Arama sonuçları: *

1. Poyraz Efendi

Bilgisayar hata verdi?

Bilgisayarı açtığımda bu sayfa geliyor ve kapatıp açsam da düzelmiyor nasıl düzeltirim şimdiden teşekkürler
  2. Poyraz Efendi

Python öğrenmek için en iyi ücretsiz kaynak nedir?

Soru yukarıda öğrenme amacım da hobi
  3. Poyraz Efendi

Bu komikli mouse iş görür mü?

Dailytech 2.4 Ghz Spor Araba Şekilli Kablosuz Optik Mouse Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Arkadaşıma hediye alacağım iş görür mü?
  4. Poyraz Efendi

Boşta ekran kartı sıcaklığı yüksek

boşta 57 derece ama kullanımı yüzde 0,maks 73 derece gördüm ama neden boşta sıcak çalıştığını anlayamadım.Sebebini bilen var mıdır?
  5. Poyraz Efendi

İnno 3d RTX 2060 ekran kartımın fan RGB sini kontrol etme?

Soru başlıkta,hangi yazılımı kullanmalıyım?
  6. Poyraz Efendi

Razer cynosa lite arkaplan ışığını açma

Yanlışlıkla klavyeye oturdum ve yanlışlıkla kapattım,nasıl açabilirim? 1610204874 Gülücük atma yazarken hiçbirşey göremiyorum ezbere tazıyorum ve bu çök zor
  7. Poyraz Efendi

Öneri Monitörümde ölü pixel tespit ettim seçeneklerim neler?

Monitörüm Aoc'un c24g2ae modeli,İtopyadan Efffsane cuma indiriminden 1500tl ye almıştım.Monitöre ölü pixel testi yaptırmak aklıma şimdi geldi ve 1 adet ölü pixel tespit ettim.Değişim şansı var mı?Ya da süresi geçti mi birisi neler yapabileceğim konusunda yardımcı olursa sevinirim
  8. Poyraz Efendi

Öneri 400tl red swith klavye önerisi!

Maks bütçe 400 tl,yukarıdaki özellikleri karşılayan güzel bir klavye lazım arkadaş için.
  9. Poyraz Efendi

Valorant Radyanit ne işe yarar?

60 radyanitim var ne işe yarıyor?Skin felan alabiliyor muyum?
  10. Poyraz Efendi

Yardım Eski intel işlemci için ram tavsiyesi!

Arkadaşım i5 5200u için 2 tane ram alacak anakartın 2 ram slotu var ve 1600mhze kadar destekliyor fikriniz var mıdır? 1609533970 2x4 ram olacak
  11. Poyraz Efendi

Fazla fps almanın yararı var mıdır?

Mesela 165 hz ekranım var 165 üstü aldığımda input lag azalır mı?Yada 165e sabitlemeli miyim? 1609452272 Burada baz aldığım oyun cs.fazla fpsin yararı var mı?
  12. Poyraz Efendi

Monitörde Baygın pixel? var

Siyah ve kırmızı gibi renkleri verebiliyor ama beyaz ya da yeşil gibi renklerde azıcık belli oluyor.Monitörün dışlarına doğru sizce yapılacak bir şey var mı?
  13. Poyraz Efendi

Yardım Ekran kartı boşta 57 derece??

Dostlar görev yöneticisinden ekran kartını kullanımı yüzde 1 ama kart 57 derece diyor sebebi nedir?
  14. Poyraz Efendi

Yardım Boştayken ekran kartı ısısı yüksek?

Görev yöneticisinden baktım.Ekran kartı kullanımı %1 ama 56 derece felan gösteriyor neden sizce?En hardcore oyunda afterburnerde 73 gördüm boştayken sıcak olması şaşırttı beni.
  15. Poyraz Efendi

3500x ile yapacağım yayın nasıl olur?

Upload hızım 5,işlemcim 3500x.Yayın yapsam kaç p kaç fps veririm?
  16. Poyraz Efendi

Animeli ekran kartı!3070 alacaklar bir daha düşünsün

Haberi buraya bırakayım https://www.webtekno.com/haber/amp/104013 3070 alacaksanız buna bakın!
  17. Poyraz Efendi

İşlemci silikonunun kalitesini nasıl öğrenirim?

3500x kullanıyorum, nasıl öğrenebilirim işlemcinin silikon kalitesini
  18. Poyraz Efendi

Öneri Spec delta için fan önerisi

Sa beyler Spec delta kasam var kasayı daha iyi soğutma için uyumlu fan önerebilir misiniz?Mümkünse rgb olsun.Bir de bu fanların kurulumu ile alakalı video atarsanız iyi olur.
  19. Poyraz Efendi

Öneri Monitörün üstünü neyle sileyim?

C24G2UAE var neyle sileyim?Üstü biraz pis olmuş silecek bir şey lazım çizmeden
  20. Poyraz Efendi

Yardım Mouse algılama sorunu!!

Mouse mi imzamdan görebilirsiniz.3haftadır sorunsuz kullanıyorum ama son 2 gündür oyundayken veya webde dolaşırken bir anda imleci hareket ettiremiyorum.RGB ve DPİ çalışıyor ama mouse imleci dönmüyor.USB yi söküp takınca geçiyor ama gerçekten sinir bozucu.Nasıl çözebilirim? Not:Armoury crate...
Geri