Arama sonuçları: *

• Users: FerhatKa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FerhatKa

Gaming gen ödeme sorunu

Gaming gen den hazır sistemi özelleştirip satın alacağım ödeme aşamasında bilgileri girdikten sonra telefona gelen onayı da onaylıyorum siteye dönünce beyaz bir ekran geliyor siparişlerim kısmına bakınca da beklemede diyor kartdan da para çekilmiyor 15 dk önce verdiğim sipariş iptal oldu birdaha...
  2. FerhatKa

Bu sistemi alıyorum (Son çağrı)

Forumdaki bir kaç arkadaşın yol göstermesi ve istediğim parçaların olması nedeniyle bu hazır sistemi özeleştirip 6 taksitle alıyorum...
  3. FerhatKa

Toplayacağım sistem nasıl ? (Yardım,Tavsiye)

Sistemim de olacak Ekran kartı modeli , İşlemci ve kasaya karar verdim fakat diğer ürünlere tam karar veremedim Uyumsuz, farklı sitede daha ucuz, şunu alırsan daha iyi olur dediğiniz bir parça varsa tavsiye verebilirsiniz Toplam Fiyat : 68.382,54 TL EKRAN KARTI : GeForce RTX 4070 SUPER (3...
  4. FerhatKa

🔥İndirim Hepsiburada Bilgisayarda Turbo İndirimler

10.000 TL üzeri alışverişe peşin fiyatına 12 ay taksit imkanı da var https://www.hepsiburada.com/dv/bilgisayarda-turbo-indirimler
  5. FerhatKa

4000 Serisi ekran kartı önerisi

Kendimi çağın gerisin de kalmış hissediyorum çoğu oyunu düşük, orta kalitede oynamaktan oyunların atmosferini tam olarak yaşayamıyorum . Bu yüzden de bilgisayarımı yükseltmeye başlamaya karar verdim ilk önce ekran kartı satın almak istiyorum fakat piyasada yüzlerce çeşit ekran kartı var kafam...
  6. FerhatKa

Yardım Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Cızırtı sesi sorunu

Ürünü İtopya'dan alalı 5 gün oldu indirimle beraber aldım ilk gün sol kulaklıkta cızırtı vardı şimdi her iki tarafta da cızırtı sesleri gelmeye başladı USB-C'sini çıkarttığımda da ses gelmeye devam ediyor ilk kez kablosuz kulaktık kullanıyorum bu normal mi iade etmem gerekiyor mu ve ya bir...
  7. FerhatKa

1000-2000 TL civarı kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba bayrama girmeden önce kablosuz kulaklık almak istiyorum fakat çok fazla seçenek olduğu ve tam da istediğimi bulamadığım için karar veremedim sizlerin önerebileceği kablosuz kulaklık var mıdır acaba ? Benim almakta kararsız kaldığım kulaklıklar ...
  8. FerhatKa

Yardım AMD Ryzen 5 3600x ile en uyumlu ekran kartı tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum, şuan ki işlemcim amd ryzen 5 3600x ile uyumlu en iyi performansı verebilecek ekran kartı tavsiyesine ihtiyacım var
  9. FerhatKa

xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu Alınır mı

Oyuncu Koltuğu almak istiyorum sizce ne almalıyım xDrivenin toryum oyuncu koltuğu güzel gibi sanki başka öneriniz var mı ? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B49QJXXD/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  10. FerhatKa

Lenovo Legion Monitör Alınır Mı ?

Merhaba yeni bir monitör almak zorunda kaldım bu gün biraz araştırdığımda 2 adet Lenovo Legion monitör arasında kaldım. 280 Hz olan daha mantıklı geldi ama daha önce satın alan olmamış satıcı da hepsiburada sizce hangisini almalıyım ya da başka bir monitör öneriniz var mı ? 180 Hz ...
  11. FerhatKa

Logitech G29 İkinci el mi sıfır mı almalıyım ?

Herkese merhaba direksiyon seti almak istiyorum tercihimi de G29 yana kullandım fakat ikinci el mi almak daha mantıklı yoksa sıfır mı karar veremedim Trendyol da sıfırı şuan 12.500 Tl ikinci eli de 1 2 bin TL'e fark ediyor sizce hangisi daha mantıklı...
  12. FerhatKa

It Takes Two oynayacak var mı ?

Soru yukarda oynamak istiyen yazsın
  13. FerhatKa

Dark Freezer X96 Kule Tipi Soğutucu Alınır mı

Amd ryzen 5 3600X stok fan ile kullanıyorum malum yaz da gelince sıcaklık değerleri artı 79° gördüm bide stok fanlar çok sesli karşımada şu video çıktı Snowman M200 ile karşılaştırmışlar ve video'da da DARK X96 FRGB iyi gibi gözüküyor sizce alınır mı ...
  14. FerhatKa

Matematik alan tangram sorusu

Yardımcı olursanız sevinirim bu konu yasaksa kaldırırım Sorumuz Şöyle: Yukarıda birim kareli zeminde verilmiş alan tangram parçalarını.(yani 1 resim) ikinci birim kareli zeminde verilmiş olan dik yamuğun içine hiç parça artmayacak biçimde yerleştiriniz.
  15. FerhatKa

Rainbow Six Siege Epic storeden alınır mı ?

Rainbow Six Siege Standard Edition Epic storede 25 tl olmuş sizce alınır mı
  16. FerhatKa

Rainbow Six Siege İndirim ne zaman bitiyor

Rainbow six siege indirime girmiş ama kafamı karıştıran bir şey var Steam ana profiline'de pazartesi indirim bitecek diyor ama rainbow six siege sayfasına girince 9 aralık yani çarşamba günü bitecek diyor şimdi hangisine inanayım
  17. FerhatKa

TeknoBiyotik 5700 TL lik rakipsiz toplama bilgisayarı

evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz
  18. FerhatKa

Rust Ekranda Çizgi var

10 dk önce rust indirdim oyuna girdim ayarlar full ama ekranda bir çizgi var onu nasıl kapatabilirim
  19. FerhatKa

Arkadaşla oynanabilecek ücretsiz korku oyunu

Arkadaşımla korku oyunu oynamak istiyoruz bildiğiniz ücretsiz korku oyununu var mı ? Şimdiden herkese teşekkürler
  20. FerhatKa

Ekran kartı fanı neden dönmüyor

Şuanda fortnıte yüklüyorum boşta yani işlemci zaten kafayı yemiş durumda sistem elime dün ulaştı ekran kartının fanı dönmüyor şuanda 60 derecede sıcaklıkta sadece oyun indiriyom neden fanlar çalışmıyor
Geri