Arama sonuçları: *

• Users: SytheP
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

İtopya PCH F Class 1.2 Gold alınır mı?

Pch F Class 1.2 Gold şu anda 6000 TL'ye satışta ve ben SSD'yi M.2 SSD ile değiştirerek satın almayı planlıyorum. Bu fiyata daha mantıklı bir PC toplanabilir mi merak ediyorum doğrusu. Eklediğim M.2 SSD ile fiyat şu anda 6200 TL. Fikirlerinizi merak ediyorum. PCH F class 1.2 Gold bileşenler; AMD...
  2. S

Bilgisayarımda SSD Boot seçeneği olarak kullanılamıyor

Dün gece bilgisayar yerli yersiz donduğu için yeniden başlatmak istedim ve yeniden başlattığımda Boot option 1 olarak SSD yerine HDD seçeneği vardı. BIOS'a girip defalarca 1. seçeneği SSD yapmama rağmen gene HDD seçiyordu. HDD'nin kablolarını da söktüm ki SSD'yi tanısın sadece diye. Bu sefer de...
  3. S

Ekran donuyor ama mouse hareket edebiliyor.

Arkadaşlar son bir senedir bilgisayarımda böyle bir sıkıntı var. Bilgisayar bi anda yanıt vermeyi kesiyor her şeye karşı ama mouse oynamaya devam ediyor. Mesela League of Legends'ta şampiyon seçimindeyim. Bir anda bilgisayar donuyor. Ama donma öyle bir donma değil. Donmaya başladıktan sonra...
  4. S

5000 TL ve civarı bilgisayar toplamak istiyorum. Parça parça alacağım

FX 6300 ve r7 370 bileşenlerine sahip, zamanında f/p için aldığım bilgisayar çok kötü durumda. Ben de parça parça bileşenleri alarak yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Sadece kasa olacak şekilde bana yardımcı olabilirseniz gerçekten mutlu olurum. Çünkü yeni zamanda çıkan bileşenleri doğru...
Geri