Arama sonuçları: *

• Users: sefagkts
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sefagkts

7kya oyun için monitör

arkadaşım bakıyor aklında bu var arkadaşım bakıyor aklında bu var ama ben casper önermiyorum https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-27-300hz-1ms-mprt-curved-g-sync-freesync-oyuncu-monitoru.html sizce alınır mı veya max 7kya tavsiyeniz nedir
  2. sefagkts

FC26 zaman uyumun bozuldu hatası

arkadaşlar bugüne kadar hiçbir problem yoktu şuan böyle bir hata alıyorum sorunun çözümünü bilen var mı? dosyaları doğruladım bios saati doğru güncel ne yapabilirim hata: "bir hata oluştu ve oynadığın online maçla zaman uyumun bozuldu"
  3. sefagkts

Çift monitörde 2. ekran kasma sorunu

selamlar arkadaşlar şöyle bir sorunum var çift monitörüm var ana ekranda oyuna girdiğimde ikinci ekranıma tarayıcımdan veya discorddan yayın izlediğim zaman donma yapıyor neden kaynaklı olabilir nasıl düzeltebiliriz
  4. sefagkts

Pcye google chrome kuramıyorum

arkadaşlar merhaba konu doğru yerde mi emin değilim ama bugün google'a bir şey oldu ve kendi kendine microsoft güvenlik eklentisi kurdu ayarları değişmeme izin vermedi bende silip yeniden yüklemek istedim şimdi de yükleyemiyorum şöyle bir hata veriyor şuan google pcde kurulu değil görev...
  5. sefagkts

Pcye internet gelmiyor çok tuhaf alt mesaja bakın

arkadaşlar merhaba şuan çok saçma bir durum içerisindeyiz internet var kasaya kabloyu takıyorum internet var gözüküyor fakat hiçbir şeye giremiyorum sorun kabloda falan desek değil laptop var ona takıyorum öyle bir sorun yok problem kasanın girişinde desek arkadaşımın evine götürdüm onun evinde...
  6. sefagkts

Fivem port yönlendirme

arkadaşlar fivem'de bi sunucuya girmeye çalışıyorum arkadaşlar vs. girdi ben giremiyorum şöyle bir hata alıyorum port yönlendirme falan varmış onları yaptım fakat hala giremiyorum nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varmıdır
  7. sefagkts

20000 tl oyun için sistem

arkadaşlar 20kya oyun için öneri sisteminiz varmıdır bi tanıdık kardeşi için alacak valo gta5 tarzı vs. oyunlar için
  8. sefagkts

100k ya kadar hazır sistem

oyun odaklı 80-100k arası hazır sistem önerileriniz var mı arkadaşlar biraz gezdim konularda bu bütçede az sorulmuş ve pek yorum yok
  9. sefagkts

Max 9-10k 32inc monitör önerisi

arkadaşlar https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-onvo-ov32mnt301gq-32-1-ms-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,820263177.html bu monitör 8k ya bime gelecekmiş de alınır mı veya bu bütçeye daha iyi 32inc var mı
  10. sefagkts

Honor Magic7 Lite sizce nasıl alınır mı

arkadaşlar abim kendisine telefon bakıyor sizce bu fiyata alınır mı lemurun reelsinde denk gelmiş bu fiyatta daha iyisi var mıdır veya
  11. sefagkts

Huawei HG255s wifi hız problemi

arkadaşlar kablolu bağlantıda hızım üstteki şekilde fakat telefonda wifi de inanılmaz bi yavaşlık var modemle arama duvar olmadan bile 5-10 metre uzaklaşınca 5-10 mbps hız geliyor ve gelen hızda yok gibi bir şey 2.4 veya 5ghz bağlantı çok fark etmiyor nasıl çözebilirim wifi kanalı değiştim fayda...
  12. sefagkts

Rampage Force V995 Direksiyon Seti Nasıldır?

arkadaşlar bu set direksiyon seti nasıldır kullanan varmı almak istiyorum g29 bakıyorum fakat aralarında dağlar var o yüzden buna yöneliyorum tavsiye eder misiniz şuan en uygun 11k'y var Rampage FORCE V995
  13. sefagkts

Pc format attım ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar ardakaşımın pc'sine format attım benim eve getirdi attım ekrana görüntü geliyor sıkıntı yoktu kendi evine götürdü ama şimdi ekranına görüntü gelmiyor neden olabilir bios pili çıkarıp taktırdım ramleri çıkartıp taktırdım ama ekranına görüntü gelmiyor yanına gidemiyorum uzakta oturuyor...
  14. sefagkts

Kick vergi muhabbeti nasıl

Arkadaşlar merhaba oyun oynarken yayın açıyorum da arkadaşlarım abone oluyor aboneliği açtım fakat stripe üzerinden para sanırım banka hesabına otomatik geçiyormuş ben otomatik geçirdiğini bilmiyordum vergi durumu nasıl oluyor acaba yapan bilgisi olan varmı problem yaşamak istemiyorum az bi para...
  15. sefagkts

Üniversite içine cafe açmak

Arkadaşlar selamlar abim ve arkadaşı bi üni içersine cafe açacak iç mimar vs. biraz maliyetli geldiği için kendimiz yapmak istiyoruz fakat 3d çizim bilgimiz yok örnek tasarım bulabileceğim veya böyle bir konsept tasarım yapacak yapak zeka vs. var mı acaba?
  16. sefagkts

❌İndirim Bitti! Asus ROG Strix XG259QNS 24.5" 0.3 ms 380Hz 14.250TL

Geçen ay 15.5k 16.5k arası gidip geliyordu şuan 14.250 alınır mı sizce nasıldır kullanan var mı? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg259qns-24-5-0-3-ms-full-hd-g-sync-freesync-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,699899335.html
  17. sefagkts

Havit Gamenote Kb884L Nasıldır

arkadaşlar bu klavye nasıldır kullanan var mı veya bu fiyatlara daha iyi olur dediğiniz türkçe klavye var mı? https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb884l-rgb-mekanik-turkce-klavye-1-06inc-tft-lcd-ekran-red-switch-p-824135118?merchantId=968
  18. sefagkts

SteelSeries Apex3 alınır mı

Arkadaşlar klavye bakıyorum da kafamda başlıktaki var bu fiyata veya daha uyguna daha iyisi var mı veya bu alınır mı bu fiyata
  19. sefagkts

Ailem için makul fiyatta telefon

Arkadaşlar anneme telefon bakıyorum da sadece whatsapp YouTube falan ve fotoğraf video torunlarını falan çekiyor alabileceğim en uygun fp telefon nedir acaba bütçe belirlemedim ama dediğin gibi kullanım alanı az olduğu için en makul fiyattaki kullanılabilir telefon ne alabilirim
  20. sefagkts

Ryzen 9 5950X 4060 8gb ye uyar mı

Arkadaşlar bunu almayı planlıyorum acaba ekran kartına uyum sağlar mı problem yaşar mıyım? Anakartım da asus prime b450mk modeli var internet sitesinden baktım uyumlu işlemcilerde var uyar sanırım r9 7900x3d almak istiyordum o yazmıyor uymuyor sanırım
Geri