Arama sonuçları: *

• Users: Beratsvly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

TP link archer t2u plus yavaş

Masaüstü bilgisayarım için internete bağlansin diye tp link archer t2u plus aldım cd driverim olmadığı için internetten indirip kurdum fakat bilgisayarını ne zaman kapatsam Hr açtığım da driveri tekrar silip yüklemem gerekiyordu. Çünkü hicbirseye girmiyordu YouTube a falan 15 dakikada giriyordu...
  2. B

Format attıktan sonra Winrar'ın ilginç bir şekilde açılmaması.

Konuyu açıcağım yeri bilemediğimden dolayı buraya yazıyorum. Dün format attım bilgisayarıma. Winrar'ı yükledim ve zipli dosyaları sol tıkla açmaya çalışınca her şey bir iki saniyeliğine siyah oluyor ve geri oluyor üstelik dosya açılmıyor. Ama sağ tıklayıp winrar ile birlikte aç diyince hiçbir...
  3. B

Çözüldü✓ format attıktan sonra ssd nin bi kısmı gözükmüyor

Windows 10 pro format attım gelen gelişmiş format menüsünden diski 2'ye ayırdım. Toplamı 470 gb olan ssd diskim şuanda bilgisayarı açtığımda toplam 243 GB olarak gözüküyor lütfen acil yardım edin çözümü var mıdır?
  4. B

7 k monitörlü sistem

Evet arkadaşlar 7k ya günümüz oyunlarını açan monitörlü bi sistem arıyorum
  5. B

Yardım kasadan ses çıkıyor

Bu sabah bilgisayarı açtığımda ilk defa böyle bi sesle karşılaştım hemen kapattım bir şey olur mu inşaat makinesi gibi ses çıkartıyor du
  6. B

Valorant için mouse önerisi

Evet fps oyunları için mouse arıyorum fiyat ne düşük nr yüksek olsun arkadaslar esporcu seviyesinde olursa sevinirim
  7. B

Cyberpunk kaldırır mı

Rx5550xt 8gb ekran kartı 16gb ram ryzen 2600 b450 s2h var kaç fps alırım
  8. B

2 ssd 500w psu kaldırırmı

Pek bilgim yok ekran kartı rx5550xt 8gb 16gb ram birde 500gb ssd var asd yetmiyor bi 500 ssd daha alıp takmak istiyorum psu yeterlimi işlemci ryzen 2600
  9. B

acil yardım mikrofon çalışmıyor ses geliyor

dün oynarken sorun yoktu bugün bir kaç uygulama sildim ama hepsi oyunla alakalı şeylerdi ve valorantta konuşunca sesimin gitmediğini farkettim googlea mikrofon testi yazıp denemek için girdiğimde Görünüşe göre, mikrofonunuz başka bir uygulama tarafından kullanılıyor veya engelleniyor...
  10. B

Yardım Valorant Yardım (acil)

Valorant oynarken graphics card driver crashed uyarısı veriyor diğer oyunlarda olmuyor ekran kartı rx5550xt 8gb sadece valoda oluyo sürücülerin hepsi güncel
  11. B

asus usb n10 kablosuz adaptör sorun acil yardım

bundan önce bi kablosuz adaptör kullanıyordum oyunlarda gidiyordu sürekli bğalantı kopuyordu şimdi bu asus usb n10u aldım cd ile kurulumu vardı cd yeri olmadığı için internetten driverını indirdim bundada aynı sorun kopup duruyor internet arkadaşlar çözümü yokmudur sürekli para veriyorum lüğtfen...
  12. B

Yardım Bu sisteme 500w yetermi

High power 500w rx5550xt 8gb ekran kartı ryzen 2600 16gb ram 480gb ssd bunun için yeterlimidir bazı yerlerde gördüm 650 600w takıyorlar bir şey olurmu
  13. B

Yardım hdd alıyorum yardım (acil)

windows u ssd ye kurup oyunları hdd ye kurarsak oyunlar ssdye göre geç açılır mı
  14. B

Yardım nvidia ge force 610m iyi midir?

ge force 610m iyi kartmıdır sizce piyasada değeri ne kadardır
  15. B

Yardım Oyun fiyatlarına el atmamız lazım

Oyun fiyatları almış başını gidiyor 750 800 900tl oyun mu olur arkadaşlar bu zevk meselesinden çıktı artık lüks e geçti üstüne üstlük bazı kişiler herkes ps5 almıyabilir diyor bizim topluca bu konu hakkında bişey yapmamız lazım yokmu bi fikri olan
  16. B

Laptop ve ps3 ün içindeki hddler kasaya takılırmı?

Başlıktada yazdığı gibi laptopdaki ve ps3deki hddler kasaya takılırmı
  17. B

Yardım Adata 480gb ssd (yardım)

Arkadaşlar ben bu ssdyi aldım 50gb lık bir dosya aktarımı yaptım fakat sürekli inip çıkıyordu aktarma hızı 12mb oluyor sonra bi anda 150olup direkt 12ye 13e doğru iniyor sizce birşeyi varmıdır
  18. B

Overclock yardım (acil)

Arkadaşlar over clock yapsak ne kadar fps artar ve zararlımıdır ekran kartı rx5550xt 8gb
  19. B

Öneri Dsmart almayın aldırtmayın

Dsmart kullanıyoruz 15 gündür internetimiz yok ve her müşteri hizmetlerini aradığımızda abartısız 1 saat bekliyoruz 15 gündür 500dakka gitti neredeyse her neyse hergün arayıp rapor açtırıyoruz maksimum 48 saatde dönecekler dediler 2 haftadır dönmediler 3 gündürde iptal için arıyoruz iptal...
  20. B

Test yazılımları yardım

Arkadaşlar bilgisayarın bütün parçalarını rami olsun ssdsi olsun hepsini test edip sağlam düzgün çalıştığını gösteren programları atarmısınız lütfen bilgisi olanlar cevaplasın acil
Geri