Arama sonuçları: *

1. A

İşlemci soğutucu apartı oturmuyo

Soğutucunun yanında gelen aparat kare şeklinde civata yerleri benim anakartımda dikdörtgen böyle saçan bişeyin içindeyim ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim
  2. A

Fifa 23 dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda hatası

İnternette kesinlikle bu sorun ile ilgili bir şey yok acayip saçma çözemedim bo soun genellikle disklerde oluyo ama ben burda ne yapıcağımı anlayamadım
  3. A

hiçbir multi oyuna bağlanamıyorum

Merhaba arkadaşlar 2 haftadır denemediğim şey kalmadı 3 kere işletim sistemini değiştirdim win home düşürdüm önce sonra win 11 e geçtim ama kesinlikle sorun çözülmedi fifa 22 ye giriyorum sunuculara bağlanmıyor riot oyunlarına giriyorum bağlanmıyor fakat internette istediğim gibi dolaşıyorum...
  4. A

Bu sistem iyi mi? darboğaz yapar mı?

arkadaşlar sistemin linkini bırakıyorum bakıp incelermisiniz sistem darboğaz yaparmı fiyatını hak ediyomu yada 12 bin lira bütçem var daha iyi bir sistem öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkürler...
  5. A

RX 550´YE RAYZEN 1600 VE MSI B450M-A PRO MAX alsam uyumlu olurmu

elimde rx 550 var buna eklenti yapmak istiyorum elimdeki anakarta OC yapılmıyor işlemcide rayzen 3 1200 yani dandik bunların yerine rayzen 1600 ve MSI B450M-A PRO MAX alsam uyumlu olurm bi sıkınıt yada dar boğaz yaparmı
  6. A

AMD RAYZEN 3 1200 RAYZEN MASTER

Merhaba rayzen 3 1200 işlemcime OC yapmak istiyorum rayzen master ile deniyorum fakat diğer kişilerde olan basit görünüm modu yok bende bu benden kaynaklımı yada başka türlü nası yapa bilirim. işlemci: rayzen 3 1200 ekran kartı: amd rx550 4gb anakart: bioster A320 MOTHERBOARD böyle bişey...
  7. A

ekran kartı diriverını sildim yeniden başlattım ekran gelmiyor

abilerim ablalarım ekran kartı direverın güncelmesi gelmiş diye amd driverını sildim sonra bana yeniden başlat dedi bende başlattım kapanmadan önce hiç sıkıntı yoktu sonra şifregirme ekranı gelmedi siyah ekran sadece fare var sadece şifre bölümü olmasa ctrl+alt+del ile görev yöneticisiniacıp...
  8. A

PC İŞLEMCİ 40 DERECENİN ÜSTÜNE ÇIKINCA DROPLAR VE KASMALAR OLUYO

ARKADAŞLAR BAŞLIKTA DEDĞİM GİBİ İŞLEMCİ 40 DERECENİN ÜSTÜNE ÇIKINCA SES TAKILMALARI İMLEÇ TAKILMALARI VE DROBLAR GİRİYO BU ISIDANDA OLMAYABİLİR TAM ANLAYAMADIM EKRAN KARTI:RX 550 İŞLEMCİ:amd ryzen 3 1200 quad core 3.1 ghz RAM:8GB 3000MHZ ANAKART:Biostar A320MH AMD A320 2666MHz DDR4 Soket AM4...
  9. A

Yep Yeni PC Takılıyor

Merhaba daha 1 alalı 1 ay olmyan toplama pcm pc yi ilk açtığımda takılmalar oluyo seste takılma oluyor 10-15 dk geçiyor bir oyuna girdiğimde 20-25 dk geçiyor ama 4-5 saat kulandıktan sonra pcyı kapatıp dinlendirmek zorunda kalıyom çünkü artık takılmalar ve ses takılmaları fazlalaşıyo sadece...
Geri