Arama sonuçları: *

1. Ehwenischer

Yardım Bios flashback ile güncelleme olmuyor

Elimde msi b550 gaming carbon anakart var ve flashback ile bios güncellemesi yaparken 5dk sürmesi gereken durumda 30 dakikadır bitmiyor, sistemde cpu hata ledi yanıp açmıyor ne yapmalıyım?
  2. Ehwenischer

horizon forbidden west oyundan atıyor

Öncelikle oyun korsan ancak harçlığımı aldığım taktirde tabii ki satın alacağım ancak bu oyunu nereden indirirsem indireyim oyun hemen atıyor, bende farklı grafik ayarlarında test ettim ve atma süreleri değişiyordu, buna ne sebep oluyor?
  3. Ehwenischer

Cinebench R24 açılmıyor

Sistemdeki OC performansını ölçmek için kullanacağım ancak pluginler yüklendikten sonra kapanıyor, sistemde OC vardı kapattım yine aynı. Format atmadan önce de böyleydi, buna ne sebep oluyor?
  4. Ehwenischer

Ryzen 5 3600 OC yapacağım

Elimde golden sample 3600 ve ID Cooling SE 224 XTS var, işlemcimin iliklerine kadar sömürmek istiyorum, yardımınızı bekliyorum.
  5. Ehwenischer

Witcher 3 oyundan atıyor

Witcher 3 oynamaya çalışıyorum lakin yükleniyor yazısı bittikten sonra hata vermeden atıyor, steam üzerinden oynuyorum nasıl çözebilirim?
  6. Ehwenischer

Öneri hikayeli 3a oyun önerilerinizi bekliyorum

çok canım sıkılıyor piyasadaki popüler çoğu 3a oyunu oynamış bulunmaktayım, önerilere açığım.
  7. Ehwenischer

Yardım R5 3600 nasıl soğutulur?

ASUS TUF B450M PRO S anakart ile r5 3600 kullanıyorum, gametech hd 2.0 ile soğutmaya çalışıyorum, cbp açık oyunlarda 75 derece ile çalışıyor UC olmadan sıcaklık düşürmek istiyorum BIOS ayarlarına hakimim, performans kaybı olmadan sıcaklığı nasıl düşürebilirim?
  8. Ehwenischer

Yardım R5 3600 aldım ne yapmalıyım?

1600 AF işlemci ile 6650xt kullanıyordum, 3600 işlemciye geçiş yaptım fakat hala ufak darboğazlar var, işlemcim CTR testinde altın silikon ile çıktı oc yapmak istiyorum ancak PBO, curve optimizer, veya manuel olarak mı yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum
  9. Ehwenischer

Yardım Fortnite DX12 işlemci kullanımı %100

Fortnite oynuyorum oyuna girerken yükleme ekranında takılıp ram ve cpu kullanımı %100'e fırlıyor ekran kartı kullanımı olmuyor fakat DX11 yapınca sorun yok, ben dx12 olarak oynamak istiyorum nasıl yapabilirim
  10. Ehwenischer

Yardım STEAM PUBG aniden çöküyor

STEAM Pubg mağaza bölümüne geldiğimde sebepsiz 5-10 saniye geçtikten sonra aniden oyun çöktü bildirimi geliyor, ne yapabilirim.
  11. Ehwenischer

XPG Gammix D30 OC performansı

Bu belleklerin OC performansı ne olur diye merak ettiğimden böyle bir şeye giriştim. sizce ne kadar zorlamalıyım? Base Clock , 3533/18 , şu anki hali 3200/16 buda çip...
  12. Ehwenischer

CPU OC ayarları nedir?

1600 AF işlemcim için manuel OC yapmak istiyorum lakin şu iki ayarın ne olduğunu bilmiyorum, nasıl bir ayar verebilirim?
  13. Ehwenischer

RX 6650 XT WATTMAN hatası

Merhaba elimde 1600 AF ve RX 6650 XT'li bir sistem var ve günde bir sürekli olarak oyun içi WATTMAN hatası alırdım Windows değiştirdim birden fazla driver denedim en sonunda yeni gelen driver bir nebze olsun dindirdi şimdi ise sistemi bir süre kapalı bekletip açtığım zaman bildirim olarak...
  14. Ehwenischer

NVIDIA ekran kartı boşta yüksek frekansta çalışıyor

Öncelikle merhaba benim elimde Gigabyte GTX 1650s 2x versiyon ekran kartım var fakat boşta iken gereksiz yüksek frekansta çalışıyor diğer ekran kartları 300-500mhz civarı çalışır iken benim kartım 1500mhz civarı çalışıyor nasıl düşürebilirim?
  15. Ehwenischer

Çözüldü✓ 1600 AF çok fazla güç tüketiyor

Elimde 1600 AF işlemci var OC yapayım dedim kendi Boost hızı olan 3.7 GHz için sabitledim 1.3v için ve 95W'ı gördü. 3.9 için denedim 105W çok rahat buluyor PBO ve CBP kapalı ne yapmam gerekir? Anakartım ASUS TUF B450M Pro s.
  16. Ehwenischer

Yardım Caps Lock bildirimi nasıl kapatılır?

Herkese merhaba Caps Lock tuşuna bastığım zaman sağ altta bildirim çıkarıyor nasıl kapatabilirim?
  17. Ehwenischer

1080p monitör VSR ile 4K oldu

Yeni aldığım JD24FG1 monitöün VSR ile 4K olduğunu fark ettim ama max. 1080p monitör bunun sebebi panelden midir yoksa VSR yüzünden mi?
Geri