Arama sonuçları: *

• Users: Dobby
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Ekran kartı olarak ne almalıyım?

Merhaba 10-12 arası para verebilirim 0 kartlar baya pahalı olduğu için 2.el düşünüyorum amd asla istemiyorum ne alabilirim
  2. D

5700xt kartım çöküyor sürekli ne yapabilirim

Merhaba ilk çıktığından beri kullandığım bir 5700xt son zamanlarda video izlerken bile çökmeye başladı amd uyarı veriyor nasıl çözebilirim bunu
  3. D

Yardım 2.el MacBook alındıktan sonra hangi testler yapılır?

Sahibinden param güvende ile MacBook almayı düşünüyorum onaylamadan önce hangi testleri yapabilirim cihazın herhangi bir sorunu olup olmadığını öğrenme adına?
  4. D

3500x+5700xt sistem ne kadar eder?

3500x Cooler master 240ml sıvı soğutma B450 gaming x 2x16 3200mhz hyper x rgb ram Msi gaming x 5700xt 1tb Samsung ssd Zalman 700w 80+ psu Zalman nf5 3rgb fanlı kasa Bu sistem tek ne kadar eder ve Asus tuf 27 inç 165hz monitör Hiçbirinde hasar vb şey yok zaten yks dönemi 2 senedir ders videosu...
  5. D

2.el bilgisayar toplanıp satılır mı?

Vergi levham var yani n11 trendyol vb yerlerde satıcı hesabı açabiliyorum trendyolda bir sürü marka var bunu yapan üstelik 3-4. Nesil i5 falan kullanıyorlar ben 2600+2060 falanlı toplayıp satmayı düşünüyorum satılır mı ürünleri test edip öyle satacağım
  6. D

B450 anakart bu sistemi kaldırır mı?

3900x+3090 veya 3080+16 gb ram anakart gigabayte b450 gaming x
  7. D

3090 ekran kartı alınır mı

Merhaba şu an elimde 3500x+5700xt sistem var b450 gaming x anakart var ben bu anakarta 3900x+3090 takarsam kaldırır mı ve bunları ikinci el olarak alsam sıkıntı yaşar mıyım
  8. D

Tıpta yatay geçiş zor mudur?

Evet puanımla tıp gelebilir gibi ama doğuda ve iyi bir üniversitede değil ben 2.sene yatay geçiş isteyebilir miyim ve bunun zorluğu nedir bir sene yks çalışacağıma tıp dersi çalışırım diye düşündüm
  9. D

90 tyt 60 ayt kaç bin gelir

tyt netim 90 gelecek gibi aytde 60 obp92.5 kaç bine girerim?
  10. D

Steam oyun alım ekranında hata verdi fakat parayı çekti

Evet arkadaşlar mount and blade almak istedim ilk kartımla denememde hata verdi başka bir kartla denedim onda da hata verdi ama iki karttanda para çekmişler 1657106607 Bu para iade olur mu olursa ne zaman olur
  11. D

Vatan bilgisayarda 3080 alana 5600 bedavaya geliyor

Vatan bilgisayarda tüm alışverişlerde %20 hediye çeki tanımlandı alttaki kartlardan birini alınca 5600 100-200 lira gibi bir fiyata geliyor
  12. D

Bu hatanın çözümü ne

Samsung tv ye uygulama yüklenmiyor bu hatayı veriyor sürekli neden
  13. D

Downclock Watmani çözer mi

Arkadaşlar Watman aldığıma dair konu açmıştım internetten bir süre araştırmadan sonra downclock yapılırsa çözülür diyenler var sizce çözülür mü yapmalı mıyım?
  14. D

Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü WattMan ayarları geri yükledi" Hatası

Abiler bugün tekrar bu hatayı aldım tam valorant dan çıktım dedim ki bi bakıyım yeni güncelleme gelmişse ekran kartını güncelleyeyim Radeon software e tıkladığım an bu hatayı verdi bunun sebebi nedir tam kesin çözümü var mı bunu yapsan bir daha ölsen hata almazsın dediğiniz bir yöntem var mı...
  15. D

Güncellemeyi Radeon software den yapsam sıkıntı çıkar mı

Güncellemeyi ddusuz yaparsam sıkıntı çıkar mı birde 21.6.1 sıkıntılı mı?
  16. D

Amd sürücüleri neden ddu ile kaldırılmalı?

5700xt ekran kartım var yeni(21.6.1) sürücüsünü kurmak istiyorum ama nereye baksam ddu ile kaldır kur diyor ama amd Radeon software de güncellenebilir gözüküyor neden uygulamadan DEĞİL de ddu ile yapmam gerekiyor?
  17. D

Ekran kartım ısınmamışken neden fanı hızlı çalışıyor

Arkadaşlar ekran kartım(5700xt gaming x) sıcaklığı 45 derece iken 2700rpm e geçiyor birden örneğin valorant da birden kart 2000rpm oluyor en başta 0 da iken
  18. D

Occt testi garanti dışı bırakır mı?

Evet arkadaşlar soru yukarıdaki gibi yapsam bir zararı olur mu
  19. D

5700xt Watman hatası

5700xt gaming x kartım alalı 1 ay oldu ama 2 DİR watman veriyor bunun çözümü var mı
  20. D

Hyper x RGB ram nasıl kontrol edilir

Yazılımda gözükmüyor nasıl RGB sini kontrol edebiliriim
Geri