Arama sonuçları: *

1. I

İngilizceyi nasıl öğrenebilirim veya nasıl geliştirebilirim seviyem (A2)

A2 seviyesinde pratiği olmayan bir ingilizcem var basit cümleler kurabiliyorum ve ingilizcemi 5-6 aylık süreçte kursa gitmeden b2 düzeyine çıkarmak istiyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim? Şuan gün içinde yaptıklarım; yeni kelimeler öğrenmek, ingilizce düşünmeye çalışmak için nesneleri...
  2. I

1500-2000 tl kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Herkese selamlar, sürekli kablolu kulaklık kullanıyodum ve aldığım kulaklıklar ne kadar kalitelide olsa bozuluyordu. Malum kablolu olduğu için kablolar büzüşüyor içindeki ince tellerde arıza oluyor diye tahmin ediyorum. Bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Kablosuz, mikrofonu iyi, oyunlarda...
  3. I

İnternetten telefon alınır mı?

Yakın zamanda telefon alıcam internetteki Hepsiburada vs gibi siteler mağaza fiyatlarına nazaran 2-3k civarı daha ucuz.Telefonu alan kullanıcıların yorumları olumlu gözüküyor ama yine de bilemedim.Alan deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim.
  4. I

25 bin bandında telefon önerileri

Yakın zamanda yeni bir telefon alıcam 25 bin civarı bir fiyat düşünüyorum az bütçe koydum çünkü telefonla fazla işi olan biri değilim. Çoğu işimi bilgisayardan hallediyorum ancak sosyal medyaya içerik üretirken bazen telefondan da yararlanmak gerekiyor genellikle edit yapmak için...
  5. I

Şiir yazıyorum, yazmaktan hoşlanıyorum şiirimi yorumlarmısınız

BAZENLER Bazen dev dalgalar karşısında boğulur insan Bazen de bir avuç suda Bazen bir ömürlük sevdayla boğulur insan Bazen de ilk görüşte aşkla Bazen bir çift göze vurulur insan Bazen de yalanlar dolusu bir aşka Bazen gece karanlığında kayan bir yıldız arar insan Bazen de kavurucu güneşin...
  6. I

20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ve olmuyor, dalga konusu olmaya başladım

Hoşlantı muhabbetlerinden sonra ne zaman bi kıza açılsam defalarca reddedildim, umut verilip defalarca hüsrana uğradım, bu bana bakarmı diyipte defalarca da kaçırdım. Bunların sonucunda da bunların boş uğraş olduğunu ilerde olur ya herhalde, düşüncesine kapıldım. Fakat pekte olcak gibi...
  7. I

Shifdelete.net sinerji spica alınır mı??

Sizce alınır mı? ben beyendim videosunuda izledim.Fiyatı biraz artmış. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-spica-ryzen-5-3500x-16gb-512gb-ssd-rx5600xt-shiftdeletenet-p-36208 1597931766 Beğendim olacak :D yanlış yazmışım.
  8. I

Ryzen 5 3600 ve sapphire radeon 5500xt pc nasıl olmuş.

Pc toplamada beceriksizim 7000 tl gecmeyecek şekilde toplayayım dedim ortaya bu çıktı nasıl olmuş.
  9. I

Ryzen 5 3600 ve asus geforce gtx 1650 super gaming pc nasıl olmuş

7000 tl civarı böyle bi pc topladım size danışmak istedim nasıl olmuş diye.
  10. I

Ryzen 5 3600 ve asus geforce gtx 1650 super gaming sistem nasıl

7000 tl geçmemem gerekti fakat 500 tl daha arttırdım.Fazla bilgim yoktur pc toplamakla alakalı.Sistemi size sormak istedim.
  11. I

8000 tl monitörlü pc toplama öneri.

8000 tl bütçede oyuna yönelik bir pc istiyorum. Size danışmak istedim.Kendim pc toplama konusunda zayıfım.
  12. I

Öneri 3000 tl geçmeyecek ekran kartı önerisi.

Pc almak istiyorum ve bütçem 8000 tl civarı monitörde dahil. 8000 tl lik bütçe içinde 3000 tl geçmeyecek şekilde oyuna yönelik hangi ekran kartlarını önerirsiniz .Eğer nasip olursa pc almak istiyorum.
Geri