Arama sonuçları: *

1. T

VDSL Altyapıda hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

Selamlar arkadaşlar, oturduğum bölgede fiber olmadığı için 50Mbps'ye kadar Türk Telekom VDSL altyapı kullanıyorum ama Türk Telekom'un sürekli kopması ve düzensiz sinyal vermesinden dolayı sağlayıcımı değiştirme kararı aldım, sizler hangilerini önerirsiniz? Turknet ve Vodafone'da da maksimum...
  2. T

Maksimum 1000TL LGA 1151 işlemci soğutucusu önerisi

Arkadaşlar oyun oynarken iyi soğutabilecek sıvı ya da hava soğutmalı olmasını istiyorum. Maksimum bütçem 1000 TL şu anda Intel stok fan kullanıyorum ve RAM'lerle arasında çok az mesafe var o yüzden sığabilecek bir tane olsun. Soket tipim LGA 1151. Önerilerinizi bekliyorum. Anakart: H310CH5-M7(V1.0)
  3. T

MAGIC-REFINER MK31 Alınır mı?

Arkadaşlar çok güzel bir klavyeye benziyor compact , kablolu ve ses çarkı da var sizce güzel mi alınır mı ürün linkini de bırakıyorum...
  4. T

Hangi bas gitarı tercih etmeliyim?

Arkadaşlar bas gitar alacağım da sizce bu modellerden hangisi daha iyi ya da önerebileceğiniz başka modeller var mı? Şimdiden teşekkürler. https://www.do-re.com.tr/sx-sbm1-bg-bas-gitar-blue-glow https://www.do-re.com.tr/sx-vintage-series-bas-gitar-lake-pacific-blue...
  5. T

CS:GO alt + Tab yaptığımda 4:3 strecht bozuluyor

Arkadaşlar CS:GO'yu 4:3 strecht oynuyorum ve alt + Tab yapınca ya da masaüstüne gelince ve tekrardan oyuna basınca strecth yerine yana siyah barlar geliyor ve border oluyor arkadaşımda bu sorun yok ve sistemlerimizdek ekran kartlarımız arasındaki tek fark onunki RX580 benimki ise RX570 bunu...
  6. T

Oyunlarda sol üstte yeşil kare

Arkadaşlar son birkaç gündür Radeon Software PA-300 hatası veriyordu ve bu sefer Valorant oynarken sol üst tarafta yeşil bir kutucuk gördüm nedenini bilen var mı? Ayrıca Radeon Software'ı DDU kullanamadan silme olanağım var mı?
  7. T

Ekran Kartıma Ne Oldu?

Arkadaşlar başıma bir olay geldi. Şimdi ben .bat dosyasından animasyon yapmak için videoyu framelerine ayırıp onları ASCII Art'a dönüstürüp .bat dosyasına yazacaktım biliyorum çok karışık) sonra framelerine ayırma bitene kadar video izleyim dedim açtım MP4 dosyasını sonra bir anda video dondu...
  8. T

Dosya şifreleme sertifikanızı ve anahtarınızı yedekleyin?

Arkadaşlar biraz önce "dosya şifreleme sertifikanızı ve anahtarınızı yedekleyin" diye bir uyarı aldım ve sonra amınsata bastım sizce bu nedir? Sistemimde herhangi bir virüs mü var? Bilgisayarı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir şey görmedim bilen var mı?
  9. T

Visual Studio code nasıldır?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki en son Visual Studio community 2019 indirip pişman olmuştum. Sizce Visual Studio code indirmeli miyim? Şu anda atom kullanıyorum Visual Studio Code'a geçmeli miyim? Ve Visual Studio kod community 2019 gibi ağır mıdır? Ve boyutu ne kadardır? Biliyorum çok fazla soru...
  10. T

Visual Studio yükledikten sonra yavaşlık

Arkadaşlar Visual Studio 2019 community indirdim ama sonra sildim atom editor kullanmaya karar verdim ama Visual Studio'yu indirdiğimden beri bilgisayarı açarken ve kapatırken normalden yavaş oluyor Visual Studio uninstaller (GitHub 'daki) kullanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
  11. T

i5 9400-F Visual Studio 2019 community kaldırır mı?

Arkadaşlar oyun yapmak için indiriyorum sizce Visual Studio 2019 Community kaldırır mı işlemcim? Ve Visual Studio'yu indirdikten sonra herhangi bir performans düşüşü yaşar mıyım?
  12. T

Sistemimle Oyun Yapabilir miyim?

İşlemci:İ5-9400F 2.9-4.1 GHz I Anakart: Mikro ATX H310 L I Ekran Kartı: AMD Radeon™ RX570 8GB 256 Bit GDDR5 I RAM: 16GB DDR42666Mhz I Güç Kaynağı: 500Watt85+ I Bağlantı: 300Mbps 802.11 b/g/n I Depolama: 1TB HDD + 240GB SSD I Soğutma Sistemi:İntel Stok Soğutucu
  13. T

Masaüstünde seçtiğim yer kayıp oldu?

Arkadaşlar masaüstünde en altta -Kopya yazısı görünüyordu (oyun modladığım için dosyayı kopyalamıştım) ama yani olamaycak bir yerde (görev çubuğu ile klasörlerin arasında o yazıyı görüp sol kliğe basılı tutarak seçtim ve kayıp oldu sizce neden oldu? Bilgisayarıma bir şey mi olmuş? Şimdiden sağ...
  14. T

Call Of Duty Warzone Benzeri Oyun Tavsiyesi

Arkadaşlar Call of Duty Warzone benzeri bedava oyun varsa söyler misiniz?
  15. T

HaxeFliex İndirilmiyor

Arkadaşlar biliyorsunuz oyun modluyorum ama Haxe inmesine rağmen HaxeFliex indirilmiyor. İndirmeye çalıştığımda olmuyor Haxe versiyonun eski olmasından olabilir mi? Ama yapımcı "Install Haxe 4.1.5 (Download 4.1.5 instead of 4.2.0 because 4.2.0 is broken and is not working with gits properly...)"...
  16. T

Co-op Oyun Tavsiyesi

Arkadaşlar bana bedava olan ve aynı bilgisayardan kolla ve klavyeyle oynanabilen oyun önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :).
  17. T

Oyun Müzikleri İçin Kolay Ve Bedava Program Önerisi

Arkadaşlar oyun modluyorum (Friday Night Funkin) müzik ekleyeceğim bana kolay ve bedava bir müzik yapma program önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)
  18. T

Call Of Duty Warzone Oynayabilir Miyim?

Arkadaşlar Sizce bilgisayarım Call Of Duty Warzone'u kaldırır mı? Sistemim: RX 570 8GB İ5-9400F 16 GB RAM 2666mHz Stok Soğutucu. Kaldırırsa düşük ayarlarda kaç FPS alırım Daha fazla FPS almam için hangi ayarları yapmalıyım? Şimdiden Teşekkürler.
  19. T

Buff The Game Mining Yapıyor Mu?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi buff the game diye bir program var oyun oynadıkça para kazanıyorsun programı indireceğim ama mining yapıyor mudur sizce arkadaşlar birde sanırım overwolf ile iş birliği yapıyormuş siz ne diyorsunuz?
  20. T

Canlı yayın yapmak için uygulama önerisi?

Arkadaşlar FPS ve performans düşürmeyen bir uygulama önerir misiniz?
Geri