Arama sonuçları: *

• Users: UweN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

❌İndirim Bitti! PAULMARK ERKEK TSHIRT 174.50 TL

Son birkaç adet kalmış https://www.trendyol.com/paulmark/erkek-bisiklet-yaka-oversize-t-shirt-p-1047548916
  2. U

Yardım CS2 Skin Satma Bekletmesi

Csfloattan skinlerimi satmak istiyorum ama mobil guardı gecen hafta aktif ettim. Bir hafta yetiyor mu satabilmem icin yoksa 15 gun mu aktif olmasi lazim bilgisi olan var mi. Steam pazardan satmak degil bahsettigim.
  3. U

CS 2 AWP Green Energy

Haftalık ödülden bu skin çıktı şuan 75 dolar gözüküyor 1 hafta pazar banım var açılınca satmalı mıyım direkt yoksa değerlenir mi bir de 120 dolarlık bir envanteri nakite cevirmek istersem elime kaç geçer bilgisi olan var mıdır
  4. U

......

....... A
  5. U

Öneri Amoled ekranlı akıllı saat önerisi

1-2k arası amoled ekranlı bilindik markalardan saat önerebilecek var mı
  6. U

Yardım TEMU SİPARİŞ İPTALİ???

1 saat önce sipariş verdim az önce iptal ettim siparişiniz iptal edildi sizden ücret alınmadı vs yazıyor ama ücret banka hesabımdan çekildi. kaç günde geri yatar bilgisi olan var mı deneyimi olan
  7. U

Rampage SMX-R53 SNAPPER MOUSE

Kullanan bilgisi olan var mı önerir misiniz veya başka önerebileceğiniz mouse var mı aynı fiyat segmentinde
  8. U

Yardım TCL MOVEAUDIO S108 (399₺)

Kullanan var mı ses kalitesi nasıldır kulağa oturuyor mu bilgi verebilir misiniz
  9. U

Yardım NH.QFJEY.007 Ekran Hk.

Acer'in sitesinde görüntü teknolojisi LCD arka aydınlatma LED yazıyor bu ne anlama geliyor bilen var mı acaba
  10. U

Yardım ASUS TUF özellik sorgulama

Asus Tuf A15-FA507NU-LP158 modelini inceliyorum ama ekranla ilgili bilgiyi bulamıyorum. Ekran %100 srgb mi nerden ogrenebilirim
  11. U

20-25K Laptop Önerisi

Maksimum 25k olacak şekilde ekranı orta şeker beğendiğiniz laptopları yazar mısınız
  12. U

Piyasada neden laptop yok?

Baktığımda teknosa da bile harici ekran kartlı topu topu İKİ laptop var bu böyle gidecek mi zam için stok mu yapıyorlar bilgisi olan var mı? Ayrıca 15-20k arası en az gtx 1650 ekran kartlı bir laptop alma istiyorum tavsiyesi olan var mıdır
Geri