Arama sonuçları: *

• Users: Hudzell
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hudzell

Kilo alma rehberi (Garanti)

Dostlar kısa ve özet olması açısından hemen konuya giriyorum. Benim boy 190 kilo 69 70 arası yerlerde sürünüyor, ne yesem yaramıyor kafasındaydım iştahım olmasına rağmen. Sonrasında günlük yediğim içtiğimin hesabını çıkarınca açığım olduğunu fark ettim. Ve kendi karışımımı yaptım, sonucunu...
  2. Hudzell

Yardım DL : The Beast Nasıl daha ucuza alabilirim ?

Arkadaşlar bu oyunu bilen bilir ama çok pahalı fiyattan çıkıyor bir zaman evvel forumda bazı arkadaşlar indirim kombolari yapıyordu bunlardan hala geçerli olan yöntemler var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim Paylaşımlı hesap muhabbeti hariç ona güvenmiyorum
  3. Hudzell

Bu tarz editleri yapmayı nereden öğrenebilirim ?

Özellikle videosunu attığım kanalın tarzı çok hoşuma gidiyor ancak kullanılan efektler ve geçişlere yönelik doğrudan öğretici videolar bulamıyorum. Daha önce Capcut ile vesaire deneyimim oldu ama sanırım bunu Adobe After Effects ile vesaire yapıyorlar. Bunun öğreticisini nereden bulabilirim ?
  4. Hudzell

Cashback ile bir oyunu daha ucuza nasıl alabilirim ?

Dying light the beast çıktığı zaman almak istiyorum ama daha ucuza nasıl alabilirim ? Benim tek bildiğim akbank üniversiteli kampanya kapsamında biraz indirim veriyor. Bu işin piri olan birileri var forumda yardımcı olurlarsa Allah razı olsun :D
  5. Hudzell

Gemini için açtığım hesap ihlal yedi nasıl hesabı geri alabilirim ?

Hesap 2 gündür aktifti Amerika numarasi ve edu maili kullandım durduk yere hesap kapatıldı benzeri başına gelen var mı ne yapabilirim ?
  6. Hudzell

Öneri Tansiyon ölçen en ucuz akıllı saat önerisi

Merhaba arkadaşlar tansiyon sorunu olan bir yakınımız için akıllı saat arıyoruz. Modelden bağımsız tansiyon ölçebilmesi önceliğimiz dolayısıyla, bütçe olarak bu özelliğe sahip en ucuz saat hangisi ise ona göre ayarlayacağız, Piyasasını ve fiyat aralığını bilmediğimden bütçeyi ona göre...
  7. Hudzell

Telefonunuzda eksik olduğunu düşündüğünüz uygulama nedir ?

Merhabalar. Portföyüm için uygulama geliştireceğim. Bu uygulamanın aynı zamanda işlevsel ve ihtiyaçları karşılamaya yönelik olmasını istiyorum. Erişilebilir olmasını gerektiğini düşündüğünüz, paralı veya pahalı kopyası olan veya hiç var olmayan, bir uygulama araç arayışında bulundunuz mu ? Veya...
  8. Hudzell

Ekran kartının sıcaklığının ne olursa olsun 30 da kalması ?

Arkadaşım ikinci elden ekran kartı aldı hiçbir performans sorunu vesaire yok ama her türlü oyunda ve stres testinde kart sıcaklığı 30 derecede kalıyor. Oysa ki hot spot değeri 88 dereceye kadar çıkıyor. Bu durumda bir sorun var mı varsa ne anlama geliyor bilen birisi yardımcı olabilir mi ...
  9. Hudzell

Arızalı monitör almak ?

İkinci ekran olsun diye ucuz yollu monitör arıyordum kendime bunu buldum. Sağ üstten kırılmış sanırım ekranda böyle bir iz var. Bu şekilde alsam başımı zamanla ağrıtır mı ?
  10. Hudzell

Kasamın fanını nereden bulurum ?

Asus tuf gt 301 kasamın alttaki fanı bozulmaya başladı yenisini takacağım ama kasanın fanını arattığımda gereksiz pahalı fanlar çıkıyor karşıma. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  11. Hudzell

Atlantis Net İnternet Sağlayıcı Rezilliği ve Terbiyesizliği

Merhaba arkadaşlar, sizlere tüm müşterilerini 1 haftadır mağdur eden ve üzerine pişkin açıklama yapan bir sağlayıcı paylaşacağım. Ne olduğunu siz de bilin. Bu internet sağlayıcısına yıl başından beri aboneyim, 1000/1000 paketine sahibim ve ilk günden beri hiçbir sorun peşimi bırakmadı...
  12. Hudzell

Benim sayemde lol hextech sandıkları geri dönüyor Ciddiyim

Geçenlerde bir konu açtım sizleri boykota davet etmiştim. Yaptığım hareket her türlü kitleye ulaştı. Ve şuan sonunda LoL orjinal olarak bir açıklama yaptı ve sandıkları geri getirdi. Bahsettiğim konuya da bakabilirsiniz...
  13. Hudzell

Bu kasaya bu ekran kartı sığar mı

merch 319 6900 xt var 340 mm uzunlukta mevcut kasaya sığmıyor. Maks bütçe 4k bu kasa 380mm destekliyor sanırım uyumlu mudur ? https://www.trendyol.com/asus/a21-plus-argb-temperli-cam-usb-3-2-matx-mesh-siyah-mid-tower-gaming-kasa-p-823097079?boutiqueId=61&merchantId=105369
  14. Hudzell

Aç gözlülüğü için Riot'a Karşı Tepki Göster !

Riot'un üst kademelerinde yaptığı değişikliklerden sonra iyice para odaklı bir ideolojiye bürünmeye başladılar. Bu yüzden 28 Şubat'ta LoL'e girmeyerek oyuncu sayısında dalgalanma yaratarak tepki vermeye çalışacağız. Bu durumdan herkes muzdarip ama kimse ses çıkarmıyordu. Ben de kısa bir yazı...
  15. Hudzell

Bu ayarlar ile işlemcime overclock yapabilir miyim?

Clock tuner ile test yaptım sonuç olarak bu yazı çıktı: "Dıagnostıc results. AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor. CPU VID: 838. CPU tel: 1232. Max temperature: 67, 9° Energy efficient: 3,29 your CPU is Bronze sample. Recomended values for overclocking (p1 profile): Reference voltage: 1250 mv...
  16. Hudzell

Öneri 40-45k TL oyuncu laptop önerisi

Merhaba dostlar, arkadaşım için laptop bakıyoruz. Bütçe 40-45k arası olursa iyi olur. Tamamen oyun amaçlı kullanacak, mümkünse ekranı çok küçük olmamalı. Mümkünse Hepsiburada üzerinde satılan bir cihaz olursa sevinirim. Premium üyelik bakiyesini de kullanacağız. Teşekkür ederim.
  17. Hudzell

Değerli arkadaşlar, kızlardan korkmayın

Uzun zamandır konu dışında sayısız kız konuları açıldı herkes hemen hemen aynı konuda yardım istiyor. Üşenmesem rehber tarzında konu açardım ama kendi tecrübem ve bildiğim kadarıyla neyi nasıl olabileceğini açıklamak istiyorum. Sadrazamın sol testisi falan değilim ben kendi denediğim işe yarayan...
  18. Hudzell

Yardım S21 FE cihazımı iade etmeyi düşünüyorum?

Bu cihazı daha yeni 17K'ya aldım. Bataryası su gibi akıp geçiyor desem yeridir. A72 kullanmış birisi olarak batarya performansı hissedilir derecede berbat geliyor. Performansını beğendim ama bunu iade edip A55 almayı düşünüyorum sizin düşünceniz nedir?
  19. Hudzell

10-15k arası telefon önerisi

İkinci ele kaçamam pil performansı ve kamera kalitesini daha çok önemsiyorum önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 10-15k arası kesinleşmedi bu bantta önerilerinizi bekliyorum. @şahin doğan
Geri