Arama sonuçları: *

• Users: satakan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

50-60k bin TL arası oyuncu laptop önerisi

Masaüstü pcmi satıp laptop alacağım.Başlıkta yazdığım bütçede bir oyuncu laptobu arıyorum Şuan kafamda GIGABYTE AORUS 16X ve Msı Cyborg 15 A13VF-894XTR var Sizin önerileriniz nelerdir ?
  2. S

Spor için kulak üstü kulaklık Önerisi

Arkadaşlar bu kulaklığı spor için almayı planlıyorum.Tavsiye eden oldukça var.Sizce nasıl? Tavsiyeniz var mı
  3. S

Sporda kullanabileceğim Kablosuz

Merhaba.Spor için kablosuz kulaklık arıyorum.500tlyi geçmeyecek şekilde önerileriniz nelerdir ?
  4. S

Msi Mag Forge 100r Kule tipi Soğutucu önerisi

Merhab. Msi Mag Forge 100r Kule tipi Soğutucu alacağım.Bu soğutucu da karar kıldım fakat kasaya sığar mı ? başka öneriniz var mı
  5. S

2k bütçeye oyuncu kulaklığı

Arkadaşlar iyi forumlar.2kya oyuncu kulaklığı almak istiyorum.Kablolu kablosuz fark etmez.Benim için kaliteli olsun yeter.Önceden kullandığım gamepower mihawk kulaklığı mefta gibi bir şey.O kulaklığın mikrofonu güzeldi ve müzik için iyi idi.Tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. S

Müzik için kablolu kulaklık (Telefon) 400 500TL

Merhaba.Müzik dinlemek için kulaklık arayışındayım.Telefon için alacağım.400 500 Tl arasında olursa sevinirim.İyi forumlar
  7. S

Cloud 2 mi ? Void Elite mi ?

Merhaba kulaklık alıcam fakat kararsız kaldım 2 model arasında.Şuan Gamepower mıhawk kullanıyorum ve kaliteli bir kulaklık almak istiyorum Şuan almak istediğim 2 model arasında kaldım Corsair Void Elite ve Hyperx Cloud 2 Hangisini önerirsiniz ve neden ? Daha iyi model dediğiniz varsa ve...
  8. S

Gta 5 Türkçe Yama (Hikaye Modu)

Merhaba.Gta 5in hikaye modunu türkçe yama ile bitirmek istiyorum.Bazı yerlerde yinede ban yenildiğine dair haberler gördüm. Sadece hikaye modunu oynayacağım .Ban yinede ban yer miyim ?
  9. S

Fifa 21 Discord Problemi

Fifa 21 Online'da maç atarken discordda sesim gelmiyor.Sorun nedir ? Diğer oyunlarda herhangi problem olmuyor sadece fifa 21'de oluyor.Onlineda maç atarken ses arkadaşlarıma gitmiyor
  10. S

Warband Mouse takılıyor

Merhaba.Yeni nesil bir sistem aldım ve pcyi sıfırlamadan önce warbandı sorunsuz bir şekilde oynuyordum.Sıfırladım ve driver vs oyunlarımı kurdum fakat warbandı tekrar oynamak istedim.Oyuna girince savaş alanlarında kasma vs yok fakat haritada olsun pazarda olsun oyun takılıyor ve haritada...
  11. S

İnstagram hesabıma ulaşamıyorum

İnstagram hesabıma normalde girerken ertesi gün girememeye başladım.Hesabın şifresini değiştirdim hala aynı.E postasına da bildirim gelmiyor.İnstagram destek kısmına mail attım hala cevap bekliyorum.Hesaba başka ipden de girdim fakat aynı sorun devam ediyor.
  12. S

Pc gameped'i görüyor fakat çalışmıyor

Mart ayında pc aldım ve o sıralar markete gelen gamepad'i satın almıştım.FIFA 20'yi ilk başlarda güzel güzel oynarken ertesi gün kolu pcye taktığımda bilinmeyen aygıt olarak görmeye başladı.Başka bir kol aldım fakat yine aynı hatayı verdi.Başka bir laptoba taktığımda ise çalıştı.Sorum; 1.Bu...
  13. S

Pc'ye gamepad'i bağlıyorum fakat farklı görüyor.

Kol ile oyun oynamak için 80 TL'ye gamemaster gamepad aldım.Başka bir laptopda denediğimde test yerinde başarılı bir şekilde gözüküyor fakat kendi pcme taktığımda test edemiyorum ve farklı görüyor.
  14. S

Nvidia shadowplay klip sorunu

Nvidia shadowplay ile klip alıyordum.Dün akşam saatlerinde klip alma açık iken sağ köşede siyah bir kutu belirdi.Klip almayı kapatınca geri gitti.Bu sorunu yaşayan var mı ? veya nasıl çözebilirim ?.Masaüstünün sağ alt köşesinde çıkıyor.
  15. S

Crucial P5 M2 ssd Kullanıcı Yorumu ?

Crucial P5 M2 ssd almayı planlıyorum.Msi b450m a-pro max ana karta sahibim.SSD'yi kullanan var mı ?.Şuan internetde fiyatı indirimde.
  16. S

Anlık Takılma/Oyunlarda Saniyelik Donma

Merhaba.Yeni bir pc aldım ve daha 1 ay olmadı.Pcmin özelliklerini yetebileceği tüm oyunları açıyorum fakat oyunların ortasında bazen oyunlara drop giriyor ve 3 4 saniye gelmiyor.Örn;Gta Vice oynarken arada takılıyor veya gta 5 oynarken şehirde hızlı giderken takılmalar yaşıyorum.Sorun neyden...
  17. S

Aiga psu alınır mı ?

https://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-5a-rtx3060/ Gamegarajdaki sistemi baya uygun gördüm fakat güç kaynağı beni endişelendirdi.Aiga psu güvenilir mi ? kullanan oldu mu
  18. S

Mavi ekran sorunları

Pcde mavi ekran hatası aldım.Daha sonra pcyi tekrar başlattım ve kulaklığımın mikrofunu çalışmıyor.Discord gibi platformlara bağlanıyorum sadece kulaklık çalışıyor.Mikrofon çalışmıyor.Driver fln indirdim fakat bir türlü çalıştıramadım
  19. S

Sharkoon Psu alınır mı ?

Sharkoon 650w 80+ güç kaynağı alınır mı ?
  20. S

Sizce hangi sistem iyi ?

SİZCE HANGİSİ ÇOK KARARSIZIM
Geri