Arama sonuçları: *

• Users: fRoxy0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fRoxy0

Bu RX 580 Alınır mı sizce ne durumda ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-rx-580-4gb-ekran-karti-1114405797/detay Sarı site üzerinden buldum hem temiz gözüküyor hem asus soğutmasına güveniyorum hemde 4gb olduğu için mining ihtimali az güvenlik etiketide üzerinde duruyor ne...
  2. fRoxy0

Steam Cs 2 sürekli doğrulanıyor.

Hata bu doğrulanıyor diyor doğrulama bitiyor ve tekrardan buraya atıyor ama bu bitmiyor sürekli yarıda kalıyor ve tekrardan doğrulanıyor a atıyor belki 2 3 saattir uğraşıyorum yeniden başlattım pc yi olmadı yönetici olarak başlattım steam i yine olmadı.
  3. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

Nerdeyse sıfır ayarında 1050ti ımı satıcaktım 1600 e koydum şahıs 1300 olur mu dedi bende malesef piyasadaki en dip fiyat 1600 diyerek cevap verdim 1500 dedi ve okeyledik ancak hastane işlerimin olduğunu ve ona yazıcağımı söyledim ve arkadaş beni aradı açmadım sonrasında engelledim ve 2 farklı...
  4. fRoxy0

Yardım Bu RX570 Alınır mı ?

Kart bu çok temiz gözüküyor kutusu duruyor garanti etiketi duruyor faturası hakkında bilgi vermemiş sizce alınır mı ?
  5. fRoxy0

EA APP Bir bilgisayara 2 hesap bağlama ?

Arkadaşımın hesabında bf 1 ve 5 var bu iksini orda oynuyorum epic games te bf 4 200tl ye düşmüş almayı düşünüyorum ama kendi hesabıma atıcak oyunu bu yüzden bf 1 ve 5 oynamak istediğimde tekrar diğer hesaba geçicem onun içinde maill kod vs gerekiyor iş uzuyor napmam lazım ?
  6. fRoxy0

Yardım GTA V Anlamsız drop sorunu?

Bundan bir kaç ay öncesine kadar aynı ayarlda akan oyun şuan droplanıyor fullscreen borderless fark etmiyor oyun hdd ye kurulu videonun 17 saniyesinde olan drop 1dk da bir oluyor video sonu öldüğüm yerde videoyu kapattım ve hemen sonra tekrar oldu. İ7 2600 MSİ GTX 1050Tİ OC 16GB RAM 1333 240GB...
  7. fRoxy0

İkinci el bu rx580 alınır mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xfx-rx-580-8gb-256-bit-black-edition-1183942663/detay Kart bu şahıs hiç kullanılmadı diyor ama inandırıcı gelmedi ayrıca furmakta 60 derece çok garip sizce durumu nedir ?
  8. fRoxy0

İçi açılmamış mining görmüş RX580 alınır mı ?

Sarı sitede xfx rx580 8gb buldum almayı düşünüyorum miningi sorduğumda evet dedi satıcı vida garanti etiketi duruyor alınır mı ?
  9. fRoxy0

1050Tİ Backplate kısmı ısınma sorunu ?

Kartın bu kısmı fazla ısınıyor gibime geliyor ama el yakıcak cinsde değil işlemci soğutucu snowman m200 bu yüzden ısıyı aşşağıya attınığını düşünüyorm diğer yerlere göre orta kısım daha fazla ısınıyor. oyunlarda vs ise 55 60 ı geçmiyor hotspot ise 60 65 civarı anakartım p8h67-m pro 2 adet ekran...
  10. fRoxy0

Yardım RDR 2 Ne yaptıysam DX12 olmuyor ?

Herşeyi denedim belgeler oyun içi vs fsr 3 modu kurucaktım 1050ti karta sahibim fps i 40 tan 60 a çıkarmaktı tek amacım lanet olsun silicem gerkceten.
  11. fRoxy0

Yardım RDR 2 Unkown Error FFFFF Hatası nasıl çözülür ?

Durum bu oyun orjinal epic games'ten satın aldım bir türlü çözemedim belgeler klasorunde vulkan ayarı varmış ancak rdr 2 klasoru nun içi ekteki gibi bomboş ne yapabilirim ? İ7 2600 1050Tİ 16GB RAM Oyun HDD'ye kurulu.
  12. fRoxy0

CS 2 Anlamsız fps drop ?

i7 2600 1050Tİ ikilisine sahibim low ayarlarda oynuyorum rekabetçide 120 170 arası fps im var monitör 180hz konuya gelicek olursak ramlerim 16gb bir şişme olmıyacağını düşünüyorum psu da aerocool 650w psu eski psu 350w dı ondada aynı şekilde drop yiyiyordum sorunu çözedim bir türlü format...
  13. fRoxy0

1300TL %75 Klavye önerisi.

Ajazz redragon gibi mini mekanik klavye düşünüyorum teşekkürler.
  14. fRoxy0

BF4 Sistem sıcaklıkları nasıl ?

i7 2600 & MSİ 1050 Tİ OC ikilisine sahibim işlemcide Snowman M200 mevcut bf 4 de 1080 ultrada durumlar bu sıcaklıklar nasıl acaba ? Kasa : Aerocool Quantum Mesh Not: 5 Adet Fan bulunmakta önde 2 adet 14cm üstte 2 adet 12cm arkada 1 adet 12cm olmak üzere üsttekiler ve arkadi dışarı atıyor...
  15. fRoxy0

i7 2600 Undervolt nasıl yapılır ?

İşlemci 2. nesil olduğu için throttlestop ta fıvr yok vs intel xtu da desteği yok ikiside olmuyor performansından memnunum ancak biraz daha soğuk çalışmasını istiyorum bios tan veya başka biryerden nasıl yapılır ?
  16. fRoxy0

Oyun için SATA 2 SSD alınır mı?

Bütün oyunları içine atmalık 1tb lik sata ssd düşünüyorum ama anakart ta 2 adet sata 3 var 4 adet de sata 2 var ancak sata 3 ün birinin ayakları kırık diğerinede Windows un SSD si takılı sata 2 valorant vs için yeterlimi? çünkü HDD ile valorant işkence. 1718443654 Up
  17. fRoxy0

Kasa değişimi sonrası 100 derece işlemci.

Eski dandik bir kasadan aerocool qauntum kasaya geçtim her şey okey her şey çalışıyor CPU fan çalışıyor ama başlangıçta CPU fan error veriyor res atınca düzeliyor eski PSU da 4 pin den CPU yu başlıyordum şimdi 8 pin den CPU besleme yapıyorum kasanın içinde gelen 650w vx plus PSU yu kullanıyorum bf...
  18. fRoxy0

RDR2 1050Tİ Oynanır mı?

İ7 2600 1050Tİ 8GB RAM Monitörüm zaten 720p o yüzden 1360x768 oynamak zorunlu low ayarlarda ne yapar bu PC? Teşekkürler.
  19. fRoxy0

1900-2500TL arası kasa önerisi?

Ankarart p8h67-m pro ekran kartı 1050ti içinde PSU olursa çok iyi olur, teşekkürler.
  20. fRoxy0

PSU yük altında tiz ses sorunu.

Oyun dışında video vs gibi şeylerde sorun yok oyuna girince tiz bir ses geliyor ama rahatsız etmiyor PC yi yakmasindan korkuyorum. Bunun daha tiz halini düşünün.
Geri