Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Ekran kartı %64 kullanılıyor

R7 250 diye bir ekran kartım var, bu sorun hakkında konu açtığım oldu, bazen kendiliğinden düzeliyor bazen OC kaldırdığım zaman düzeliyor ama bunlarda gitti artık her zaman oluyor. Hangi oyun olursa olsun fark etmiyor, FurMark, MSI kombustor ile test yapınca sadece bazen %64'e düşüyor sanki...
  2. D

Yardım Stranded Deep gereğine göre aşırı düşük FPS

Oyunun bana sunduğu en düşük ayar yapıyorum ve 1280X720 yapıyorum fakat şaka gibi 40 FPS'yi geçemiyorum, medium da 18 FPS oluyor. Bu değerlerin hiç normal olmadığını düşünüyorum çözümü nedir? (Sistemim: R7 250 2 GB OC, Xeon X3440, 8GB DDR3.) Ben bu sistem ile GTA 5 normal ayarlarda rahat bir...
  3. D

Yardım i5-650 R7 250 Darboğaz

Oyun oynarken fark yaşıyorum yani max kullanılmıyor %70 %60 arasında bazen %80 arasında geziyor.
  4. D

Yardım CS:GO Engine Error hatası

Resmini attım bakarsınız çözemedim 4 gündür uğraşıyorum ama aynı sorun sadece 3 el oynuyorum atıyor ama sadece 3 el değil bazen 4 bazen 2 ama max 4 min 2. (oyunu 5 kez doğruladım 2 kez silip yükledim)
  5. D

Yardım Hearts Of İron 4 Crash Hatası

Buyurun link ona bakıp anlarmısınız bilmiyorum ama resim de var. http://www.mediafire.com/folder/sctzks7qs5m9b/hoi4_20201019_175202
  6. D

Yardım CS:GO "Engine Error" hatası

Size attığım bir resim var ona bakın ve sorunum ne bakın lütfen.
  7. D

Yardım ETS 2 OpenGL Ve DirectX Sorunu

ETS 2 steam den satın aldım ama oyun açılmıyor ekran kartım DirectX 10 destekliyor biliyorum DirectX 10 desteği kalktı veya kalkmadı ama OpenGL yi seçiyorum yine açılmıyor. (yardımcı olabilecekler yazsın)
  8. D

Yardım Steam'den ETS 2 satın aldım ama oyun açılmıyor

Ben dün ETS 2 satın aldım Steam den ama oyun açılmıyor giriş filan yapıyorum ama yükleme barı dolduktan sonra siyah ekran veriyor sonra beyaz sonra yanıt vermiyor da biraz kalıyor sonra atıyor. (Oyunu sildim yükledim, ekran kartı sürücülerini güncelledim, güncellemeleri kontrol ettim, dosya...
  9. D

Yardım Rocket League (64-bit, DX11, Cooked) hatası

bu hatanın çözümünü bilmiyorum internette ne varsa araştırdım ama çözüm bulamadım nedendir sizce lütfen yardım edin ben bu oyunu epic games den indirdim
  10. D

Yardım Epic Games Rocket League Açılmıyor

Neden açılmıyor normalde ben bu sistem ile GTA 5 bile oynuyorum ama neden açılmıyor
  11. D

Yardım Rocket League neden açılmıyor

Ben Dün Rocket league indirdim epic games den sildim tekrar yükledim ama aynı oyun açılıyor ama gözükmüyor sonra geri kapanıyor nedeni nedir Log Files : https://dosya.co/u01fjr5n9ozb/Launch-backup-2020.09.24-09.48.57.log.html
  12. D

Yardım Intel Core İ5-650 3.20 GHZ darboğaz sıkıntısı

benim işlemcim herhangi bir oyunda GTA 5 olsun her oyunda darboğaz yaşıyorum %100 kullanılırken %70 e kadar iniyor bu yüzden fps düşüyor her ekran kartında darboğaz yapıyor eski ekran kartımı denedim aynı yeni ekran kartımı denedim aynı , ESKİ EKRAN KARTI : Nvidia GeForce GTS 250 Yeni Ekran...
  13. D

PSU 400W Yeter mi ??

Benim MSİ Amd R7 250 diye ekran kartım var PSU 500W di değiştiriceğim 400W olacak yetse bile ekran kartına OC yapabilecekmiyim sistemimi yazıyorum : Msi Amd R7 250 ekran kartı, İ5-650 3.20GHZ, 2x ddr3 4GB,
  14. D

Çözüldü✓ bu ekran kartı bu işlemciyi beslermi

ben yakın zamanda 600TL ye MSİ R7 250 2GB alacağım işlemcim İ5-650 3.20 ghz besler mi
  15. D

Yardım Driver Yüklemediğim Zaman Farklı DX Sürümü Yüklediğim Zaman Farklı

Benim Nvidia GeForce GTS 250 diye bir ekran kartı var sürücüsünü yüklemeden önce DX 12 yazıyor Yüklediğim Zaman DX 10 a düşüyor en son driver 2016 Aralık ayında gelmiş yanlış bilmiyorsam ben driver yüzünden DX sürümüm düşüyor sanıyorum peki 342.01 den fazla bir sürüm göremiyorum insanların...
  16. D

Çözüldü✓ OC yaparken sıkıntı yaşıyorum

benim ekran kartı biraz kötü biliyorum ama memnunum ve fiyatına göre iyi bir ekran kartı Nvidia GeForce GTS 250 bir ekran kartım var ve ben MSİ afterburner ile OC yapmak isterken core clock u 720 den daha fazla arttırınca siyah ekran oluyor ve mavi ekran oluyor ama memory clock u full yapıyorum...
  17. D

Yardım Anakart USB Kulaklık Sorunu

Ben Tam 1 Ay Önce USB Gamepower Medusa Rainbow 7.1 Kulaklık Satın Almıştım Ama Geçen Hafta Bilgisayara Bakım Yaptıktan Sonra Kulaklıktan Sanki Ateş Yanar Gibi Bir Ses Geliyor Windows İle Değil Anakart İle Alakalı Şarkı Dinlerken Olsun Her Ses Geldiğinde Oluyor Anakart Markam İntel P55/H55
Geri