirim.
  13. rasitozbkk

RAMPAGE ZENİT PRO KULLANICILARI

Selamlar ! Bu mouse hakkında çok şikayet ve bi o kadar da olumlu geri dönüş var. Şuan istersem iade edebilirim. Fakat memnunum, sizce iade etmelimiyim ? Kullanıcılar şikayetleri ve olumlu geri dönüşlerini yazabilir mi ?
  14. rasitozbkk

Stand ve harici mikrofon tavsiyesi

Selamlar sesi güzel net verecek ve stand ile birlikte önerdiğiniz mikrofon var mı ? Bütçe max 3k
  15. rasitozbkk

Fivem rp terimileri hakkında soru

Merhaba! Fivem de bir suncuya başvuru yapacağım ama aklıma takılan yerleri size sormak istedim. Günceleme olursa tekrar yazarım. Scrip abuse ne demek ?
  16. rasitozbkk

BU İKİ KULE TİPİ SOĞUTUCAN HANGİSİ DAHA İYİ ?

İşlemci: İ5 12400f Ekran Kartı: Zotac 4060Tİ 16GB Kasa modeli: Thermaltake s200TG 650W 80Plus Ekran Kartı: Gigabyte b760m h ıntel b760 DDR 1.Soğutucu...
  17. rasitozbkk

GTA 5 ÇALIŞIYOR DA KALIYOR

Oyunu daha hiç açmadım ama çalışıyor da kalıyor. Rockstar da gözükmüyor oyun ama epic de var giriş yapamadım. Sebebini bilen var mı ?
  18. rasitozbkk

Öneri MSI FORGE GK310 RED SWITCH İNCELEME 🔥

Selamlar ! Belki daha önce açtığım konuda görenler olmuştur bu klavye için YouTube'de ve forumlarda incelemesine denk gelmedim ve ilk defa bir inceleme yazıp deneyimlerimi aktarmak istedim. Ürünü GaminGenTR üzerinden yaklaşık 1588TL gibi bir fiyata aldım. Bu fiyat bandında ve bu MARKANIN %100...
  19. rasitozbkk

Aygıt sürücü hatası nasıl giderilir ?

Arkadaşlar merhaba Sistemimi daha yeni almış olup güncellemeler vs yaptım. Resimlerde görüldüğü üzere bütün aygıtların güncellemesini yaptım fakat bu şekilde ünlem işareti kaldı ve çözümünü bulamadım. Bilgisi olan varsa paylaşıp yardımcı olursa sevinirim.
  20. rasitozbkk

12400F İÇİN KULE TİPİ SOĞUTUCU

Selamlar ! İşlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum. F/p olarak önerinizi bekliyorum. BÜTÇE 1K
Geri