Arama sonuçları: *

• Users: furkancms
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Lian li vision compact fan yerleşkesi

Öncelikle ilk kez kendim bilgisayar topluyorum a'dan z'ye bu kasanın fan konumlandırılmasını bu şekil düşünüyorum doğru diziliş midir yoksa değil midir öneri verebilir misiniz.
  2. F

Öneri Ram takası mantıklı olur mu

Elimde malum vatan indirimlerinden zorla çekebildiğim 1 adet xpg lancer blade black 6000mhz cl30 ram var rgbsiz. Dizeceğim sistem beyaz olacağı için sarı sitede biraz arayışa girdim ve bugün birisi ile görüştüm. 2x16 32gb patriot venom cl30 ramleri ile takas teklifi sundu üzerine 3-4k vermem...
  3. F

Yardım Beyaz anakart seçimi

Vatanda msi grubu indirime girmiş bende yeni ddr5 diziyorum şuan bütçe olarak maks 12-13k zorlayabiliyorum kart ile alacağım için sıfır ve taksitli almak zorundayım baktığım modeller şunlar...
  4. F

Çözüldü✓ Msi MAG/MPG 1000w psulardan hangisi tercih edilmeli?

Eski psu 650w powerbooster kasa ile beraber gelen bir psu'ydu 7-8 yıl sonunda yeni ekran kartı aldım 5060ti yüksek güçte ısınma ve kapanma yapıyordu. Bende yeni bi arayış içine girdim ve bi 7-8 yıl daha götürecek bir psu arıyorum. Vatanda karşıma çıkan 3 model şunlar...
  5. F

Yardım 5060ti furmark test sonucu

İyi forumlar, Güncel sistemim Msi b450m A Pro Max anakart Msi 2060 ventus 6gb ekran kartı 8x8 gskill ripjaws 3000mhz ram Ryzen 5 3600 işlemci 650w psu İlk çıktığı dönemlerde topladığım yaklaşık 7-8 yıllık bir pc oyunlarda artık yetmemeye başladı önceliği ekran kartına veriyorum bugün ekran...
  6. F

Sistem Güncelleme Tavsiyesi

İyi günler herkese hali hazırda ki sistemim ilk aldığımda cazip gelse de üstünden çok uzun zaman geçti ve biraz güncelleme yapmam gerekiyor tahmini 15-20k bandında yükseltebileceğim parça tavsiyesi verebilir misiniz? Ekran kartı msi rtx2060 ventus modeli Anakart: msi b450m a pro max İşlemci...
  7. F

Wireless kulaklıklar..

Arkadaşlar iyi forumlar daha öncesinde kullandığım kulaklık Razer Blackshark V2x di itopya üzerinden satın almıştım bir kaç ay sonrasında cızırtı problemi nedeniyle servise götürdüm ve yeni cihaz ile değişim, iade ve başka ürün ile değiştirme seçeneği sundular bende bu konu üzerinde tekrar aynı...
  8. F

Msi B450m a pro max ve ekran kartı tutacağı

Arkadaşlar herkese iyi forumlar geçen günlerde siparişini verdiğim ve bugün elime geçen bir ürün ile ilgili soru sormak istiyorum itopya üzerinden aldığım Msi atlas mystic argb ekran kartı tutacağını kasama uygulamak istiyorum fakat anakartımda jrainbow pinini bulamadım 3 pinli bir giriş olması...
  9. F

Cyberpunk FPS Sorunsalı

İyi forumlar öncelikle kısa bir özet geçmek gerekirse bulunan sistemimde low ayarlarda 20-30 fps almaktayım sistemim ise; msi rtx2060 ventus 6gb ryzen 5 3600 8+8 16gb ram gskill ripjaws 500gb m2 ssd (oyun buna kurulu) sistemim overclocksuz haliyle çalışmakta ve sizce bu sistemde en low...
  10. F

MSI Clutch GM50 alınır mı?

Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle başlıkta belirttiğim mouse iyi midir alınır mı ? Aslında msi yı tercih etmemdeki amaç Mystic Light özelliği kasamdan monitörüme kadar hep msi topladım haliyle rgb özelliğinin yitirmemek için klavye ve mouse de msi bakıyordum. Senkron olayına biraz özendim rgb si...
  11. F

6000₺-7000₺lik sistem

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar baktım ki da-3 sisteminin stokları hızlıca tükenmiş bende alternatif olarak seçenekleri değerlendirdim https://www.itopya.com/VG1wVk1rMTZhM2xOZWxGNE1qY3kzMzU=.share sistem tam olarak bu fakat kendimi 7000 e zorlayıp ekran kartını gigabyte rtx 2060 a...
  12. F

Minimum tutarda restorasyon mümkün mü

İyi forumlar arkadaşlar benim sistemim kısacası şöyle; Asus GT630 ekran kartı AMD FX6100 işlemci HyperX 4-4 8GB RAM Asrock 960GM-VGS3 FX anakart 1TB harddisk' den oluşmakta. bu sistemden restorasyon olur mu yoksa komple herşeyini mi almam gerekicek?
Geri