Arama sonuçları: *

1. S

Aşırı Düşük FPS - Gecikme

Merhabalar, valorantta 150-400 arası genelde 250 300 lerde, cs de 150 240 arası almaktayım ve bu durum can sıkmaya başladı. Sistemim : R7 5800x 16x2 32gb 3400mhz ram Rog RTX 3070 Rog x570-F anakart 750w corsair psu 240mm sıvı soğutma Sistem Full Asus Rog ve Corsair parçalardan topladım...
  2. S

Sıvı Soğutmada hangisini seçmeliyim

Merhaba , Bilgisayarım Full Asus Rog ve Corsair İcue bileşenleri ile topladım. Sıvı soğutmam Corsair H100 ve soğutmasından ve sesinden memnun değilim. Bu yüzden yeni 360mm sıvı soğutma alacağım fakat 2 seçenek arasında kaldım. NZXT Kraken 360 mı Asus Rog Strix LC ||| 360mm İkisininde baktım...
  3. S

Bilgisayara garip şeyler oluyor

Bilgisayarımda dün garip şeyler farkettim. öncelikle bazı Uygulamalar açılmıyor , bazıları hata veriyor bazıları ise örneğin Visual Studioda Dosya yoluna NPM ile indirme yapamıyodum Nodejs inik ama gözükmüyordu gibi. sonrasında çalıştığı için bilgisayar sorun etmedim. Sonra Kulaklığın Kontrol...
  4. S

TP-LİNK UB500 Kontroller sorunu

Pes oynarken sürekli kasma yapıyor ve sürekli olarak bir kol düzgün bir kol gecikmeli olarak çalışıyor ve kasıp aralarında sürekli değişiyor gibi. oyunun kasması sistemime göre imkansız bluetooth ile alakalı diye düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?
  5. S

işlemci hızı hep sabit

R7 5800X kullanıyorum diğer kullancılara baktığıma göre ghz sürekli değişiyor fakat bende hep 4.2ghz sabit ne 4.7 ye çıkıyor ne 3 e düşüyor bu bir sorun mu
  6. S

FPS gereksiz düşük alıyorum

HP Victus 16 bir laptop aldım. İşlemci ve ekran kartı ısıyla alakalı her hangi donanımsal bir sorun görmüyorum ama valorant,cs gibi oyunlarda min 350-400 almam gerekirken 200-350fps alıyorum. Dikkatimi çeken iki şey var , birincisi şu oyunda ekran kartı %30 kullanılıyor ve 50 dereceyi geçmiyor...
  7. S

Yardım CASPER laptop sorunu

Casper Excalibur G870 aldım 2 ay oldu (pişmanım) başından beridir farklı farklı sorunlar vardı şimdide garip şeyler oluyor. bir tanesi oyundayken veya unreal engine gibi program kulanırken bir den bire 0.39ghz düşüyor işlemci 3 5 dakika sonra düzeliyor. 3 gündür olmaya başladı ve canımı...
  8. S

Casper Excalibur Performans

Casper Excalibur G870 bir laptop aldım(türk malı aldığım için pişmanım zaten :/) ilk geldiğinden beridir zaten fanda ince bir ses vardı şuan ise "Ömür boyu performans garantisi" bulunan bu pc örnek vereyim valorant lotus haritasında 600fps gördüğümü biliyorum aynı yerde aynı ayarlarda 300 zor...
  9. S

Vesa dönüştürücüsü nedir?

MSİ optix g24 monitörüm var ve vesa destekliyor ama dönüştürücü gerekiyod diyor basıl bir dönüştürücü ne almam gerek?
  10. S

Seçemedim yardımcı olur musunuz?

Ben bir üniversite sınavına hazırlanan öğrenciyim ve bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum, yani bilgisayar yazılım uygulamalarını rahatlıkla açabilmeli , hızlı , yeni özellikleri olan , şarj kapasitesi iyi olan ,ekranı kaliteli olan daha iyi olur gibi de karar veremedim bir türlü Lenovo...
  11. S

1660S MH çok düşük ne yapabilirim?

1660S de izlediğim ve öğrendiğim ayarları yapan arkadaşlar 31 32 MH alırken benim kartım 24 te kalıyor neden? Gigabyte 1660S O.C Core Clock =-110 Memory Clock =+1210 Power limit = 65 GPU 1300 1500 mhz Mem 8010 mhz olarak gözüküyor
  12. S

Yardım İşlemci Hızı Biosta farklı windowsta farklı

İşlemci Hızı Amd Sitesinde 4.1 GHZ boost frekans olarak görebiliyor diyor zaten o hıza çıkmadı hiç biosda 3.95GHZ gözüküyor ama windowsta sabit 3.59 önceden böyle değildi ne yapmalıyım?veya işlemci hangi hızda çalışıyor.
  13. S

gamepad çalışıyor ama kullanılmıyor

Pes 2020 Lite da gamepad 2 side sorunsuz çalışıyor fakat nascar heat 5 te çalışmıyor ne yapabilirim
  14. S

Güncelleme sonrası kasma

Bilgisayarı alalı 4 ay oldu son güncellemeler den sonra (hangisi bilmiyorum) bilgisayar kafayı yedi.(masa üstünde imlecin bile takıla takıla gitmesi ,bilgisayar kapata basınca kendini kapatamaması kendini yeniden başlatamaması) . Bunlar olduktan sonra pc yi resetledim driverları teker teker...
Geri